Veterinär besöket

Publicerat 2014-01-31 kl. 19:54:18 av Isabel Håkansson
Denhär dagen har varit så himla lång och seg, och inte förrän nu börjar den avrunda haha. Väg-underlaget var jättehalt så vi tog det säkra före det osäkra och åkte ca 50 km i timmen ner till fjärdhundra idag. Snobben klev på släpet utan att ens tveka & var jätteduktig hela dagen skulle jag vilja säga.
 
När vi kom dit så började veterinären med att känna igenom hela honom. Hon hittade ingenting och sa att han kändes fin. Efter det tog vi ut honom och sprang & han såg fin ut även där, pigg, glad och framåt liksom. När vi sprungit med honom så gick vi ut till deras longeringsvolt.. alltså det var en rätt liten, gropig, BENHÅRD bana och det första Snobben gjorde när han klev inte där var att snubbla omkring. Snobben struttade liksom och hon tyckte han såg ofräsch ut i vänstervarvet i traven. Både jag, Mickis och mamma höll med om att han såg ofräsch ut men jag är bombsäker på att det dels berodde på underlaget.
 
För säkerhetsskull gjorde vi då ett böjprov på ett lite bättre underlag (..) och alla benen såg perfekta ut. Hon sa att han var som en liten kringla att böja och mjuk. Med tanke på att han såg ofräsch ut på volten så sa hon att vi nu ska skritta honom 40-50 minuter i 3 veckor samt ge metacam i 10 dagar. Metacam = antiinflammations "medel" så att om han nu skulle ha en inflammation i vänstra bak-knät så ska det vara borta om 3 veckor då vi ska på återbesök.
 
Hon sa även att han skulle ner lite i vikt, att kraftfodret skulle bort och vi skulle blanda ut höet han får med halm.
Dock kommer vi inte att ta bort kraftfodret helt eftersom han är van att få 8 dl/dag och hans mage skulle svälla om vi tog bort det helt, däremot kommer vi minska det endel eftersom han bara ska skritta nu. Vi kommer inte heller att blanda ut höet med halm eftersom S blir jättegasig av det tyvärr haha :(
 
Förövrigt sa hon att hans ben var fina och bra samt att han var väluppfostrad.
2 bilder på S idag ifrån olika vinklar, glad och pigg :) Se till att bli bra nu lillen ♥
Publicerat i Allmänt,

Jag är..

Publicerat 2014-01-30 kl. 08:24:00 av Isabel Håkansson
.. blyg. Har alltid varit det & kommer nog alltid att vara. Tänker jämt att jag inte ska vara blyg och liksom ta plats men det blir aldrig så haha. Med dem jag känner är jag motsattsen.
 
.. känslig. Inte så att jag börjar gråta hit och dit utan mer liksom att jag lätt blir sårad utan att visa det och jag mår lätt dåligt över småsaker.
 
.. nästan alltid sprallig. Vill inte bara ligga i sängen och slösa bort dagarna utan jag vill ta vara på dem och göra det bästa utav det bästa utav dem. Hänger mer än gärna med kompisar eller spenderar dagarna i stallet, är ute och powerwalkar eller är med familjen.
 
.. väldigt VÄLDIGT trångsynt vissa gånger. Inom hästarna så har jag ett rätt brett tycke. Förstår folk som håller på med NH som dressyr, hoppning och fälttävlan. Men när det kommer till saker som rör mig i vardagen & det uppstår konflikter med nån som tycker olika som jag så har jag rätt svårt att förstå vad den andre menar och VARFÖR framför allt. Ingen bra egenskap jag har menmen.
Publicerat i Allmänt,

Mysmys

Publicerat 2014-01-29 kl. 19:18:31 av Isabel Håkansson
Ska hoppa ner i ett bad nu och se på serier. Mickis messade nyss och berättade att hon lasttränade lite idag eftersom hon inte kunde rida pga förkylning. Gissa vad? Han gick direkt in utan att ens tveka, duktiga älskade ponny! Imorgon ska jag rida igenom honom på bana (så gott det går...) och sen ska jag och Mickis lastträna igen.
 
Publicerat i Allmänt,

Betat av lite plugg

Publicerat 2014-01-29 kl. 19:03:40 av Isabel Håkansson
Inte helt frisk ännu, hostar & sådär men gick till skolan eftersom jag hade både ett spanska prov och en redovisning att göra. Så himla drygt men vafasen, jag dog inte ;) Båda sakerna gick rätt bra trorjag, redovisningen blev väl lite stökig kanske men vi hade inte strukturerat upp det ordentligt, annars så är jag nöjd.
 
