Kajsa och jag

Publicerat 2013-06-30 kl. 22:44:48 av Isabel Håkansson
♡ Kajsa Mattson ♡  Isabel Håkansson ♡ Loveu
Publicerat i Allmänt,

29 Juni

Publicerat 2013-06-29 kl. 13:27:41 av Isabel Håkansson
Hej & godmorgon! Full fart redan klockan 10 imorse, städat och ska snart käka frukost innan jag åker upp till stallet för en ridtur på hästisarna. Får se vad dagen har att erbjuda därefter! Ska nog vara med en barndomskompis som jag inte varit med på 100 år och sen kommer det folk hem till oss och vi ska grilla osv, mysigt! Ska nog förbi granngården en snabb sväng och köpa en flughuva till Philip eftersom klanten haft sönder sin..
 
Nehepp, nu allihopa ska jag upp och käka frukost. Ha en jättebra daaag :)
Bild 1: Pappa sitter och dricker morgon kaffe med fötterna på bordet, love it... haha freshy
Bild 2: Java ligger och solar i väntan på bättre tider typ
Publicerat i Allmänt,

Bra dag

Publicerat 2013-06-28 kl. 19:36:05 av Isabel Håkansson

Mötte upp M i stallet vid typ ett eller nåt, red ut Snobben och Gus på banvallen och körde intervaller. Snobben var fin :) orkade inte tänka så mycket på min sits utan la all fokus på honom idag. Efter vi ridit dem så behövde Märta åka iväg så jag fixade av båda hästarna och gav dem kraftfoder. Efter det tog jag in Philip och borstade på honom.

Tränsade och så red jag ut honom, första gången i hans 6 åriga liv han red ut ensam, han skötte sig väldigt bra! Försökte vända några gånger men han håller inte på att tjafsa emot när man vänder tillbaka honom så det är skönt.
Tog 3 galopper och trav däremellan, men mest skritt. Var väl ute med honom 45 minuter eller nåt sånt, jättemysigt och han skötte sig över förväntan jättesuper bra :)

Snobbens bantning påbörjas nu (haha) och Philip ska få en liten gräsgrimma han också för att inte orsaka fång eller nåt sånt, är så rädd om mina ponnyer!!
Ska åka ut ikväll och ta in S och G.

Nu ska jag och mamma lämna av syrran hos våra kusiner och sen så ser jag inte henne förrän om 2 veckor.

Tog lite bilder på Philip eftersom jag var ute ensam med honom, tog inga bilder på Snobben idag.. OBS!! Bilden på mig är inte seriös!!
Kram på er❤❤

Publicerat i Isabels inlägg,

Regnig onsdag

Publicerat 2013-06-26 kl. 12:19:20 av Isabel Håkansson

Har helt vänt på dygnet.. Somnar runt 01 och vaknar nu, helt sjukt!! Aja, igår Märta och jag ner våra överpigga ponnysar ner till SORF, i paddocken dock så kunde Snobben inte alls få ur all sin energi då underlaget sög rent ut sagt.. Snobben är så himla känslig just för hur underlaget är, så han blev jätteseg och lite tjafsig, inget att göra nånting åt nu utan jag längtar just nu bara sjukt mycket efter fredag då vi ska iväg och träna för Mickis på Ösby den paddocken är sjukt fin, stor med ett grymt underlag, en träning för Mickis är verkligen det som behövs nu - så jag och S kommer på banan igen.

Idag är det regnigt och grått ute, ska strax cykla över till Märta och så ska vi ge alla våra ponnysar en långrykt och sen promenad på lite hårdare underlag.
För mig och S går det lite som en bergodal bana just nu, igår satte jag mig ner, tänkte igenom allt, skrev ridscheman och nu känner jag mig redo att vända blad och blicka framåt, nu kan det bara bli bättre! ❤❤

Publicerat i Isabels inlägg,

Utan dig, inget jag

Publicerat 2013-06-25 kl. 17:56:00 av Isabel Håkansson

Hur dryg du än är eller kan vara, hur osams vi än kan bli, hur tjurig vi än kan bli på varandra, så är och kommer du alltid tillhöra den bättre halvan av mig, den som ger mig ork att skratta och le dagarna i ända fastän allt känns piss, älskar dig världens bästa

 
Publicerat i Isabels inlägg,

Igår och idag!

