Mysdag

Publicerat 2014-02-28 kl. 16:23:16 av Isabel Håkansson
Vi hade ett väldigt problem med att hitta till vårt hotell, trafiken här är kind of galen, ena sekunden är det spårvagnar som kör tvärsöver vägarna och andra sekunden kommer en hel klunga med folk som springer över. Ett tag var vi uppe och vinglade på ett spår med alla spårvagnar och kunde inte ta oss därifrån och när vi trodde det inte kunde bli värre.. tror ni inte vi såg en spårvagn komma bakifrån i backspegeln eller? 

När vi checkat in på hotellrummet & lämnat all packning så gick vi runt i nordstan och tittade in på bl.a. Tessie. Jätteliten gullig butik där det spelades hög musik och hade snygga kläder. Tog en fika innan vi gick tillbaka till hotellrummet där jag sitter och bloggar för er nu, mysdag. 
Nu ska vi ta det lugnt några timmar innan vi börjar fixa oss inför eventet ikväll, puss

Publicerat i Allmänt,

See you soon gbg

Publicerat 2014-02-28 kl. 12:02:24 av Isabel Håkansson

Bensträckare i Skara, egobilder är självklart då haha!
Publicerat i Allmänt,

7 saker jag längtar till

Publicerat 2014-02-28 kl. 09:15:00 av Isabel Håkansson
♥ Att få börja sätta igång S, är så ridsugen & uttråkad nu när jag inte får rida min S. Saknar det så himla mycket :(
 
♥ Tills vi kommer fram till göteborg haha, är åksjuk och vill bara komma fram hihi!
 
♥ Till sommar och sommarlov - behöver jag säga mer?
♥ Tills att få kunna säga det ↑ till mami och papi.
 
♥ Att få gå ut 9:an och sen kunna starta ett nytt liv i en ny stad på en helt ny skola, iih.
 
♥ Gröntkortkursen. Ska på grönkortkurs i hallsta i slutet av Mars och gå en kurs bara för att jag missade den som var här i Sala haha. Nejmen det ska bli kul faktiskt och ännu roligare är det ju sen när jag äntligen kan tävla lokalt!
 
♥ Nästa resa till Tenerife. Tenerife är ett ställe jag trivs på rakt igenom, älskar att vara där & ännu roligare är det ju att jag hittar där själv efter att vi åkt dit nu ett x-antal år i rad.
Publicerat i Allmänt,

Torsdag kväll

Publicerat 2014-02-27 kl. 20:07:16 av Isabel Håkansson
Kände mig lite sisådär dåligt behandlad igår och det är när man är ledsen som man får till demdär inläggen som prickar känslorna perfekt tycker jag. Dock tänker inte jag gå och älta i detdär mer utan det är glömt nu, jag förtjänar bättre end of story.
 
Anyways, idag har vart en riktig hektisk dag som gått i 180 men ändå vart chill på nåt sätt liksom. Förmiddan spenderades i stallet, Snobben skrittades i 45 minuter och Philip reds av lite energi. Idag var Philip kaxigare än kaxigast och gjorde allt tvärtemot än vad Pernilla bad honom om haha. Pernilla vill alltid vara Philip till lags & har hellre helt långa tyglar än att hålla minsta lilla hårt och är alldeles för snäll vissa gånger. Men idag när han var som värst så tuffade hon på sig faktiskt och då skärpte Philip till sig och galopperade för fulla muggar runt i paddocken, saktade av när hon ville och slutade upp med bockningar och annat. Som avslut skrittade vi ut en runda och det uppskattades av oss alla fyra.
 
Efter stallet tog jag och syrran bussen in till stan för att luncha och köpa lite godis till morgondagens långa bilresa till göteborg. Har inte berättat det för er ännu men det är så att jag och Pernilla ska på Barrys ridsportgala imorgon, gryyymt kul!
Publicerat i Allmänt,

Jag är ingen du när du vill kan kasta bort

Publicerat 2014-02-26 kl. 20:26:15 av Isabel Håkansson
Jag är trött. Trött på att vara en spelbricka i någonannans spel som man när som helst kan knuffa omkull eller skita i. Trött på att ständigt få ställa upp på folk som aldrig ens skulle tänka tanken på att ställa upp tillbaks. Trött på att få aggera som nån sorts pass-up och trött på att behöva stå i alla andras skuggkast.
För en äkta vänskap krävs det inte att man är perfekt eller alltid sams, men det krävs engagemang och omsorg ifrån bådas sida, annars håller det inte.
 
Så länge jag kan minnas har jag förlåtit folk som smutskastat, spottat & sparkat på mig när jag ligger ner och ärligt. Jag är så jääääääävla less på det nu, för dem är inte värda min tid och alla hundratals timmar jag lägger ner på dem, alla sömnlösa nätter där jag bara legat och tänkt på vad h*n sagt och gjort emot mig och vad fan jag gjort för att förtjäna all skit h*n kastar på mig.
 
Jag vill inte behöva stå på ett led och vänta på att det är min tur att få lite tid spenderad tillsammans med personen i fråga, jag vill inte behöva känna att jag är ivägen eller att h*n är med mig bara för att h*n måste. Det är inte äkta vänskap, och en vänskap som inte är äkta är inte en vänskap jag vill eller behöver ha i mitt liv.
 
En äkta vän är någon som vet alla ens baksidor och accepterar dem, som ger en space men ändå är beredd att ta emot om en om man faller. Och nu, vid nästan 15 års ålder har jag äntligen listat ut vilka av mina kompisar som är äkta och vilka som kommer stå upp i strider för mig och alltid, ALLTID finnas där för mig när jag är på botten och behöver hjälp tillbaka. Dem personerna kommer jag hålla hårt i och finnas för alla timmar på dygnet, precis som jag vet att dem alltid kommer finnas för mig.
 
Jag är färdig med att kämpa för folk som inte är värda mig ärligttalat, jävla färdig.
 
 
Publicerat i Allmänt,

Ledig dag

Publicerat 2014-02-26 kl. 19:30:45 av Isabel Håkansson
Denhär dagen har stått som en tom lucka i almernackan och den spenderades ihop med kompisar. Vaknade upp hos Märta typ runt 11, åt frukost och fixade oss lite. När vi hade fixat oss så gick vi ut för att fota men det slutade med att jag bara fotade henne eftersom jag varken hade snygga kläder eller en bra hårdag haha. Det var asroligt att sova med henne igen iallafall och jag har saknat det, massor ♥
 
Runt 2 gick jag till stan för att möta upp Sara & Julia. Gick och tog en fika och sen kom Nattah också och var med oss. Gick mest runt typ så jag tog 4 bussen hem. När jag kom hem gick jag ut med hundarna och åt middag för att sen sätta igång att bada hundarna. Hann bara med två stycken idag dock eftersom det tar sin lilla tid med varje hund med tanke på att vi både schamponerar två gånger och fönar + borstar.
 