Kom hem runt halv 4 och har inte gjort någonting alls efter det. Ska väl plugga lite SO och plocka lite på rummet innan jag går och lägger mig. TIDIGT ska jag sova idag, var så himla trött imorse!
Publicerat i Allmänt,

I'll be the one if you want me to

Publicerat 2014-01-28 kl. 16:27:00 av Isabel Håkansson
Det finns så himla mycket fina människor runtom mig som jag aldrig, aldrig nånsin i mitt liv kommer kunna gottgöra för allt det gjort för mig.. Jag tror de vet vilka dem är & till er vill jag bara säga - tack. Jag har varit på botten och vänt, och utan er hade jag aldrig nånsin klarat det. Älskar er så helvettes mycket
Publicerat i Allmänt,

2014.01.28

Publicerat 2014-01-28 kl. 13:27:01 av Isabel Håkansson
Blir ett snabbis inlägg nu för jag mår inte alls bra. Har jätteont i magen och imorse kändes det som att jag skulle spy konstant. Sovit från 7 imorse tills nu förutom ett litet uppehåll då jag sprang ut och gav kaninerna nytt vatten och frukost. Ikväll får vi se om jag rider Snobben, det beror på hur allt känns helt enkelt. Han ska lasttränas iallafall vid halv 7, håller tummarna på en snäll S idag så vi slipper stå alltför länge ute i kylan.
 
Nu: Plugg, plugg, plugg fram tills jag ska till stallet. Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har..
Publicerat i Allmänt,

Kvällspromenad

Publicerat 2014-01-27 kl. 21:28:01 av Isabel Håkansson
Åh vad gos det är att ha häst ändå.. Det är verkligen som ett lugn bara faller över en så fort man kliver innanför stalldörren och man ba: "nu ska jag göra min grej". För det är verkligen de - hästarna är min grej.
Iallafall, promenad stod på schemat idag. Gick ner mot rundbanan och klättrade lite i upp och nerförsbackar där.
Snabb skritt och lite halt då & då för att kolla av lydnaden.
 
När vi kom tillbaka så mockade vi boxarna och sa natti till hästarna. Nu ska jag plugga lite och sen släcker jag ner för idag. Tack för att ni kollar in här varje dag, grymma är ni! 
Hästarna ikväll
 
Publicerat i Allmänt,

Måndagar.. inte min grej.

Publicerat 2014-01-27 kl. 17:44:44 av Isabel Håkansson
Shit vad jag hatar måndagar. Back to vardag med skola, vänner och hästarna. Högar med plugg som väntar när man kommer hem och djuren som ska tas om hand om, det ÄR stressigt och tidskrävande om nåt. Iallafall, dagen har väl varit rätt okej. Haft lite ont i magen hela dagen och håller tummarna för att det inte är magsjuka. Skulle inte förvåna mig alls dock med tanke på mitt sugiga emunförsvar & min "älskade" otur.
 
Slutade halv 4 idag och kom hem runt halv 5. Käkade middag och la mig i sängen en stund med Bellis och såg serier. Nu ska jag upp till stallet och ta en pw med hästarna. Orkar inte rida idag så då struntar jag i det, då blir det bara pannkaka av alltihop. Annars då? Spanska och SO ska nötas in i skallen och med lite tur så är mamma hemma så hon kan hjälpa mig. 
 
Publicerat i Allmänt,

26 jan

Publicerat 2014-01-26 kl. 21:15:51 av Isabel Håkansson


2 bilder ifrån kvällen

Söndagkväll.. sådär ångestfyllt som det är varje söndag. Ärligt så är jag inte taggad på en ny vecka med skola och plugg alls. Vill vara med braiga vänner & hästarna, bara vara utan en massa press och stress, tror de flesta känner som jag. 

Iallafall, red ut förut i skritt och trav, med lite galopp i paddocken som avslut somsagt. Snobben var tittig och något spänd när vi red ute men det mesta släppte sen när han fick galoppera av sig lite. Philip var lite trött sen igår men han gjorde som han skulle ändå, lillen. 
Nu blir det äkta människor med familjen, natti! 

En söndag åt ingenting

Publicerat 2014-01-26 kl. 16:10:28 av Isabel Håkansson
Har verkligen inte gjort nånting idag. Vaknade lite innan 12 hemma hos Milla och åkte hem vid halv 1. När jag kom hem bytte jag vatten åt kaninerna och gossade tog in Pricken en stund. Efter det så har jag bara legat och kollat på youtube rakt upp & ner heela långa dan fram tills nu. Nu iallafall ska jag upp till stallet och jogga Snobben lite. Tror han kommer vara rätt pigg idag igen så det kanske får bli några varv i galopp på banan som avslut ;)
♥ 3 veckor sen ♥
Publicerat i Allmänt,

Mål med Snobben 2014

Publicerat 2014-01-26 kl. 10:37:00 av Isabel Håkansson
♥ Fortsätta att utveckla honom, få till galopp-ombyterna och nöta skänkelvikingarna. Stärka honom och bygga snygga muskler nu fram tills sommaren (så gott det går med tanke på dem dåliga möjligheterna vi har på vintern) och bara ha kul!
 
♥ Träna mer ifrån marken och stärka vårt band otroligt.
 
♥ OM allting fortsätter i rätt riktning (dvs det går bra på träningar och allt flyter på) så vill jag att vi ska klara LC rundor lätt innan 2014 är slut. Igentligen borde inte det vara några problem bara jag får koll på hur han ska ridas. Han är lite knepig att hoppa med eftersom han blir så stark både att svänga och innan/efter hindren. Men somsagt, LC vill jag ska kännas enkelt när 2014 är slut.
Publicerat i Allmänt,

1 gitarr, två grymma röster..