Publicerat 2013-06-25 kl. 01:32:00 av Isabel Håkansson
Igår: Jag vaknade upp hos Milla, chillade och sådär mestadels men det var skönt! Senare på kvällen mötte vi upp Sandra och så red jag medans dem fotade mig. Snobben var lite jobbig till en början men sen släppte han efter och blev såå fin! Han var väldigt pigg hela passet trots att ingen annan häst var med, så det var jätteroligt :) 
När vi kom hem ifrån stallet så satt vi bara uppe och snackade hur länge som helst om allt, gick ut en långpromenad sent på kvällen och pratade om... tjejsaker ;) myyys
 
Fina Snobben från igår!
 
Idag: Vaknade tidigt och tralalala, sen runt halv 3 så mötte jag upp Märta vid odal och så gick vi och köpte glass + hästsalva och sen gick vi hem till Märta. Vi fick nåt ryck och drog till brottet och badade med en massa mat och handdukar + två kameror, haha! 
 
Efter det så gick vi hem och red ut första paret Philip & Musse, endast skritt men Philip försökte trava hela tiden. Vi red ner till brottet med dem eftersom Märta glömt sina nycklar och sen red vi lite på andra vägar osv. Sen direkt efter ut med nästa par Snobben & Gus. Vi red iväg till snarpsätravägen med dem och dem var jättepigga, haha!! Red barbacka på allihopa och det fick mina mjukisbyxor ta stryk för kan jag lova... 
Märta sover hos mig idag och min familj är typ tjurigaste ever så vi håller oss lite borta från dem inne på mitt rum, godnatt!!
Publicerat i Allmänt,

Fab

Publicerat 2013-06-23 kl. 15:54:52 av Isabel Håkansson

Imorse tog jag och Milla oss en pw ner till stallet med hennes hund Chester, hämtade Philip och så fick han följa med på en runda också. Philip och Chester stod & pussades med varann hela tiden, sååå söta!

Publicerat i Isabels inlägg,

Midsommar

Publicerat 2013-06-21 kl. 19:07:25 av Isabel Håkansson

Har grillat med familjen samt ätit vanlilj glass med jordgubbar, mumma. Asta har sovit typ hela dagen och det har sugit.. men nu kom hon till min sängkant och ville upp så nu ligger hon nerbäddad med mig i sängen, bästa❤❤

Vädret var helt underbart tidigare idag men nu är det mulet som sjutton, dax att lägga sig och se på serier med andra ord, puss

Publicerat i Isabels inlägg,

2 spralliga hundisar

Publicerat 2013-06-21 kl. 16:08:59 av Isabel Håkansson
Var ute och busade med Java och Alice en stund, spralliga och pigga som sjutton men desto tröttare när dem kom in haha..
   På bilden under ser ni Java till vänster med vattenskägg efter att ha druckit vatten, halvöppna ögon har hon också haha, & till höger har ni Alice som ligger och vilar  ↓
Publicerat i Allmänt,

Snobben 21 Juni

Publicerat 2013-06-21 kl. 15:29:51 av Isabel Håkansson
Alltså det ser ut som att ponnyn gått upp 200 kg sen igår haha, han ser jättesvullen ut om magen och uscha bucha!! Det är så orättvist att Snobben blir så lätt tjock, det räcker med att han står i en gräsrik hage 2 dagar och han blir smällfet, buhu :( Sen att han är grov i typen är en annan sak.
 
Aja, red i hagen först, jättefin och svarade bra på mina hjälper! Red där i ca 40 minuter, gick bra som sagt. Sen red jag ut med Pernilla och Philip i 30 minuter ca i alla gångarter, Philip var typ 1 km bakom mig och Snobben hela tiden så Snobben trodde vi red ut själva = lite fjantig till en början men sen gick det bra :)
   Ute låg all fokusen på att få honom gå i ett bra tempo och inte smyga fram så då sket jag i formen och allt som hör till utan såg bara till att ha ett gott tempo. Nöjd, glad och något trött ponny efter ridturen.
 