Ett känslo-laddat inlägg kommer eventuellt upp senare ikväll, bara för att jag känner för att skriva av mig lite.. 
watch out! 
Lite av dagen i bilder ↑
 
Publicerat i Allmänt,

Kompis kväll

Publicerat 2014-02-25 kl. 21:13:20 av Isabel Håkansson
Hej på er! Lite spontant sisådär drog jag hem till Märta efter jag varit i stallet. Snobben fick sig förövrigt en lång promenad idag på några kilometer i vårsolen. Philip och syrran red med & Philip hade minst sagt vårkänslor idag. Bockade, sparkade bakut och gjorde några tappra försök att få av Pernilla ett x-antal gånger innan vi bestämde oss för att gå hem och rida av honom lite i paddocken istället.
 
Efter stallet drog jag hem till Märta somsagt och jag kom hit runt halv 7. Sen dess har vi typ ätit, snackat, ätit och snackat om vartannat och haft det braaa. Älskar att vara med Märta, hon känns så äkta ♥
Haha lite gottis till ikväll ↑
Publicerat i Allmänt,

Godmorgon ♥

Publicerat 2014-02-25 kl. 09:28:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon all of you! Igårkväll så kraschade internet så jag kunde tyvärr inte blogga, men idag är jag back on track. Jag spenderade mer än hälften av dagen igår i stallet med dem bästa glädjespridarna nånsin. Snobben skrittades i 35 minuter i rask skritt och sen provade jag även trava ett varv på honom i paddocken eftersom han skrittats i över 3 veckor nu. Han var mer i luften än på marken men gud så fräsch han kändes! Blev jätteglad & hoppas att vi är på bättrings-vägen nu.
 
Philip tog jag ut på lite intervall träning i grimma och grimskaft och han var dunderpigg efter hans mini vila på 3 dagar. När jag minst anade det körde han igång med en bockserie och la in lite galopp-språng här och där. Annars var han jätteduktig och sprang så fint brevid mig. Innan jag avrundar inlägget skulle jag vilja att ni hjälper mig med en sak, alla som orkar och vill får JÄTTEgärna kommentera bloggtips nedan. Ni som gör det kan få en länkning var senare, deal?
Publicerat i Allmänt,

Lov-måndag

Publicerat 2014-02-24 kl. 10:46:32 av Isabel Håkansson
Inte bloggat, förlåt för det. I lördags åkte jag till västerås med Pernilla & Frida och sen sov vi över hos Pernilla på kvällen, hade askul haha! Igår då så vaknade vi runt 10 och jag åkte hem halv 12. Direkt när jag kom hem så gick jag upp till stallet och fixade allt där och avslutade med lite ledarövningar med hästarna. S gick nakenfis i hagen igår också, första gången i år! Resten av dagen/kvällen spenderades i västerås med mami och papi. Åt middag, gick på ikea och såg bio.
 
Idag är första dagen på mitt lov och denhär dan får bli en riktig hemma-dag. Ska fixa mitt rum lite, fixa åt 3 hästar och motionera 2 stycken. Känns så himla skönt att kunna göra vad jag vill utan att jag måste känna en massa press och stress. Så innan jag drar igång allt så ska jag sitta en stund till i mina rosa mjukisar och stora tjocktröja och läsa lite bloggar, puss
Just nu, u-n-d-e-r-b-a-r-t ↑
Publicerat i Allmänt,

Goskväll

Publicerat 2014-02-21 kl. 20:42:22 av Isabel Håkansson
Sommarbild ur arkivet
Red Snobben i 40 minuter skritt somsagt. Det var både takras och regn med slask snö som plaskade under hovarna på honom men det har aldrig hindrat oss förut. Han var sjöblöt när jag ridit klart (av regnet och inte av svett om ni trodde det haha) så han får sova inne med halstäcke inatt så han torkar tills imorgonbitti.
 
Bytte om till myskläder när jag kom hem, åt lite gottis som pappa köpt hem och gick sen ut en sväng med hundarna. Tänkte hoppa in i duschen nu strax och fräscha till mig lite och sen ska jag fördjupa mig i swefilmers alla tusentals filmer och kolla ifall jag hittar någon jag kan kolla på.
Publicerat i Allmänt,

Nejmen hallå lov!

Publicerat 2014-02-21 kl. 16:15:19 av Isabel Håkansson
Nu har vi offeciellt lov, ohfyfasen så skönt! Dethär lovet kommer äga som sagt och jag tänker verkligen ta vara på ledigheter. Idag skulle jag ha stall-ledigt igentligen eftersom jag inte hade det i onsdags men jag tänkte åka upp och rida lite iallafall, det känns som en bra början på ett bra lov så varför inte?
 
Så det blir 40 minuter skritt i paddocken, tänkte ha på lite bra musik i lurarna och bara låta honom skritta på. När jag kommer hem igen blir det fredagsmys med papi & syster så med andra ord hörs vi efter det ;)
 
Publicerat i Allmänt,

Trötter

Publicerat 2014-02-20 kl. 22:21:38 av Isabel Håkansson
 
Trött som sjutton sätter jag mig och skriver dethär inlägget, gash vilken lång dag det vart & vad mycket jag hunnit med! Promenerade hästarna 3 kilometer i rask skritt i mörkret. Snobben var verkligen på hugget idag och så fort vi svängde in på rundbanan där vi skulle promenera idag så ville han iväg, han fullkomligt äälskar rundbanan & att bara få galoppera hur fort han vill varv på varv där, haha vänta bara tills han sätts igång igen!
 
När stallet var färdig-fixat så åkte vi hem och åt pizza som pappa snäll som han är beställt hem. Så jag åt det framför ett avsnitt av Svenska hollywood fruar och sen tvättade jag ansiktet och la fram kläder.
Så nu ska jag faktiskt släcka för kvällen och sova, imorgon går jag sista skoldan innan lov, wiho!
Publicerat i Allmänt,

Torsdag

Publicerat 2014-02-20 kl. 15:36:15 av Isabel Håkansson
Snön har kommit igen, jag som var tagg på vår..
 
Man måste bara älska mina fantasisprudlande rubriker ellerhur? Hursom haha, kom hem vid halv 3 och har käkat lite sen dess. Ska byta om och åka iväg till stallet såfort dethär inlägget är publicerat och idag är det skritt förhand som står på schemat för hästarna. Så det får bli några kilometer med dem, skönt att få röra på sig lite!
 