Publicerat 2014-01-25 kl. 15:34:00 av Isabel Håkansson
..perfekt.
Publicerat i Allmänt,

En misslyckad dag

Publicerat 2014-01-25 kl. 15:30:17 av Isabel Håkansson
Haha herregud vilken misslyckad dag haha! Morgonen började med att vi TRODDE att en utav våra hundar hade rymt, så halv 8 så gick jag, syrran & Sandra runt hela kvarteret i morgonrockar och ropade samt rasslade med en burk hundgodis. 1 och en halv timme var vi ute och letade, släppte ut hästarna i samma veva och fortsatte sen leta.
 
När vi kommer hem, nedkylda, rädda för vad som kan ha hänt hunden (Java som hon heter) så kryper hon ut under sängen och förstod inte alls varför vi var ledsna, haha. Bara det fick oss på dåligt humör, jag menar vafasen - halv 8 en lördag morgon, -10 i bara morgonrockar.. INTE OKEJ. Efter det anyway så gjorde vi lite matsäck och tog med till stallet. Åt det och fixade sedan stallet & hästarna. Vid framskrittningen verkade båda två rätt lugna, men såfort pulkan kom på bakom Philip så blev ju Snobben livrädd och stressade upp sig. Tillråga på det så var stället vi skulle vara på fullt med 1 åringar som sprang omkring, så vi gick till en åker för att åka där men nej där var det knöligt och djupt.
 
Vi fick då vända en gång till och fortsätta leta efter en väg att åtminstone rida av dem lite på. Snobben bråkade lite och hade backen i till en början, haha både Sandra & Madde ba:
- Jag skulle sålt hästen. Men ja, Snobben är lite speciell somsagt.. såfort jag fick honom att gå framåt dock så gick det jättebra och han var duktig och fin. Philip var även han duktig och pigg, trippade omkring lite överallt och benen for som trumpinnar i backen ;)
 
Överskottsenergin spökade lite hos båda ponnysarna, främst hos Snobben. Trots att det inte blev mycket till tolkning så var det hur mysigt som helst och jag är tacksam för att jag har så fina och ÄKTA vänner, big big BIG heart to u tjejor ♥
Charmiga bilder minnsann! Tack för en bra dag trots allt Madde, Sandra & Pernilla.

Min bästavän som kommer före alla andra

Publicerat 2014-01-24 kl. 07:09:00 av Isabel Håkansson
Du gör mig så obeskrivligt himla lycklig, min bästavän som kommer före allt och alla

Godmorgon iallafall! Idag är det freeedag och jag är fredags glad som alla fredagar ;) Idag har hästarna en välförtjänt vila och syrran & jag likaså. Hästarna ska masseras litegrann och pysslas med. Sandra och Madde sover hos mig inatt så det lär bli rätt sent. Imorgon blir det stallet tidigt också och tolka, mysmysmys.
 
Snobben kommer att vara med som lite draghjälp, eller ja.. draghjälp är kanske inte det ord jag letar efter med tanke på att Philip med all säkerhet kommer dra pulkan med stolthet och gå fram ändå men jaja! Får se hur killarna sköter sig, håller tummarna på att dem är pigga och glada iallafall, man vet ju aldrig med ponnysar haha. Ha en bra fredag nu, vi hörs senare!
Publicerat i Allmänt,

Iskalla fingrar & duktiga hästar

Publicerat 2014-01-23 kl. 20:16:06 av Isabel Håkansson
Hästarna skötte sig exemplariskt idag båda två, verkligen! Snobben var jättesnäll i gången idag och när jag testade sadla honom så stod han bara helt still med öronen rakt ut & typ sov. Philip var lite trött idag, anledningen till det är nog rätt enkel.. han och Fanta (shettiskompis) hade sprungit till dem var helt löddriga båda två igår!! Så han skrittades bara lite och tränade på halt och volter.
 
Snobben red jag igenom lite lätt i alla gångarter och han var jättefin! Mjuk, följsam och gjorde allt rätt skulle jag vilja säga. När jag ridit i ca 40 minuter så började mina fingrar bränna extremt pga kylan så jag travade snabbt av honom och sen övergav jag honom till min syster som fick skritta av hästarna förhand. Jag var tvungen att springa in i stallet och tina upp fingrarna innan jag kunde gå ut och hjälpa till att skritta av, för shiiit vad ont det gjorde!
 
Ni vet ju redan att jag både stretchar, masserar och lindar S ben efter ridning så det behöver jag ju inte skriva mer om ;)

Dan innan fredag

Publicerat 2014-01-23 kl. 14:56:37 av Isabel Håkansson
Kom hem från skolan nyss, det gick bra fram till matte lektionen kom.. lämnade salen så himla arg & irriterad haha. HATAR matte och att jag suger på det gör inte saken bättre, blä! Jaja, jag kämpar vidare I guess!
 