Det var typ 25 grader varmt så ni kan ju gissa vilka hästar som fick en ordentlig avsvampning och vilka ryttare som halvt sprang till vattenkranen efter ridturen?
Publicerat i Allmänt,

Torsdag

Publicerat 2013-06-20 kl. 20:43:54 av Isabel Håkansson
Red S idag först med Märta och Musse, haha.. Snobben har skrittats nu i 2 dar och det märks, sen att Musse var pigg och snabbare än Snobben gjorde inte saker bättre. Snobben sparkade bakut och drog i galoppen som fan, haha. Här snackar vi svettig ponny!! Han var inte sig själv i stallet eller hagen heller, inte alls lika gosig och mest dryg, åkte upp nyss och gav dem kvällsmat och då var han som vanligt och sökte kontakt hela tiden♥ tur det!!
 
Red därefter Philip med Märta och Gus och han var jätteduktig! Ställde honom lite i början utav passet i skritt och det gick bra :) det var skönt att från att ha ridit Snobben som var pigg och stark till att rida Philip vill jag lova, han är så lugn och så uppmärksam. Om man smackar är det framåt direkt och om man säger "prooo" så saktar han av.
       Smörjde båda tränsen innan jag åkte hem, skönt att ha det gjort!
 
När jag kom hem så bäddade jag ner mig i sängen framför några avsnitt av pll, åt, läste bloggar, gick ut på pw, busade med hundarna, gjorde rent hos kaninerna och handlade med mamma & pappa, tog det lugnt med andra ord!
 
Imorgon är klockan ställd på 8, Märta och jag ska mötas vid 9 i stallet och rida på banvallen. Intervaller med mycket galopp eller nåt sånt för blir nog bra för att få både mr.S och mr.M trötta hoppas jag!! Efteråt ska Pernilla skritta ut Philip och jag ska promenera med Gus.
 
Nu allihopa ska jag hoppa ner i ett bad, ha facemask och göra upp ett schema till S och P inför kommande veckan, hatar att inte ha planer utan jag vill ha ett mål och ett upplägg varje vecka som följs till pricka & punkt, bye!
 
Publicerat i Allmänt,

Nya saker

Publicerat 2013-06-19 kl. 22:54:50 av Isabel Håkansson
hehe, inte bara jag som gillar mina nya saker ↑
 
Vet inte vart allt är ifrån och hur mycket det kostar men ja.. pappa har shoppat med mig och Pernilla nu under 3 dagar så det var bra, love you världens bästa pappa ♥
 
Mina nya springbyxor kom inte med på bilden, behövde bara säga det. Sprang med dem igår och dem var så sjukt sköna, dem kommer användas flitigt ;)
 
Publicerat i Allmänt,

Hello

Publicerat 2013-06-17 kl. 14:21:47 av Isabel Håkansson

Hello bloggen och alla läsare! Ligger utbredd i soffan på pappas jobb och glor på lite filmer. Var precis på donken och åt lite, snapade med Emz också - standard. Ska strax börja dra oss hemåt (vårt hem här i Stockholm alltså) och så, skönt.

Ni får en halvtöntig bild som jag klippte ihop på mobilen nyss, just for u

Publicerat i Isabels inlägg,

Ups and downs

Publicerat 2013-06-16 kl. 20:38:00 av Isabel Håkansson
Idag har vart en bra.. och en dålig dag.. Har varit så trött nu i några dar så det är inte sant, är otroligt trött på det och det är nog mina föräldrar också, heh. Idag så red jag S i hagen på en ganska stor volt, han var jättefin och det gick att samla honom hur mycket som helst iprincip. Körde intervall träning vilket resulterade att han blev pigg för skänkeln och trött efteråt ;) pluttis. Tog in Philip och borstade och pysslade med honom efteråt, tränade lite puss och bara gosade, samma med Gus.
 
Imorgon åker jag till stockholm med pappa och syrran i 4 dagar för att ta en paus ifrån vardagen och mitt liv här hemma. Vila upp mig och ladda inför en hel sommar sen med massa häst och så, under tiden tar snälla Stina hand om Snobben och Philip. Stina har ridit S 2 gånger förut och hon är jätteduktig så det känns bra att överlämna honom till henne i ett par dar.
 
Nu sitter jag med en skål fruktsallad och ska snart kolla pll, vi får höras, kram♥
Publicerat i Allmänt,

Yesterdays

Publicerat 2013-06-16 kl. 09:29:06 av Isabel Håkansson

Publicerat i Isabels inlägg,

Halloj!