Ikväll har jag inget plugg eller så, lite engelska-glosor som jag glömt av men det brukar gå fort att få in dem i huvudet så det blir bra! Känns helt obeskrivligt skönt att jag betat av sista matteprovet samt ett oförberett svenska prov som vi fick idag och väntar in lovet som vi får imorgon klockan 14:40, mitt sportlov kommer äga!
Publicerat i Allmänt,

Ett stycke Philip tömkörd

Publicerat 2014-02-19 kl. 18:51:20 av Isabel Håkansson
Idag prioriterade jag lillens (Philips) motion då det nästan bara är bra om S får vila lite då & då. Han tömkördes somsagt och det fick bli en tur runt armanbo. I början bara lät jag honom skritta i valfritt tempo, han klev på med friska steg vill jag lova och han var glad över att få komma ut :)
 
Philip har inte tömkörts så mycket ute då jag inte riktigt vågat det, så han var lite tveksam när vi kom till våran vändpunkt där vi i vanligafall brukar vända hemåt men jag väntade ut honom. Så fort han var framskrittad så lät jag honom trava en bit i friskt tempo innan jag körde igång med lite intervaller i skritt & trav. Jobbade honom lite i skritt stundvis och han var jättefin, han har inte ridits i form mer än några varv i skritt med mig innan vilket var ett tag sen så jag tar det lugnt än så länge.
 
Som avslut lät jag honom trava några varv på en volt och sen nöjde vi oss. Philip var duktig idag och han var nog minst lika nöjd som jag efter passet!
4 bilder sen idag
Publicerat i Philips ridbok,

Mango glass

Publicerat 2014-02-19 kl. 18:23:26 av Isabel Håkansson
Vilken dag.. har inte gjort nånting iprincip, skönt å andra sidan. Blev ingen skola idag eftersom vi hade frilufsdag och jag redan är förkyld, som tur är har jag matteboken hemma så jag hinner plugga lite inför det sista matteprovet innan sportlovet som vi får på fredag!
 
Planerna nu är alltså att bädda ner mig i sängen med min mango glass och plugga matte, vi hörs alldeles strax!
Publicerat i Allmänt,

Den obesvarade frågan..

Publicerat 2014-02-19 kl. 16:43:00 av Isabel Håkansson
Publicerat i Allmänt,

Givande tömkörningspass

Publicerat 2014-02-18 kl. 21:38:02 av Isabel Håkansson
Snobben var så duktig idag under tömkörningspasset! Inte för att jag gjorde nånting speciellt haha, får ju inte jobba honom på volt eller överhuvudtaget ställa honom men han var så lyhörd för min röst och lyssnade bra på mina förhållningar när det gällde stopp och framåt. Under dessa snart 3 veckor med skritt har jag verkligen kommit underfund med hur viktig och givande skritten faktiskt är, Snobben blir så avslappnad när han fått skritta några varv och sänker självmant huvudet och frustar varannat steg.
  
Så sen när han är igångsatt igen så ska jag utan tvekan ta en dag i veckan och bara ut och skritta lååångt, tror han kommer uppskatta det! :)
Bild ifrån google. Brukar ni tömköra och isåntfall för vilket syfte? Muskelbygge, för varieringensskull etc?
Publicerat i Allmänt,

Tisdag

Publicerat 2014-02-18 kl. 16:49:21 av Isabel Håkansson
Hejhej!
Skoldagen - √. Tisdagar betyder lugn skoldag så det är superskönt, den enda skriv uppgiften vi hade på hela dan var på SO:n & jag gillar SO så det var ju bra haha! Kom alldeles precis upp till stallet, väldigt glad över mina två vänner Pernilla och Märta som jag har så kul med, sen att jag fick snacka av mig iallafall lite med Märta på bussresan  hem gjorde inte dan sämre, är så jäkla tacksam över att jag har henne ♥
 
Är i stallet nu och tömkörning står på Snobbens schema idag somsagt. När han motionerats ska hans ben spolas och sen ska han får sova med BoT paddar och lindor + BoT ryggvärmare 15 minuter innan han går in i boxen idag, tror han skulle må gott av det! Philip masseras lite med massageborsten vilket han brukar tycka är skönt, lillen. Ikväll ska jag iväg på middagsdejt med kompisar eftersom Milla åker till USA imorgon, så vi hörs efter det!
Publicerat i Allmänt,

5..

Publicerat 2014-02-18 kl. 12:25:00 av Isabel Håkansson
.. Saker om mig:
 
♥ Jag hatar med betoning på hatar att röra vid saker med blöta fingrar, får rysningar bara jag tänker på det!
 
♥ När jag går i mörker/rider ut själv/är uttråkad så gör jag alltid videobloggar som jag sen direkt raderar.
 
♥ Jag verkligen älskar att rida S, han är nånstans mittemellan het och seg, helt lagom! Lite stark och pigg i hoppningen och vid uteritter, hoppar allt man styr på iprincip och är arbetsvillig. Gör ingenting gratis och en häst att verkligen utvecklas och JOBBA med & man får kvittot i handen såfort man gjort rätt eller fel. Många av mina kompisar tycker han är lite obehaglig just för att han är så oförutsägbar men jag håller inte med, han är världens mest personliga ponny och det är just det jag gillar hos honom!
 
♥ Såfort jag ser nån kille jag tycker är snygg så målar jag upp hela vår framtid tillsammans i mitt huvud ;)
 
♥ Jag har aldrig varit någon starstruck eller nördat nån speciell sångare.
Publicerat i Allmänt,

För alla nya läsare

Publicerat 2014-02-17 kl. 22:42:50 av Isabel Håkansson
För alla nya läsare tänkte jag nu dra en snabbis om vem jag är samt ta en presentation om hästarna också ↓
 
Jag heter då Isabel Håkansson, fyller 15 år i höst och brinner för hästar och ridsporten. Älskar allt som har med hästar att göra och spenderar all min lediga tid i stallet. Går i 8:an och pluggar som alla andra tonåringar. När jag inte är i stallet så är jag mycket med kompisar eller spenderar tid hemma med alla övriga djuren på gården.

Snoopy eller Snobben som ni kommer få läsa är min egna C-ponny som jag och min familj köpte sommaren 2012. Han är rätt kraftigt byggd och maffig att rida om man rider honom på rätt sätt. Alla kan rida honom men det är få jag sett som verkligen kunnat rida honom i alla gångarter. När han kom var han rätt outbildad och kunde inte ridas ut på. Han var överallt och ingenstans hela tiden och hans hjärna gick i högvarv minsta lilla fel man råkade göra. Men efter mängder av träning, TID, blod, svett & tårar så genomgick vi den tuffaste resan nånsin och klarade oss ur det!
 
Han går från klarhet till klarhet hela tiden och hoppar med lätthet 1 meter och allt man styr på iprincip. Igentligen har jag väl inga mål med honom utan jag vill bara fortsätta komma honom närmre och stärka vårt band ytterligare. I sommar är planerna att komma ut och tävla lite om allt går vägen vilket jag både tror och hoppas! Snobben är min bästakompis och den absolut finaste varelsen i hela världen om man ser det ur mitt perspektiv 

Philip är min systers ponny som hon har på foder under obestämd tid. Han har vi haft i 10 månader och han är verkligen vad man skulle kunna kalla världens snällaste häst! När vi fick honom hade han en mage som hängde i backen och förstod inte ens signalerna av att styra och stanna, galoppfattningar var bara att drömma om och han kunde galoppera 2-3 steg om han fick springa in i galoppen.
 