Tänkte byta om nu dirket och bege mig upp till stallet. Snobben fick utbrott bokstavligt talat i tisdag i stallgången och hade drygat lite igår i gången när Mickis hade honom.. får se hur han är idag. Han har varit lite tjurig när vi sadlat på senaste, så vi vet inte om det kanske har med det att göra. Inga knölar eller känningar har han när man tar på ryggen iallafall, och han är glad och pigg när man rider. Ska till veterinären nångång nästa vecka och göra en hälsokoll på honom för säkerhetsskull. Jag är så nojig vad det gäller mina bebis-hästar och det sista jag vill att dem ska ha ont. Förhoppningsvis är det något så enkelt att sadeln behöver bytas eller att han ska gå utan den ett tag, håller tummarna!
 
Mickis red honom runt Ösby igår iallafall i alla gångarter barbacka, han skötte sig bra och trampade under sig. Pigg men något tittig, inget ovanligt dock då Snobben är lite mörkrädd av sig ;) Idag blir det lydnad på banan, tror nog att vinterpiggelinen behöver det!
Om du bara kunde prata..
Publicerat i Allmänt,

Jag har aldrig varit sån..

Publicerat 2014-01-22 kl. 19:32:38 av Isabel Håkansson
.. som slår mina hästar såfort dem gör nånting som är lite utanför ramen för vad som är okej. Mina hästar vet vad dem får och inte får göra och om det skulle försöka nypa mig/nånannan så räcker det med att ta upp pekfingret och så höjer dem huvudet liksom. Vissa kallar mig för snäll men med tanke på hur båda hästarna gått från monster till änglar iprincip så måste jag ju gjort nånting rätt (?)
 
.. som endast ger folk en chans, TYVÄRR. Jag har fått lida mycket för den egenskapen att jag förlåter folk alldeles för lätt och ger dem chans på chans på chans, men det har jag tagit konsekvenserna av.
 
.. som försöker styra över andra människor. Skulle aldrig sjunka till den nivån och faktiskt tro att jag kan styra och ändra på andra människor bara för att jag tycker si eller så, ALDRIG.
Publicerat i Allmänt,

Frånvarande

Publicerat 2014-01-22 kl. 19:21:33 av Isabel Håkansson
Haha sorry bloggisen & läsisarna för mitt frånvarande, men FAKTISKT så har jag nånting att skylla på.. nämligen blogg.se och dess små fel ibland! Publicerade ett inlägg igår som aldrig kom upp, såå typiskt men what to do.
Hej iallafall! Gick en lång skoldag idag med basic lektioner, ni vet matte, SO, svenska och alla dem ämnerna. Skoldagen gick bra och jag fick en heldel gjort, så det var ju skönt!
 
Nu ikväll har jag stall-ledigt och än så länge har jag rensat garderobet, ätit tacos + efterätt så nu jag ska bara av en ledig kväll, ta hand om mig själv, plugga, gossa med djuren och ha det allmänt lugnt & skönt - välbehövligt. Som det ser ut nu så har helgplanerna gått i kras och åh det suger! Men jaja, fram emot helgen blickar vi nu anyways, 2 skoldagar kvar HÅLL UT!
 
Osminkat & oredigerat, bjussar på det!
Publicerat i Allmänt,

YOU talk behind MY back

Publicerat 2014-01-20 kl. 12:27:00 av Isabel Håkansson
Dethär med skitsnack är ju rätt omtalat så varför inte.. Ärligt, så tror eller VET jag att varenda mänsklig nångång i sitt liv snackat skit. Mer eller mindre, om olika stora saker, ALLA har någongång gjort det. Tyvärr.
Skitsnack tolkas ju olika i olikas ögon, vissa tycker att det är skitsnack bara man öppnar mun och säger nånting som inte innehåller någonting positivt. Jag själv tolkar ingenting som skitsnack sålänge han/hon vågar stå för det om jag frågar. 
 
Jag har aldrig brytt mig speciellt mycket om när nån snackar skit om mig. Jag viftar typ bara bort det & bryr mig inte. Visst, tycker jag det är irriterande och att det är ett osäkert beteénde men vafasen.. snackar personen bakom MIN rygg om MIG så tyder ju det bara på att jag har ett betydligt mer intressant liv och att hon/är är avis på ett eller annat sätt ;)
 
Nånting som jag tycker är fett b är om man klagar på skitsnack och sedan snackar skit själv.. det är bara pinsamt och ännu mer pinsamt haha. Jaja slutsnackat om det. Skitsnack är nånting som alla gjort och alltid kommer att göra tyvärr.. Hur gör ni om ni får reda på att någon snackar skit om er?
 
 
Publicerat i Allmänt,

Veckans planer

Publicerat 2014-01-20 kl. 08:02:00 av Isabel Håkansson
Måndag: Jag ska sega igenom ännu en skoldag och sen åka hem till hästarna.  Hovslagaren kommer ut antingen idag eller imorgon så om han inte kommer idag så ska jag tömköra lite, och annars blir det promenad.
 
Tisdag: Skola först och sen antingen promenad eller tömkörning.
 
Onsdag: Skola och sen.. oplanerat?
 