Publicerat 2013-06-15 kl. 12:47:28 av Isabel Håkansson
Hej alla ni! Igår fick vi vårt efterlängtade sommarlov, det vi längtat efter i en evighet känns det som♥ Åkte till stockholm med pappa & syrran och träffade Ema efter skolavslutningen så kunde inte få en bättre start, hihi höjdpunkten var lätt när Ema fastnade i en gunga... haha!
 
Åkte hem till Märta senare på kvällen och runt 9 så red vi ut hästarna i kanske 1 timme (?) barbacka i alla gångarter, hur mysigt som helst och hästarna skötte sig exemplariskt! Red i en ganska hög form vilket är den formen Snobben trivs bäst i och nötte lite sidvärsrörelser och han gjorde allt med glädje. När vi skulle ta ut hästarna i hagen sen så var Philip helt knäpp och bara gick rakt över mig och Märta. Det märks att ingen har tagit sig tiden till att "fostra" honom helt och hållet tidigare.
 
Så idag när vi vaknade runt 8 så gick jag ut till stallet själv (Märta skulle iväg med voltigen så det var därför) och mockade först 2 boxar, sopade och gav hästarna morgonkraft och sen tog jag in Philip. Gav honom en lång rykt på 50 minuter och sen gick vi ut på en promenad. Under promenaden så tränade vi stanna, backa, och att man ska ha som sin egna lilla "bubbla", alltså att man hade kanske en halvmeters mellanrum mellan varandra om ni förstår haha. Han skötte sig SÅ bra och var så himla koncentrerad och snäll, jag ser Philip som ett projekt nu under sommaren, att kunna skapa ett band mellan han och mig och samtidigt ha roligt och lära sig massa nytt. Tror det blir jättebra!
 
Så nu om nån timme ska jag till stallet igen för att rida Snobben med Märta och Gus. Senare ikväll ska jag sova hos en kompis också, får se om vi går ut och träffar några eller bara har en hemmakväll, hmm.. ;)
Bild från idag ↑ Bilder från igår ↓
Publicerat i Allmänt,

Godmorgon torsdag!

Publicerat 2013-06-13 kl. 08:52:28 av Isabel Håkansson

Godmorgon allihopa! Sitter och äter en stor frukost och laddar upp inför en klassdag, sista dagen som 7a. Efter skolan ska jag till stallet och aktivera S och köra Philip, mys.

Ha en bra torsdag!

Publicerat i Isabels inlägg,

Detta och pll

Publicerat 2013-06-12 kl. 21:20:33 av Isabel Håkansson

Lite mer mmmm.. i livet

Publicerat i Isabels inlägg,

I'm holding you closer than most, cause you are my heaven

Publicerat 2013-06-11 kl. 21:07:33 av Isabel Håkansson
Alltså jag vet helt ärligt inte vart jag skulle ta vägen om jag inte hade er att gå till varje dag, ni är vägen jag går på, jorden jag lever på, min måne, min sol, mitt allt. Folk säger så mycket, men jag kommer och kommer aldrig att kunna beskriva vad ni betyder för mig, mina favoritponnysar, bästavänner, bröder, älskar er mer än jag trodde var möjligt
Snobben & Philip, två av världens bäst skapade varelser
Love you once,
love you still,
always have, always will
Publicerat i Allmänt,

Ett halvbra pass..

Publicerat 2013-06-11 kl. 20:52:46 av Isabel Håkansson
Idag gick det sisådär.. Vi red till SORF och vägen dit gick rätt bra, jag kände redan från början att han var tjafsig men tänkte inte så mycket mer på det. När vi kom till SORF och det var hästar runt om oss hela tiden iprincip så vart han jättetittig och spänd, men sen gick det bättre och bättre och i slutet var han jättefin! :)
 
Hoppade nån liten stock för att han skulle tycka det var lite roligt och det gjorde han ju verkligen, om det är nåt Snobben tycker är kul så är det att hoppa, haha min prins! På vägen hem var han lite tjaffsig igenmed sista galoppen gick bra så jag är halv nöjd med passet idag. Imorgon ska vi rida på banvallen i alla gångarter och fortsätta där vi slutade idag. Ganska mycket ställning och lösgörande arbete. Hoppas på en mindre spänd och tjaffsig ponny då!
Okej, ignorera min fina censuering på sista bilden men min sits var KAOS. Helt ärligt så blir Snobben bara trevligare och trevligare ju mer JAG lär mig. Han KAN om JAG kan för att han gör ingenting gratis och därför tar jag alltid åt mig allt som går dåligt för att jag vet att han hade skött sig bättre om jag red bättre.
 