Han fyllde 7 år nu i Januari och somsagt så var han nästintill oinriden när vi fick hem honom så vi har tagit det lugnt med honom och gett honom mycket mini-vilor här & där, men i dagens läge kan han både galoppfattningar och ridning på böjt spår helt utan problem. Jag brukar ha honom nån/några dagar i veckan och jag tömkör och promenerar honom endast. Målet med honom är bara att ha så kul som möjligt, utveckla honom och min syster tills vi känner att vi är färdiga helt enkelt.
Jag tog med första bilden trots att han tog ett lite konstigt hopp (kliv) på den bara för att han var så söt hihi!
Publicerat i Allmänt,

En dag att stanna upp

Publicerat 2014-02-17 kl. 19:16:14 av Isabel Håkansson
Pga personliga skäl så stannade jag hemma ifrån skolan imorse. Hade den värsta morgonen nånsin iprincip och jag önskar att den vore ogjord, nog om det. Både min syrra & jag var hemma idag alltså och vi åkte till stallet runt halv 1 för att få koppla bort allt annat med världens bästaste hästar. Att mötas utav hästarna som kommer gåendes mot en såfort man kommer in på stallplanen är den bästa känslan som finns ♥
 
Anyway, skrittade S i 30 minuter uppifrån och 10 minuter ifrån marken. Passade på att hjälpa Pernilla lite också med en rätt envis Philip idag, shettishumöret var på topp och ibörjan gjorde han precis allt tvärtemot än vad Pernilla ville haha. Det gick bra tillsist iallafall och dem avslutade passet med några skutt på ett 40 cm räcke, så duktiga så!
 
Jag behövde verkligen denhär dagen för att bara stanna upp och tänka och låta verkligheten komma ikapp lite. Vill inte skriva ut alltför mycket men nu vet ni kanske varför updaten vart lite dålig idag..
 
Publicerat i Allmänt,

Veckoplanering

Publicerat 2014-02-17 kl. 07:43:00 av Isabel Håkansson
Måndag (idag) Lång skoldag, trött och allmänt seg. Skrittar S 40 minuter i paddocken, lite halter men annars somvanligt bara på rakt spår med långa tyglar. Tar en pluggfri kväll sen faktiskt och hjälper till att städa lite hemma.
 
Tisdag Slutar så jag hinner med tidiga bussen - glad Isabel! Tömkör S 30 minuter bara för omväxlingensskull i paddocken. Plugg på kvällen antar jag.
 
Onsdag Stallfri. Kanske är med nån kompis eller bara åker hem och ser på film & slappar. Ev plugg på kvällen. 
 
Torsdag Slutar vid 2 och snabbar mig hem för att hinna ta en promenad ut när det är ljust. Tänkte smörja all utrustning efter promenaden också, iallafall stövlarna och tränsen behöver putsas. Ev plugg på kvällen.
 
Fredag Sista skoldagen innan loooov, slutar 14:40 och då åker jag antingen hem och rider S och är med kompisar på kvällen eller är med kompisar direkt efter skolan, vi får se helt enkelt!
 
Publicerat i Allmänt,

Händelserik uteritt

Publicerat 2014-02-16 kl. 18:16:00 av Isabel Håkansson
Alltså Snobben just nu.. överskottsenergi hej & hå! Idag så promenerade jag Snobben ut i 1 timme för att aggera lite fotograf till Pernilla och Philip. Först gick vi in på en rätt smal väg där Pernilla värmde upp Philip lite i trav medans jag fotade. Självklart stod det 2 hingstar i en hage precis brevid där dem sprang omkring som galningar, det var inte en så bra kombo med tanke på att S mer än gärna ville hänga på dem.
 
När Pernilla travat fram så gick vi snabbt därifrån för att förhindra att S skulle börja springa omkring eller liknande, så då fortsatte vi mot traktorhallen (bakväg till Ösby.) Pernilla både travade och galopperade vilket Philip tyckte var jättekul och Snobben stod snällt brevid mig som fotade och tittade på. Precis när vi skulle till att vända hem så fick S nåt ryck och slet sig, från ingenstans så bara höjde han huvudet och sprang iväg. Han stannade rätt snabbt dock när han fick syn på dem gräsrika dikerna bara en kort bit ifrån där han började, bless god för det!
 
Hela vägen hem sen gick han relativt lugnt och snällt, frustade och var nöjd över promenaden som vanligt ;) 

Vill ha //vår 2014

Publicerat 2014-02-16 kl. 12:00:00 av Isabel Håkansson
Jag är en sån som vill ha saker hela hela tiden, sen att jag inte ens köper hälften utav det är väl en väldans tur för då hade inte pengarna gått till annat haha ;) 
 
Iallafall, våren är förhoppningsvis snart här och då tänkte jag lista upp lite saker jag vill införskaffa till våren ↓

Kenza jackan.. alltså jag d.ö.r, Skulle kunna tänka mig nån utan päls också men - iallafall på Kenza - ser den så jääkla snygg ut, typ lyxig på nåt sätt. Mamma har en kenza jacka utan päls med typ skärp men jag tror jag hade passat bättre i den över.
Lätt att jag vill ta navelpiercing i vår, då skulle det förmodligen läkt ordentligt och allt så jag ändå kan bada och greja i sommar. Pappa vägrar i sten att låta mig få ta hål i naveln men kommer aldrig sluta drömma.. eller tjata.
Vita sneakers är också sjukt snyggt, dock springer varannan tonårstjej man går förbi omkring i dessa skor så det har fått mitt sug efter skorna att dö lite. Men ja, ett par vita sneakers hade inte suttit helt fel!
 
Publicerat i Allmänt,

Stallmys

Publicerat 2014-02-15 kl. 19:35:00 av Isabel Håkansson
Vädret var helt galet idag, riktigt rått i luften, snön bara yrde omkring och det snöade konstant typ hela dagen. Hade lite feber imorse så jag red ingenting idag, tyvärr. Åkte upp till stallet och pysslade lite med ponnysarna iallafall & det var jättemysigt, hästarna tyckte nog det var skönt att få komma ifrån ovädret en stund och bara stå inne och bli ompysslade, förstår dem haha.
Innan dem fick på sina yttertäcken igen så masserade vi inte bluelotion på dem för att förhindra stela och onda ryggar nu idag när det var så kallt ute :)
Publicerat i Allmänt,

Ta hand om mig själv morgon

Publicerat 2014-02-15 kl. 11:19:00 av Isabel Håkansson
Vaknade halv 8 imorse av mig själv.. bara spärrade upp ögonen och var klarvaken haha. Låg kvar i sängen till 9 och drog mig, lyssnade på Isabel & Rebeccas podcast och gick sen upp och åt frukost, fick svindel och dunkande huvudverk såfort jag reste på mig så jag la mig i badet 1 timme med facemask, scrubbade benen, rakade benen, smörjde in mig etc när jag ätit klart frukosten så nu mår jag en gnutta bättre. Pappa är sjuk som sjutton så jag hoppas inte han smittat mig..
 