Torsdag: Skola och sen rida S på baksidan. Lite basic och kolla av gas och broms i form av en intervall-träning. 
 
Fredag: Skola, hästarna vilar. Är antingen med kompisar eller åker till stallet och masserar, borstar och fredagsmyser med pållarna.
 
Lördag: Hästarna ska tolkas i snön! Eller Philip ska tolkas och Snobben ska med och vara med. Vågar inte riktigt tolka bakom honom ännu då han kan vara lite bak-skygg i vissa situationer. Även om han är jätteduktig vid tömkörning så tvivlar jag på att han skulle gilla att dra pulka haha.
 
Söndag: Joggar Snobben lång och låg på fältet. Lägger in lite galopp också om det känns bra. Kanske gör nånting efter med en kompis (?)
 
Publicerat i Allmänt,

Gosig uteritt

Publicerat 2014-01-19 kl. 20:50:10 av Isabel Håkansson
På bilderna är klockan halv 5 och det var inte ens hel-mörkt än!! Underbart.
 
Runt 4 var jag och syrran uppe på hästryggarna.. lite senare än väntat men hon var med en kompis mestandels av dan så det fick bli lite så! Vi red ner emot rundbanan och dum som jag är hade jag bara på mig tunna sommar-ridvantar. När vi bara hade några meter kvar tills vi skulle svänga in till rundbanan så kändes det som att mina fingrar skulle gå av ungefär så då tog vi och travade hästarna hela rundbanan vilket är ca 2 km.
 
Snobben fick bara trava på skulle jag vilja säga och han tyckte det var superskönt, frustade och sänkte huvudet.  Banan var inte plogad för att tillägga så på vissa ställen var det rätt djupt.. tur vi har snöälskare till hästar då!
Publicerat i Snobbens ridbok,

Seg söndag

Publicerat 2014-01-19 kl. 13:47:06 av Isabel Håkansson
Shit vilken seg dag.. känner att jag inte har nån som helst energi och idag är en sån dag jag skulle kunna ligga rakt upp & ner och typ glo film eller liknande. Oftast så är jag så himla rastlös och kan med lätthet på morgonen först ut och gå/springa en runda och sen spendera 3-4 timmar i stallet - idag är jag motsattsen. Jaja, tänkte faktiskt gå ut och gå en sväng nu innan stallet iallafall i hopp om att vakna till liv litegrann.
 
Hästarna ska ridas ut en sväng idag är det tänkt. Bara skritt & trav och kanske nån galopp om styltorna inte blir alltför höga. Sen ska även tränsen smörjas och stiglädrerna på Snobbens sadel fettas. Ikväll blir det dö-mode on och jag kommer nog ligga helt utslagen i sängen och hålla tummarna på att skolan ska skicka ett mejl om att skolan inte blir av imorgon ;) Haha wellwell, vi hörs senare!
 
Publicerat i Allmänt,

You will always be my better half

Publicerat 2014-01-18 kl. 21:34:55 av Isabel Håkansson
Snobben min älskade Snobben, vad skulle jag göra utan dig?
 
Idag så fotade mamma mig lite tillsammans med Snobben, Philip var med också och kollade på såklart! Han fick sig iallafall en kort jogging-tur lilla Philip så det var nog skönt för honom! Snobben däremot fick förutom fotograferingen ett pass i paddocken. Under dem korta och få minutrarna som mamma fotade mig så gick det inte jättebra, han typ bet tag i bettet och var spänd liksom. Men sen POFF så släppte det och han blev världens finaste.
 
Han gjorde grymma fattningar ifrån skritt och lyssnade på mina förhållningar. Pigg och glad hela passet igenom och för att vara det första barbacka passet på länge så är jag riktigt, riktigt nöjd! Bästa Snobben ♥
Publicerat i Allmänt,

Lördag morgon

Publicerat 2014-01-18 kl. 11:56:40 av Isabel Håkansson
Finns det nåt underbarare att sova till man vaknar av sig självt? Åååh, det är så himla underbart!! Att dagen är oplanerad är ännu bättre, älskar oplanerade dagar och att bara ta dan som den kommer. Det jag vet med mig ska göras iallafall det är stallet samt att jag ska fixa kaninburarna. Annars vad jag ska göra i stallet och efter det har jag inte en blekaste aning om - sköööönt.
 
Ska göra lite gotti frukost nu iallafall och krypa ner i sängen, sen ska jag & mami ut och gå med hundarna. Ha en asbra lördag!
2 right now pics, oredigerade och allt.
Publicerat i Allmänt,

Vi lever i ett grupperat samhälle

Publicerat 2014-01-17 kl. 23:04:11 av Isabel Håkansson
"Hur ser du på sveriges alla olika indelningar? "Dem coola" "dem populära" "töntarna" "sportfånarna" och sånt, eller har ni sånt i sala?"
 
 
 
Ohja, Sala är definitionen av gruppering i skolor, på stan, på ridklubben och precis överallt delas alla in i små klickar, man lägger inte ens märke till det längre. I min skola har vi som på säkert många andra skolor - gruppindelningar. Dem som inte tillhör en grupp är en såkallad "outsider" och kan dra, ungefär så.
 