Jaja, imorgon fortsätter vi där vi slutade idag och det ska nog gå bra. Lilla Snobb, vad jag älskar dig♥
Publicerat i Allmänt,

Gårdagen

Publicerat 2013-06-11 kl. 09:02:08 av Isabel Håkansson

Igår gick vi i skolan först, sen efter skolan så åkte jag och madde till stallet. Först mockade vi och gjorde kraft och sen tog vi in alla 3 busponnysarna. Borstade igenom Gus och Snobben noga och sen gick vi en promenad i rask takt 25 min.

Sen när vi kom hem satte vi på dem flughuvor och smörjde in dem innan vi tog ut dem i hagen sen igen. Kvar i stallet hade vi lilla Philip som nu stod på tur att skötas om och motionera. Så vi ställde upp honom och borstade igenom, satte på selé, träns och tömmar och sen gick vi ut och satte på vagnen. Vi körde bort till en ridväg, körde lite där och sen vände vi och körde hem. Ungefär en timme var vi ute och det räckte gott och väl åt Philip som var alldeles svettig :) när vi byggt på hans kondis lite så kommer vi kunna köra längre och längre vilket känns jättekul för Philip verkligen njöt av att få dra lite vagn och var pigg och glad!

Publicerat i Isabels inlägg,

Kväller

Publicerat 2013-06-09 kl. 21:09:05 av Isabel Håkansson

Haha, jag och Pernilla låg och såg serier typ hela dagen idag och nu insåg vi att klockan var 9 och vi inte ätit sen 2 så att det är bara för oss att gå upp och laga lite mat nurå, mamma och pappa är påväg hem från gbg så vi är lonely, sååå skönt.

Har tänt lite ljus och har satt på pasta nu iallafall, ska göra nån pasta sås till och sen ska vi chilla, älskar lugna dagar!! Ska boka klipp tid hos frissan denna vecka också, så vi har diskuterat lite frisyrer och så också, får se hur pass vågad jag är när jag väl är där ;)

Publicerat i Isabels inlägg,

Spöregn

Publicerat 2013-06-09 kl. 13:20:37 av Isabel Håkansson
"Its raining shit, hallelujah its raining shit, raining shiit"  världens bästa och mest passande sång för dagen
 
Vi red iväg mot SORF i regn & åska i hopp om att ridhuset skulle vara ledigt nere på SORF. Det tog väl ca 50 minuter att rida dit och vi jobbade i alla 3 gångarter. När vi kom dit så såg vi att dem vänt upp och ner på hela ridhus botten så där gick ju våran lilla plan i kras och vi fick snällt rida hem igen. Precis efter bilden där uppe ↑ så åskade det så in i bomben, alltså det lät seriöst som att himlen skulle rasa ner på oss och våra hästar..
 
På hemvägen så blev det rätt mycket trav och galopp och hästarna var sååå fina båda två. Snobben längde och ökade som sjutton hela tiden och frusta, fick verkligen igång flås och jobbade. När vi kom hem möttes vi av en liten Philip som var överlycklig över att vi var hemma och ännu gladare blev han när bästakompisen Gus sen fick komma in och ställa sig tillsammans med honom. Både Snobben och Gus som var dyngsura fick på sig ett varsitt fleecetäcke, in i boxarna med en tuss hö, på med radion och där ska dem få stå nu i några timmar innan dem får gå ut sen :) VÅRA HÄSTAR ÄR BÄST♥

Och när jag ändå är igång och skriver kan jag ju klargöra en sak haha. Japp, Philip och Gus står i samma box :) Dem står i en 3x3 box och dem trivs jättebra i varandras sällskap så det är super!
Publicerat i Allmänt,