Dagen har inte så mycket att erbjuda idag faktiskt, ska städa mitt rum lite innan jag går ut och ger kaninerna lite mat och städar burarna. Sedan ska jag till stallet och fixa där samt skritta S i paddocken. Ikväll om jag mår bättre så sover jag hos Milla, annars blir det hemmakväll.
 
Publicerat i Allmänt,

No more words needed

Publicerat 2014-02-14 kl. 21:36:50 av Isabel Håkansson
Det var inte bara det att det var du som lärde mig rida, var min första favvohäst eller den abslut första jag red på, du var också min bästavän. Jag älskar dig och kommer alltid fortsätta göra det även om du inte är här med mig. Du och jag lever vidare, världens bästa ponny vila i frid ♥
Publicerat i Allmänt,

Alla ♥ans dag

Publicerat 2014-02-14 kl. 07:42:00 av Isabel Håkansson
Alla hjärtans dag idag, har ingen kille dock så denna dag blir väl precis som alla andra dagar antar jag, får vara lite extra med kompisar, familjen och folk som får mig må bra! Fredag är det ju också, iiih så skönt! 
 
Efter skolan så ska jag, Linn & Sandra ut och käka för att sen dra till hallen och kolla när våra kompisar ska sjunga. Mamma och Pernilla promenerar hästarna så dem får röra sig lite, toppen! Från mig till er så hoppas jag att ni får en superbra alla hjärtans dag, puss
Publicerat i Allmänt,

Skitiga hästar

Publicerat 2014-02-13 kl. 21:52:31 av Isabel Håkansson
Snobben idag ↑
 
Möttes av en pigg S idag i hagen med lera upp över hasarna.. Troligtvis har han dragit några varv i hagen för shettisarna hade bara lera längst kronranden. Skrittade honom somsagt 50 minuter och han var så himla pigg och studsig. Ena sekunden hade han huvudet uppe i mitt ansikte och spände sig och andra sekunden sänkte han huvudet & ruskade på det för att sen försöka smyga iväg i trav. Hela tiden gick han och var beredd för att springa och man kände verkligen på honom hur spänd och pigg han var.
 
Philip fick ett barbacka pass med trav & lite inslag av galopp. Han är såå himla duktig nu, kan göra både stora och små volter, samla sig i traven och svarar direkt på galopp-skänkeln, lilla bebisen börjar bli stor ;)
Efter ridningen fick hästarna en varsinn sväng uppe i spolspilltan för lite tvättning av ben, välbehövligt!
Publicerat i Snobbens ridbok,

Dear thursday

Publicerat 2014-02-13 kl. 15:23:49 av Isabel Håkansson
Torsdagen halvt avklarad, fyyy så skönt! Skolan gick bra idag, eller bra & bra, men det känns som om jag börjar förstå matten och det känns asbra, äntligen efter ca ett halvår trillade poletten FÖRHOPPNINGSVIS ner ;)
Kom hem runt halv 3 och käkade en snabb-lunch och ska till stallet nu. Skritt 50 minuter på herr S står på schemat.
 
Har inte bestämt mig ännu om jag ska skritta i paddocken eller ut.. förmodar att om jag rider ut kommer han göra allt annat än skritta så det får nog bli i paddocken. Philip ska bara ridas igenom lite lätt, lite jogging men samtidigt få ur lite energi.
Hörs ikväll, tänkte skriva ihop en liten presentation av mig och mina hästar för er nya läsare när jag kommer hem, låter det bra?
Publicerat i Allmänt,

Sneakpeak

Publicerat 2014-02-12 kl. 16:53:12 av Isabel Håkansson
En liten sneak på dagens outfit ↑ 
 
Hej på er! Onsdagen är mer eller mindre helt avklarad och jag mellanlandar hemma för att äta middag och byta om. Vid halv 6 kommer Sandra hit och ska hjälpa mig i stallet, har man världens bästa bästis eller? ♥ Vi lär väl snacka om allt och inget, gossa med hästarna och lite sådär innan hon åker hem sen igen.
 
När jag kommer hem ska jag plugga, svenskan lär pluggas mer på och likaså engelska glosorna.
När det är gjort har jag några fria timmar att göra vad jag vill på och då ska jag:
 
1. Hoppa i mjukiskläder.
2. Ta fram kläder till imorgon. 
3. Bädda ner mig i sängen och se på nån serie eller nåt gammalt avsnitt av svenska hollywood fruar.
 
Publicerat i Allmänt,

Färdig för dagen

Publicerat 2014-02-11 kl. 21:07:37 av Isabel Håkansson
Stallet & plugget - check. Stallet gick faktiskt fort idag till skillnad från andra dagar, 3 timmar och då hann vi rida, smörja, rykta hästarna och mocka, fixa mat, byta vatten och allt vad stallsysslor innebär. Skrittade Snobben uppsuttet i 40 minuter i repgrimma och körde lite ledarövningar dem sista 10 minutrarna. Hjälpte Pernilla lite med Philip och WOW vad speedad han var idag lillen, galopperade och travade på som aldrig förr! 
 
När jag kom hem ifrån stallet tog jag mig en snabb dusch, hoppade i mjukiskläderna och pluggade glosor i 20 minuter och svenska i 40 minuter.
Nu - finally - ska jag sätta mig i soffan tillsammans med mamma och se på tv, godnatt ♥
 
Publicerat i Allmänt,

Tisdag

Publicerat 2014-02-11 kl. 16:18:57 av Isabel Håkansson
Hello bloggers! Denhär dagen har faktiskt varit bra, det bästa var helt klart pratstunden med Sandra i bussen påväg hem, verkligen så glad att jag har henne, hon är så lojal, rak på sak, snäll och underbar! Vi hade en asbra disskution och kompisar och respekt, vi är så himla lika på den fronten, ska ringa henne ikväll så vi får fortsätta snacka. 
 
Nu då? Stallet står som nästa punkt på listan. Ska skritta S i 30 minuter, Philip likadant med min syster fast med lite trav och eventuellt galopp också. Efteråt ska all utrustning smörjas, det är så frostigt i luften just nu så lädret är jättetorrt och jag hatar sprucket och torrt läder :( ikväll ska jag plugga 1 timme och ta hand om mig själv lite, hörs efter det! 
Dagens
Publicerat i Allmänt,

+ och -

Publicerat 2014-02-11 kl. 12:54:00 av Isabel Håkansson
+ Förhoppningsvis så är våren på ingång nu, så trött på slask, vinter, mörker & allt som har med vintern och kyla att göra, ge mig vår och sommar!!
 