Vi lever i ett samhälle jag skulle vilja säga är grupperat. I skolan sitter "dem" och där står "dem", det är aldrig "här står VI, vi allihopa, förenade & tillsammans i en enda stor klunga, aldrig.
 
Igentligen finns inte så mycket att tycka & tänka kring detta. Jag vet med mig att vad jag än skriver så kommer ingenting att ändras bara för att jag slår näven i bordet liksom, men om jag ska fatta mig kort så tycker jag att det är otroligt töntigt och TRÅKIGT framförallt. End of story.
Publicerat i Allmänt,

Godmorgon ♥

Publicerat 2014-01-17 kl. 07:25:00 av Isabel Håkansson
Friday, dear and lovely friday - shit vad jag älskar dig! Idag vaknar jag upp glad och pigg, redo för att genomlida gå en dag i skolan och sen förhoppningsvis vara med nån kompis, alla verkade ha fullbokade scheman igår när jag ringde runt nämligen.. Wellwell, annars får kvällen tillbringas i stallet med pållarna, det går lika bra det. Dem ska promeneras idag hursom, antingen av mig och syster eller av mamma och syster.
 
Ha en asbra fredag nu & jobba på bra nu i skolan såhär sista veckodagen! PUSS
Publicerat i Allmänt,

B.O.R.I.N.G

Publicerat 2014-01-16 kl. 21:22:19 av Isabel Håkansson
Känner att min blogg är tråkigare än tråkigast just nu.. Ni läsare kommenterar inte eller gör ingenting för att jag ska blogga, och därav ligger motivationen på 0. Nästan varje dag när jag kommer ifrån skolan så är det mörkt och därav får jag inga bra bilder & allting virar omkring en enda stor ond cirkel. Jag BER ER att kommentera nedan vad jag kan blogga om, det blir så jäkla tråkigt om jag bara skriver och skriver men aldrig får respons liksom. Kom igen nu!
Mitt liv kretsar inte bara kring hästar och djur även om det kan framstå som så ibland. Vill ni att jag skriver om killar? Visst, jag skriver om killar. Vill ni att jag skriver om kompisar? Visst, jag skriver om kompisar/kompisproblem eller vad nu saken gäller - ut med allt ni kan tänkas komma på! Alla ni läsare kan inte gå ifrån min blogg med huvudet tomt varje gång ni kollar in här? Eller?
Publicerat i Allmänt,

16/1-13

Publicerat 2014-01-16 kl. 20:59:34 av Isabel Håkansson
Hallåj underbaringar!
Hade heeelt glömt av bloggen om jag ska vara ärlig.. Slutade 2 idag och åkte direkt hem så jag hann rida innan det blev mörkt. Tog med båda hästarna & syrran ner till ett snötäckt fält och busade runt lite. Fick nästan tvinga S därifrån och han gick hem med myrsteg när jag väl fick honom därifrån, pluttis!
 
Kom hem runt halv 6 nångång iallafall och åkte dirket och handlade med Pernilla och mami, så runt 6 var vi hemma och då la jag mig ner i soffan och slumrade till en stund, vaknade såg på PH och snapade med kompisar, så himla skönt. Kom på nu att jag hade både blogg och måste plugga till en SO grej imorgon, SUCK.
Publicerat i Allmänt,

Inlägg jag själv tycker är roligt att läsa

Publicerat 2014-01-15 kl. 18:08:59 av Isabel Håkansson
Inlägg man känner igen sig i.
Sånt man känner passar in på sig själv så pass bra att det skulle kunna vara en själv som skrivit. Man får rysningar och vill typ krama personen som skrivit inlägget och tacka den för att den satt ord på ens känslor. Grymt!
 
Peppande inlägg.
Ni vet nog säkert när man vaknar upp demdär mornarna, man tittar ut genom fönstret och det är mörkt och kallt. Det enda man vill är att somna om igen och föräldrarna tjatar på en att man ska upp, SÅNNA mornar är ett peppande inlägg rätt välbehövligt och BRA för en att läsa, mer sånt!
 
Inlägg som får en att tänka.
Ett bra åsiktsinlägg t.ex, ett sånt inlägg som får en att verkligen tänka efter och kanske ändra uppfattning. Älskar sånna inlägg och tycker sånt är jätteroligt att läsa!
Publicerat i Allmänt,

Dear Wensday

Publicerat 2014-01-15 kl. 17:50:19 av Isabel Håkansson
Trött, tröttare, tröttast är jag. Har suktat hela dagen efter att få komma hem & lägga mig och jag är finally home nu efter en låång dag. Hade hälsomöte idag och medans vi pratade så påmindes jag ännu engång om hur jäkla bra jag har det igentligen.. älskar min familj & är tacksam för den grymma uppväxt dem givit mig & för att dem alltid går att prata med, aldrig nånsin kommer jag kunna tacka er nog! ♥
Efter skolan iallafall så gick jag, Märta och Sandra till Johanssons och fikade.
 