Lördag

Publicerat 2013-06-08 kl. 10:50:53 av Isabel Håkansson

Lördag idag, får hoppas att vädret håller uppe så vi kan rida ner till SORF för lite träning. På prognosen så står det att de ska regna mellan 15-16 så vi får väl rida efter det isåntfall! Kram

Publicerat i Isabels inlägg,

Dagen såhär långt

Publicerat 2013-06-07 kl. 13:57:40 av Isabel Håkansson
Idag så träffades vi i stallet runt 9 tiden och såg att Buzzin var kvar (vi trodde att hon skulle åka på morgonen) och fick lite små panik då vårt schema idag var rätt tajt eftersom Märta och Madde skulle iväg. Aja det gick bra iallafall och runt 10 tog jag och Madde in Snobben och Philip och ryktade, sprayade med flugspray, smörjde in på utsatta ställen och satte på solsalva på Snobbens mule där han bränt sig lite medans Gus skoddes om. Vid 11 red vi iväg. 
 
Ridturen var ungefär 40 minuter lång och hur mysig som helst!! Första galoppen bara lät vi hästarna rulla på
& sen andra galoppen så jobbade vi dem mer. Snobben blev så fin så och han gick väldigt stadigt i alla 3 gångarterna idag, känns toppen inför träningen imorgon :)
 
Efter ridningen fick hästarna komma in och äta kraft medans vi fixade av dem. När allt var klart så släppte vi ihop dem i den större hagen. Nåt litet pip och lite spring men annars helt lugnt. Philip och Gus är typ redan tajta som sjutton haha. Satte på Snobben gräsgrimman innan jag åkte hem så han ska få stå med den i några timmar, sen åker jag upp och tar av den samt ger alla hästarna en omgång till med kraft. Det känns så jäkla braaa och alla stormtrivs, det är nu allt börjar♥
 
Publicerat i Allmänt,

Dem bästa i världen

Publicerat 2013-06-06 kl. 23:43:15 av Isabel Håkansson
2 utav mina bästavänner och mina hästar, alltså älskar er så mycket
Publicerat i Allmänt,

Såå fin dag

Publicerat 2013-06-06 kl. 18:43:47 av Isabel Håkansson

Fin dag, har ridit över hästarna till Märta och dem båda tror att dem hamnat i paradiset, så mycket gräs haha! Snobben lär väl bli tjock på bara nån natt.... Aja, första natten är det okej, sen kommer han att ha gräsgrimma!
Nu på eftermiddan har jag bara varit hemma, släppt ut kaninerna, kollat pll och pratat med en massa goa personer i telefon.

Ska strax iväg till Västerås och ja, vara där, haha. Sitter och väntar på en kompis nu dock som ska göra mig sällskap fram tills dess, puss

Publicerat i Isabels inlägg,

Mål//dagens ridpass

Publicerat 2013-06-04 kl. 21:15:00 av Isabel Håkansson
Mål:
Komma igång med träningen igen, tappat tråden helt tyvärr, ändring NU
Jobba med min sits
Istället för att lägga märke till allt som är dåligt, börja lägga energi på allt som är BRA istället.
 
Alltså detta ska uppnås punkt, slutdisskuterat, hejdå, ses aldrig mer dumma vanor, BYE
Red Snobben runt ösby idag istället förresten, dem höll på att harva rundbanan (heter det ens harva?) så det fick bli så, inte mig emot! Snobben var lite trötter och det märktes verkligen för mina ben är helt döda nu haha. Han gick väldigt fint och var mjuk men han ville inte gå fortare än vad han behövde om man säger så. Tog 3 galopper och travade rätt mycket, avtravningen och sista galoppen gick så bra, han var så fin!! Han blir så rolig att rida när han väl bjuder till och ja, tötis ponny♥
Publicerat i Allmänt,

Tisdags trim

Publicerat 2013-06-04 kl. 16:50:09 av Isabel Håkansson

Ska trimma S på rundbanan nu, det är riktigt kallt och blåsigt ute så vi får se vad herrn har för bus att bjuda på :) när jag kommer hem ska jag kika på en SO uppgift som jag frivilligt tagit hem och sen ska jag kolla pll, hejs

Publicerat i Isabels inlägg,

Klänning

Publicerat 2013-06-04 kl. 13:06:33 av Isabel Håkansson
Sitter med bästi och väntar på att få gå in på lektion, har klänning idag och det kändes jättebra imorse... Satt ute på altanen med mormor och pappa en stund och sen åt alla frukost och solen sken typ, men nu är det jätte blåsigt och kallt, yeey typ. 
 