- Mycket i skolan.. minst 1 prov och ett förhör i veckan, mycket plugg och slit bakom det hela.
 
+ Jag har ett bra flyt i stallet just nu, mycket kvalitéts tid och allt är i sin ordning uppe i stallet, som det ska va!
 
- Känner att jag inte har nånting att ha på mig i skolan eller nånannanstans haha, nej.. dethär med kläder och mode är inte min grej.
En väldigt fin Snobb i oktober.
Publicerat i Allmänt,

Ingen höjdar kväll

Publicerat 2014-02-10 kl. 22:37:00 av Isabel Håkansson
Känner att jag framstår som en bitter & allmänt tråkig människa här på bloggen, men det är faktiskt så jag och mitt liv ser ut just nu haha.. Skolan suger all energi ur mig, hästarna får det lilla som är kvar och jag är mer död än levande. Var i stallet 3 timmar nu ikväll, mockade pysslade med hästarna lääänge. Dem är verkligen mitt allt, mina bästa och vackraste ägodelar utan tvekan.
 
Tänkt mycket hela kvällen vilket lett till att jag har haft deppmode on, grät en skvätt och sen inget mer med det liksom, nya tag imorgon igen - nu kan det bara bli bättre ♥
Publicerat i Allmänt,

Måndag morgon

Publicerat 2014-02-10 kl. 07:03:00 av Isabel Håkansson
 
Ny vecka, nya uppgifter att utföra i skolan, ny skrittvecka för S - vardagen i rullning.
Okej, denhär veckan kommer bli stressig & antagligen rätt jobbig.. Det börjar redan idag med glosor i spanska, känner mig inte säker på dem alls om jag ska vara ärlig så jag får göra så gott jag kan! På onsdag har jag spanska prov och sedan har vi även svenska prov denna vecka för att kompensera upp det hela lite. Kill.me.
Publicerat i Allmänt,

Pluggmys

Publicerat 2014-02-09 kl. 22:21:34 av Isabel Håkansson
Satt & pluggade tillsammans med en kesella och lugn musik i högtalarna i en timme nu ikväll efter att ha städat rummet. Nu ska jag tvätta ansiktet, borsta tänder och sen är det nattinatti för min del, vi hörs imorgon! 

Publicerat i Allmänt,

Dagen idag

Publicerat 2014-02-09 kl. 19:40:59 av Isabel Håkansson
Hejsan! Söndagen är så gott som över och jag har söndags-ångest som vanligt.. ogillar skolan något så otroligt & bläää. Anyways, dagen idag då.. jag och Pernilla fixade stallet vid halv 9 imorse, tog ut hästarna, mockade och toppade det med en promenad på 50 minuter. Snobben var extremt pigg imorse och sprang omkring lite i hagen så jag lät honom gå i rask skritt utan dess like hela promenaden i hopp om att få ur honom lite energi.
 
Efter stallet så åkte hela familjen till västerås. Lämnade in mina Soft Up's på lagning och sådär, jättemysigt och roligt att göra nånting med hela familjen! Nu ikväll har jag hjälpt mamma att byta lite gardiner samt städat lite smått, mitt rum står på tur nu.. ska byta sängkläder och damma, söndag it is.
Publicerat i Allmänt,

Wanties //hästväg//

Publicerat 2014-02-09 kl. 19:32:00 av Isabel Håkansson
              
 
Alltså ridbyxorna är så fräscha I could die, kolla på dem! Dem ridbyxorna med mitt bruna läder - MUMS! Sen skulle inte spooks västen sitta helt fel den heller, den är så himla snygg, priset är därav tyvärr.. Sen tillsist vill jag ju ha hela softisar.. vi ska åka till västerås nångång snart och kolla om mina går att byta ut, isåntfall tar jag bruna hihi!
 
Publicerat i Allmänt,

Hästarna idag

Publicerat 2014-02-08 kl. 20:03:27 av Isabel Håkansson
Snobben fick sitt första utbrott idag iallafall pga överskottenergi, jag bara visste att den dan skulle komma när som helst haha. Jag hann inte speciellt långt ifrån gården innan han hoppar ut på åkern (han hoppar alltså över ett dike som är ca 1,5 meter brett) och sen skenar han hem. Han var HELT blockerad och sprang bara fortare och fortare så jag kastade mig av i en snödriva, mjukt och skönt var det iallafall för mig ;)
 
   Jag tog honom sen uppe i stallet och han var verkligen vad man skulle kunna kalla ett nervvrak.. sprang runt i cirklar runt mig och blåste upp sig. Longerade honom då fastän han igentligen bara får gå på rakspår då jag varken hade lust att hoppa upp direkt eller bara släppa ut honom i hagen efter den lilla insidenten. Lät honom bara trava omkring och efter ett tag började han sänka huvudet, frusta och lugna ner sig (kan inflika att han nästintill såg helt ren ut!!) så då hoppade jag upp och skrittade i kanske 20 minuter innan jag nöjde mig.
 
Efteråt tog jag en lång stund och kände igenom så han inte gjort illa sig, jämförde om nåt ben var varmare än nåt annat ben etc och hittade SOM TUR var inga sår eller nåt annat så då linimenterade jag in alla ben + bakknän och stretchade honom.

Efter allt med Snobben så var det himla skönt att ta in världens lugnaste & snällaste lilla Philip, han är verkligen alltid på bra humör, pigg, lyhörd och vill allas bästa. Han fick en lång rykt och flätor i manen haha, han älskar när man pillar i hans man så jag unnade honom det. När jag ryktat klart honom så gick vi bak i paddocken och busade lite. 
 
Började med lite enkla övningar, backa, flytta undan för skänkeln (min hand) m.m. Han är så lyhörd så jag lät honom gå lös efter ca 7 minuter bara. Då plockade vi fram ett hinder som vi sprang och hoppade några gånger, han har inte världens bästa teknik och hoppar gärna av för tidigt men han hoppar högt över iallafall! Som avslut så körde vi hans favvotrick "goddag" med massa gos och pussar därimellan ♥
Världens bästa Philip!

Lördag - hello

Publicerat 2014-02-08 kl. 10:56:00 av Isabel Håkansson
Morning people!
Ställde larmet vid 9 imorse bara för att jag inte ville sova bort hela förmiddan men vaknade inte förrän typ 10 ändå.. suck. Aja, har käkat frukost och gett hundarna mat nu iallafall så alldeles strax ska jag ut för att ge kaninerna mat & sedan byter jag om och drar till stallet! Var inte i stallet igår, åkte till västerås istället så idag blir det heldag i stallet. Mamma och Pernilla skrittade hästarna och sådär, tack för det ♥ Skulle igentligen på fest men mamma och pappa ska bort så jag har ingen skjuts, då får stallet bli min sysselsättning idag helt enkelt - klagar inte!
 