VET, skulle inte äta socker men vafasen, en fika med kompisar är välbehövligt när man går i högstadiet och i vanliga fall har packat schema. Är så himla sugen på att skriva ett ORDENTLIGT inlägg med massa åsikter och tankar. Men vad för något? Förslag? Tycker ni suger rent utsagt på att kommentera, kom igen nu!
Brudisarna & fikat idag, yum!
Publicerat i Allmänt,

Nja.. ångrade mig.

Publicerat 2014-01-15 kl. 07:27:00 av Isabel Håkansson
Skrev ett jättelångt, känsligt, rätt personlig inlägg igårkväll men jag ångrade mig såfort jag tänkte klicka på publicera knappen. Vill jag verkligen skriva ut mycket på nätet? Nja.. Jaja det ligger i utkast hursom, vemvet i framtiden kanske det inlägget kommer upp ;)
 
Godmorgon iallafall! Sovit gott? Inte jag, eller jag sov väl så bra jag kunde med tanke på att min näsa är helt igentäppt och jag hostar stup i kvarten, vid dethär laget har ni kanske lagt märke till att jag har rätt dåligt emunförsvar he-he.

Jaja skolbussen lär inte vänta på mig länge till, för att komplettera dethär inlägget så får ni en bild ifrån halloween, ser ni mig?
Publicerat i Allmänt,

Ett toppenbra jogging-pass.

Publicerat 2014-01-14 kl. 21:50:06 av Isabel Håkansson
Ännu ett bra jogging-pass att checka av i ridschemat, Snobben är verkligen (trots omständigheterna) så himla duktig på det han gör och jag tycker att det vi åstakommer tillsammans börjar bli rätt bra, GRYM känsla. Trots att vintern är jobbig, tråkig och rent utsagt suger dem dagarna det är mörkt och kallt och jag inte har tillgång till ridhus så lämnar det ändå någonting bra efter sig!
 
1. Snobben är så lösgjord i skritten och traven just nu så det är inte helt klokt!!
2. Man kommer närmre hästarna när man får så mycket tid över med tanke på att man varken kan rida långa pass eller träna.
 
Både innan och efter ridningen så ryktade vi båda ponnysarna länge och S stod som vanlig med sin ryggvärmare ifrån BoT medans han väntade på oss när vi mockade. Efter jogging-passet så blev både Philip & Snobben masserade med bluelotion på rygg och bogparti.
Världens finaste ponnysar i somras, mitt hjärta smälter ♥♥
Publicerat i Snobbens ridbok,

14 Januari

Publicerat 2014-01-14 kl. 16:20:00 av Isabel Håkansson
Måste få starta dethär inlägget med att säga hur jäkla kallt & jäkligt det är i lilla Sala just nu.. går omkring och fryser konstant och så fort jag varit i stallet idag så ska jag hoppa (bokstavligt talat) ner i ett jättevarmt bad och se på Paradise Hotel avsnittet jag missade igår, fy så skönt! Slutade tio i tre idag iallafall så jag hann med tidiga bussen, yey.
 
När jag kom hem gjorde jag smoothie och typ världens godaste fralla samtidigt som jag läste ikapp lite bloggar liggandes i sängen. Nu ska jag upp iallafall och invänta min syster så vi kan åka till stallet. Idag fortsätter jag på samma spår som igår, bara lugnt och lösgörande eftersom Snobben har en sko lös somsagt.
En liten sneak på dagens outfit ↑
Publicerat i Allmänt,

-6 grader och snöstyltor

Publicerat 2014-01-13 kl. 21:20:38 av Isabel Håkansson
Hejsan! Ja ni.. Vad har dagen innehållit igentligen? Vart i skolan och GENOMLIDIT en dag där, alltså verkligen.. Vad kommer jag att ha för användning av att det finns t.ex ett mättande fett i korvar i framtiden? Aldrig. Jaja, slutpratat om det ;) När jag kom hem så gjorde mamma en jättegod gryta till middag så det blev lite sent upp till stallet.
 
Runt 6 var vi där uppe där iallafall och det var full fart i stallet. Mickis och Karin höll på att fixa med vattnet som hade fryst, och sen kom även Mickis pojkvän och hjälpte till att isolera alla fönstren osv. När hästarna stod i gången medans vi mockade så betedde dom sig som galopphästar som stod redo i startbåsen helt seriöst! Krafsade och gick omkring, snosade och pussade på alla som gick förbi.
 