S joggades igår efter träningen, bara fick trava lång och låg och han frusta & längde stegen, mysponny. Idag vet jag inte vad vi ska göra med honom, det blåser = knäpp Snobben så japp. Aja, ha det jättebra PUSS
Publicerat i Allmänt,

Godmorgon ♥

Publicerat 2013-06-03 kl. 08:27:12 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Har på mig en stickad tröja och ett par jeans idag när det ser ut att vara mulet och grått hela dan.. Håret har jag i en hög toffs och tro mig när jag säger att mitt hår stod åt alla håll imorse haha, fick ner det sen iallafall, tur det!! Har precis ätit frukost och allt sånt så nu måste jag gå och mata kaninerna och ta in hundarna som varit i hundgården hela morgonen, puss
Publicerat i Allmänt,

Bästa S

Publicerat 2013-06-02 kl. 22:25:34 av Isabel Håkansson
Träning för Mickis stod på schemat idag, hade dressyr och lite hoppning på slutet. Det mesta är på film och har endast bilder ifrån framhoppningen & tiden för att klippa ihop och lägga upp en film finns inte just nu, sängen väntar hihi! Iallafall, Mickis började rida ner honom och värma upp. Han var lite fjollig i början men skärpte sig snabbt och blev hur fin som helst!
 
När jag hoppade upp så arbetade vi först i skritt och trav, tränade mycket gas broms och att han var med på noterna liksom. Han gick väldigt bra tycker jag :) Så när allt satte bra där och han började slappna av så tog vi fram lite hinder och Mickis gav oss lite nyttiga övningar för mig och honom. Jättebra gick det och hoppa är en grej Snobben verkligen gillar. Jag hoppar bara 1 gång/vecka eller varannan vecka så när han väl får hoppa så blir det lite glädjeskutt, och han galopperar på flitigt som sjutton och blir lite stark. Han struntar i om han kommer för nära eller om jag råkar lägga honom fel för han vill hoppa ändå, haha knasponny.
 
Sista hoppet så höll han på att hoppa mig ur sadeln så bra han hoppade, grym är han! Masserade hans ben med liniment och stretchade när jag kom hem och sen svampade jag av honom för han var svettig. Glad å nöjd ponny och ryttare.

 
Publicerat i Allmänt,

Söndag morgon

Publicerat 2013-06-02 kl. 07:38:00 av Isabel Håkansson
Ligger i sängen med världens gulligaste Bellis bredvid, åååh nuttis❤❤ Ska iallafall ligga kvar i sängen ett tag till och bara hålla tummarna på att vädret vänder så vi får lite sol! Ska iallafall runt 11 tiden möta upp Pernilla och Sandra och så tar vi tåget till Västerås, shopping time!
 
Sen när jag kommer hem ska jag på hårdträning med S bara det inte spöregnar.. Behöver verkligen denhär träningen så det måste bli fint, måste. Aja, nu ska jag kila -PUSS
Publicerat i Allmänt,

Vaaarmt

Publicerat 2013-06-01 kl. 14:25:00 av Isabel Håkansson

Svettas ihjäl helt seriöst haha. Cyklade upp till stallet och mockade, packade hö, gjorde kraft, bytte vatten, sopade och satte på hästarna flughuvor och gosade såklart. Båda två börjar få gräsmage dock, men dem ska bort sen om nån vecka när vi åker hem till Märta för en hästsommar, eller iallafall Snobbens! Senare när det svalnat lite så ska vi upp och rida iallafall, lite trim i paddocken blir det.

Solade 30 min när jag kom hem, kunde inte ligga längre för höll på att avlida av värmen tyvärr, BUHU. Så nu ska jag bädda ner mig i sängen tillsammans med en panpizza och proviva, puuuss

Publicerat i Isabels inlägg,

Pyssel

Publicerat 2013-06-01 kl. 11:11:12 av Isabel Håkansson

Pysslar med ridscheman, lite fix och regler för mina hästar i en mapp som jag ska lägga i stallet sen i sommar, åååh kommer bli grymt! ❤

Publicerat i Isabels inlägg,