Tänkte mig en lång skrittrunda med S idag och sen om jag hinner innan det blir mörkt så ska Philip motioneras också. Ska ut och gå med honom en sväng isåntfall tänkte jag, träna på stanna, backa för energi och trickträna lite. Annars så ska jag smörja all utrustning idag igen, har tid idag så då passar jag på ;) 
Halvgammal bild på Pernilla och urgulliga Philip!
Publicerat i Allmänt,

Snobben i ett nötskal

Publicerat 2014-02-07 kl. 13:16:00 av Isabel Håkansson
ÄR HAN SÖT ELLER? Glad liten Snobb i full galopp på julafton 2013, aw.
Publicerat i Allmänt,

Nejmen godmorgon!

Publicerat 2014-02-07 kl. 07:06:00 av Isabel Håkansson
 
Godmorgon godmorgon, pigga & glada idag eller?
Det är jag iallafall, grymt taggad på fredag! Idag efter skolan ska jag och några friends till västerås och äta donken och kika runt lite där, mys. Mamma & syrran skrittar hästarna och fixar stallet. Nu på morgonen har jag faktiskt gått upp i någorlunda tid för en gångsskull och hunnit fixa mig i lugn och ro skulle jag vilja säga, skönt ju!
 
Nu ska kaninerna ha lite frukost och sen ska jag dra till skolan, ha en bra dag alla ni ♥
Publicerat i Allmänt,

Shettisar..

Publicerat 2014-02-06 kl. 21:37:20 av Isabel Håkansson
har ett satans humör, end of story. Philip ville inte alls bli tömkörd idag och lyssnade inte ALLS på mina förhållingar. Tog jag lite i tömmarna och begärde en halt så gjorde han motsattsen och började springa fortare och inte heller ville han springa på volt eller svänga, knashäst. Efter att bara ha bråkat och haft dragkamper så gick jag in med honom och bytte ut tömmarna mot tyglar och red en sväng. Då var han jätteduktig, försökte dumma sig då & då men då var det lätt för mig att fixa till det.
 
Han var jätteduktig och kunde trava flera varv på volt med innerställning vilket inte gick för några månader sedan. Snobben skrittades under tiden jag höll på med Philip av min syster också i paddocken, som avslut så bytte vi ponnysar och skrittade ut en sväng. På vägen hem igen så började S trava/trippa och jag blev typ helt varm i kroppen, som jag saknar hans trav och att kunna utföra svettiga pass tillsammans med honom - S♥
Så jävla bäst, älskar er såsåsåså mycket bästa ponnysarna nånsin

Dan före fredag

Publicerat 2014-02-06 kl. 14:42:58 av Isabel Håkansson
Jag bara älskar att skriva den ↑ rubriken, huuur underbart! Anyways så gjorde jag ett fysikprov som nog inte gick nå vidare bra.. godkänt kommer jag nog få men inte högre än så tror jag tyvärr, buhu. Jaja, nya tag nästa gång! Sitter just nu och äter lite mellis och ska snart byta om till stallkläder. Somsagt så ska Philip tömköras och S skrittas like always, ser fram emot det :)
 
När jag kommer hem så ska jag inte göra nåt alls, bara se på tv och lata mig typ. Går och lägger mig tidigt ikväll så jag är fredags-pigg imorgon. Hörs senare!
Publicerat i Allmänt,

Dagen har gått i ett

Publicerat 2014-02-05 kl. 20:25:33 av Isabel Håkansson
Shit vad fort denna dag har gått, den är ju iprincip över & jag har inte fått ett skit gjort rent ut sagt! Eller visst, jag har gjort ett SO-prov och gått på utvecklingssamtal, men annars så inget.. SO-provet vågar jag inte hoppas för mycket på men jag håller tummarna på över godkänt iallafall!
 
Imorgon ska jag äntligen till stallet efter 2 dagars uppehåll, tror jag behöver lite små pauser då och då för att liksom hinna andas ut lite om ni förstår. Imorgon somsagt blir det tömkörning för Philips del och skritt somvanligt för Snobbens del. Ska även putsa all utrustning inklusive mina 3 älsklings-stövlar. Nu - plugg. Hörs senare eller imorgon!
Just nu, bästa Nalle Puh byxorna ju haha ↑♥
Publicerat i Allmänt,

Länkbyte med Märta

Publicerat 2014-02-04 kl. 19:02:02 av Isabel Håkansson
Kör på ett länkbyte med Märta, en utav mina bästakompisar & gamla bloggkompanjon. Hennes blogg kretsar mycket kring vardag och mode samt lite inslag av voltige då och då. Hon skriver jättebra och varierade inlägg med kvalité och bra bilder. Tycker heeelt klart att hon är värd en titt, klicka HÄR!
Publicerat i Allmänt,

Plugg dag

Publicerat 2014-02-04 kl. 16:21:41 av Isabel Håkansson
När det kommer till plugg så har mina föräldrar & min syster full förståelse. Har en hög med plugg bokstavligt talat som ska fixas och även prov att plugga till + redovisningar som ska läsas igenom och struktureras upp. Det är 3 veckor kvar till sportlov och fram till sportlovet har vi 5 prov, alltså minst ett prov i veckan.
 
Så mamma och syrran fixar stallet idag samt promenerar hästarna. Imorgon vilar P och S skrittar ut med Mickis. Lite tråkigt nu när Snobben bara skrittar men det får väl bli som nån form av vintervila/en period att bara vila upp och friskna till. På torsdag hursom så ska Philip tömköras, nu är det bestämt varesig jag har plugg eller ej.
Publicerat i Allmänt,

Ryktrutin varje dag (vinter)

Publicerat 2014-02-04 kl. 12:54:00 av Isabel Håkansson
Kroppen: Tar alltid först en rotborste och borstar igenom hela kroppen. Visiterar medans jag borstar noggrant och känner efter eventuella svullnader, om nåt ben är varmt etc. Sedan tar jag en ryktborste & en ryktskrapa och drar igenom hela kroppen. Sist tar jag min underbara fibersvamp och drar på både ansikte och kropp.
Ansikte, hovar, lugg & man: Borstar igenom man och lugg med min svansborste, drar alltid med fingrarna efteråt och fixar länge. Sedan tar jag ansiktsborsten och borstar igenom hela ansiktet noggrant och ganska "hårt". Tar sedan hovborsten och gnuggar bort ev. lera (inte nu på vintern dock), men annars spån och sådant. Sedan kratsar jag ur hovarna.
Övrigt: Helosan använder jag för tillfället i hästarnas mungipor. Brukar ha idomin då den är fetare och innehåller mindre vatten = torkar inte ut mungiporna. Snobbens ben linimenteras iprincip varje dag och Philips kan vi linimentera och massera ibland för avslappnande syfte. Philip behöver igentligen inte linimenteras då han inte går lika hårt som S och absolut inte är stel :)
     Har alltid igentligen ett firefox pälsglans också som används varje dag i svansarna men det är hemma just nu eftersom det bara fryser såfort det är i stallet haha.
Publicerat i Allmänt,

Tisdag, let's go

Publicerat 2014-02-04 kl. 07:41:00 av Isabel Håkansson
Okej, gladare idag. Lovade mig själv att rycka upp mig ordentligt och bara köra på trots omständigheterna, let's go!
    
Dagens planer? Hmm.. gå i skolan först, har en sjukt lugn och skön skoldag att se fram emot idag, knappt några lektioner och långa raster. Efter skolan ska jag hem och köra ett tömkörningspass med Philip, tänkte komma igång med lillen nu ordentligt fram till våren! Snobben skrittas av syrran somsagt, hoppas han är lugn!
Word.
 
Publicerat i Allmänt,

45 min promenad

Publicerat 2014-02-03 kl. 21:27:00 av Isabel Håkansson
Åh är han go eller, ska alltid hålla på & grejsa med folk i gången för uppmärksamhet!
 
Promenad stod på schemat idag med pållarna ju. 45 minuter blev det i rask skritt, hästarna fullkomligt älskar promenader, förstår dem, så himla mysigt ju! Innan promenaden så borstade & friserade vi dem i över 1 timme. Hästarna har börjat fälla = vårtecken. 
 
Imorgon ska syrran skritta Snobben och jag ska tömköra Philip, hoppas att vi förstår varann rätt ifrån början denna gång och får till ett ännu bättre pass än förra gången!

What a beautiful day

Publicerat 2014-02-03 kl. 17:02:00 av Isabel Håkansson
OBS! Negativt inlägg så sluta läs om du är glad & pepp just precis just nu hehe.. Vaknade imorse way försent och bara fixade mig jättefort. Mitt hår var fettigt och jag kände hur mycket ögonen sved, kollade mig i ögonen och såg mina vackra rödsprängda ögon *host*.
 
Hade inte tagit fram kläder heller så bara satte på mitt nåt och snörade på mig mina skor och sprang upp till bussen och hann precis. Kom till skolan och var typ surare än surast och var det typ resten av dan. Hade lust att spränga skolan i luften och åka hem för att dö i sängen.

Efter skolan så var jag med Madde och Sara, träffade en assaknad vän också en stund ♥ Nu ska jag till stallet, bara släppa allt i några timmar och promenera pållarna, bye!
Publicerat i Allmänt,

Arg Isabel

Publicerat 2014-02-03 kl. 13:37:00 av Isabel Håkansson
Mina Soft Up pro som jag köpte i våras har gått sönder?!?!? Dem gick sönder i början av december/slutet på november ca, plattan under själva "dynan" där jag har min fot bara trillade av när jag skulle sätta i foten och hoppa upp, HUR sjukt är inte det? Vi köpte dem splitter nya för 2349 kr på hööks och dem gick sönder bara sådär? Jag har inte kvittot kvar heller så åååh jag har sån panik!
Det är alltså plattan där pilen pekar som trillat av..
Publicerat i Allmänt,

Dagens to do:

Publicerat 2014-02-03 kl. 07:53:00 av Isabel Håkansson
♥ Gå i skolan, har jättemycket att göra så det blir stenfokus på plugg idag.
♥ Hem jättefort, käka nånting och byta om.
♥ Skritta Snobben, antingen förhand eller uppifrån. Sen ska jag fetta stigläderna på sadeln.
♥ Hem & plugga, duscha och sova.
 
 
Publicerat i Allmänt,

Sommar- give me

Publicerat 2014-02-02 kl. 20:38:54 av Isabel Håkansson
Det är heeelt sinnes vad jag saknar sommaren.. Att kunna gå upp på morgonen vid 8-9, släppa ut kaninerna i gräshagarna och sen ta en pw till stallet. Rida ut hästarna eller trimma i paddock för att sen spendera resterande utav dagen med kompisar. Bada, sola, shoppa, göra spontana & asroliga saker, skratta och bara njuta av looov och sommar - give meee.
Publicerat i Allmänt,

Söndag

Publicerat 2014-02-02 kl. 18:48:38 av Isabel Håkansson
Denhär söndagen har varit bra faktiskt! Sov ju med Sara, Madde & Milla idag så det blev sovmorgon. När vi vaknade gick vi upp och åt frukost och sen gick vi & köpte energidrickor. Påvägen hem såg vi typ 100 ankor nere vid dammen (haha) så vi sprang in och hämtade bröd och matade dem. I brist på annat så gick vi till lärkan och solade, eller Madde solade.
 
När jag kom hem så skrittade jag och syrran ut hästarna i lite mer än en timme. Rask skritt och endel trav för Philip också! Nu har jag, syrran och mamma precis ätit middag och jag väntar på att klockan blir 7 för då är det ponnyakuten haha.
//Bild 1: Madde matar ankorna//                                       //Bild 2: Öronbild på en pigg liten S
Publicerat i Allmänt,

Babbel

Publicerat 2014-02-01 kl. 16:37:20 av Isabel Håkansson
Ingenaning om vad som hände med ljuset på bilden menmen..

Hello.. igen! Nu har jag tagit igen min effektiva och hektiska morgon haha. Tog en varm dusch, gjorde lunch och bäddade ner mig i sänen med stuido paradise. Om nån timme ska jag iväg till Sara och käka samt se melodifestivalen med henne, Milla & Madde. Ha en asbra kväll!
Publicerat i Allmänt,

5 timmars stall

Publicerat 2014-02-01 kl. 14:56:27 av Isabel Håkansson
Pjuh, helt slut efter 5 timmars stall haha. Åkte upp till stallet vid 10 imorse och började mocka och fixa stallet. Runt halv 12 var jag klar och tog in S. Han var laddad och därmed lite bökig i stallet, gick runt lite och så. Vi red iväg ifrån gården vid 12 ungefär och tog oss 1 timmes skritt-runda runt ösby i väääldigt rask skritt. Den första biten så bara hoppade Snobben omkring, trippade och ruskade på huvudet. Han var så himla laddad och taggad, söten.
Vid 1 var vi hemma igen och då tog jag in Philip och fixade honom. Och ungefär halv 2 stod jag och Philip på banan redo för ett tömkörnings-pass. Till en början så bara gick jag bakom honom och lät honom skritta på, men när vi värmt upp så tog jag honom på en volt runt mig. När jag skulle ta ut honom på volten första gången så bara stannade han och glodde på mig & förstod inte alls vad jag ville haha. Men sedan fick vi bukt på det och jäklar vad han sprang!
Åh gosigos i sin gröna outfit, världens sötaste!
 
Vi avslutade med lite jogging/skritt utomhus och han var så himla duktig! Nöjd över mina hästar idag trots att S var lite dryg, klandrar honom inte dock - förstår att han tycker det är uuurtrist att bara får skritta.