Red barbacka 20 minuter i snön idag (kunde tyvärr inte rida längre pga snöstyltor), ett skrittpass med lite inslag av trav. Snobben var som att skära i smör och så himla duktig! När jag lösgjort honom i både skritt och trav så gick han ner i en avslappnad låg form med höjd rygg på helt långa tyglar, frustade och var nog rätt nöjd över sig själv och över passet.
Publicerat i Snobbens ridbok,

13 januari

Publicerat 2014-01-13 kl. 07:50:19 av Isabel Håkansson
Min morgon startade rätt bra med tanke på att jag för engångsskull gick upp när mamma & pappa väckte mig. Fixade mig, åt frukost och matade kaninerna i lugn och ro. Precis just nu sitter jag på bussen med huvudvärk och rinnande näsa, kul

Går i skolan till halv 4 och tar bussen direkt hem. Tänkte rida S lite lugnt i snön barbacka. Han har en sko lös fram så det måste fixas. 
Ikväll kommer det eventuellt (!) lite update om Snobben i övrigt. Kram

Min frukost imorse
Publicerat i Allmänt,

I love you

Publicerat 2014-01-12 kl. 21:54:15 av Isabel Håkansson
Det blev ett kärt återseénde med mina älskade ponnysar idag.
Pernilla ryktade länge på Philip och jag på S. Han är så underbar och jag älskar varenda del av honom ♥ Hästarna gick nöjda och glada in i boxen sen med klippt kronrand, lackade hovar, glansiga pälsar, kratsade hovar, utredd man och svans och gossiga täcken. Kände inte för att rida idag så det får bli imorgon.
Publicerat i Allmänt,

Mål fram tills sommaren

Publicerat 2014-01-12 kl. 18:43:00 av Isabel Håkansson
♥ Jag ska ta tag i träningen igen, träna/springa MINST 1 gång i veckan och ridningen på det.
 
♥ Sockerförbud alla dagar utom fredag och lördag, kanske söndagar också hehe ;) Hur som helst så INGET godis på vardagar.
 
♥ Höja mina betyg i dem ämnen jag inte är helt nöjd med ännu.

Detta känns som rätt rimliga mål trots allt, dethär med träning och inget socker på vardagar känns i mitt fall rätt omöjligt men det ska gå! Till sommaren ska jag ha en kropp jag är relativt nöjd över, end of story.
Publicerat i Allmänt,

Grymt peppad!

Publicerat 2014-01-12 kl. 15:29:50 av Isabel Håkansson
Gash vad jag har längtat efter att få skriva en sån ↑ rubrik & verkligen mena det! Bloggen är updaterad med en ny fräsch design av bästa Johanna och jag är grymt nöjd med den! Tänkte fixa meny texten idag bara och sen är bloggen perfecto. Skolan är igång igen och jag tänkter höja mina betyg ännu mer så jag går ut 8:an sen med resultat jag är nöjd med i alla ämnen.
 
På hästfronten står allting still just nu, lite frågetecken här och där men snart får jag reda på hur allt ligger till och hur jag ska gå vidare, ingenting har nämts här ännu men det kommer. Philip iallafall ska igång på riktigt nu och jag ska införa lite nya trix på honom och sen ska jag hjälpa honom och min syster att få lite snurr i deras utveckling!
Bloggen tänker jag ta tag i och komma igång med ordentligt nu och så får jag se vart det leder. Läsare har försvunnit under denna vecka i massor men förhoppningsvis kommer dem tillbaka igen, let's go!
Publicerat i Allmänt,

Tenerife 2013

Publicerat 2014-01-12 kl. 15:14:09 av Isabel Håkansson
Miss it already. Lätt bästa semestern någonsin och jag hade så kul varje dag! Att strosa omkring i sommarkläder, klänningar och bikini tillsammans med världens bästa familj är verkligen min grej ;) Tenerife 2014 kommer jag minnas med ett leénde på läpparna helt klart.
Tack alla inblandade för en grymgrymgrym semester ♥
 
Publicerat i Allmänt,

I skrivande stund

Publicerat 2014-01-07 kl. 13:41:01 av Isabel Håkansson


I skrivande stund sitter jag i en solstol med ett iskallt glas Cola i handen. Vi ligger vid vår älskade & bästa strand som har en stor bar i mitten där dem säljer glass, Cola och massa andra drinkar. Just nu har vi 26+ grader och det ska bli ännu varmare under dagen -paradis. 

Om en stund tänka jag gå och svalka mig i vattnet för att sen fortsätta sola. Idag förresten så fyller min älskade underbara mamma 40 år, grattis mami! I eftermiddag kommer det lite kompisar ifrån Sverige hit som också ska fira henne, det blir kul! Nejnu lär jag gå och bada, ha det så bra bloggisar, love u
Publicerat i Allmänt,

Nämen hallå underbaringar!

Publicerat 2014-01-06 kl. 20:26:14 av Isabel Håkansson
Åh vad jag saknat er & bloggen! Sitter på en resturang just nu och väntar på maten, klockan är halv 7 och det är 22+ grader, huuur underbart låter inte det? Idag har verkligen varit en toppen dag som b.la har innehållit morgon pw, stekande sol (uppmot 30 grader i solen), bad i havet och bara chill liksom. Köpt en ny klocka och ett jättefint armband idag också. 

När vi ätit klart maten nu här så ska vi vidare till en spelhall hela familjen och spela lite, det är verkligen kvälls-nöje x100, iallafall här i vår familj ;) 
     Nu är dem tidsinställda inläggen slut och jag ber så mycket om ursäkt för det, får så dåligt samvete - och speciellt nu när jag loggade in och hade mer olästa kommentarer än vanligt buhu!! 

Aja jag får försöka blogga lite live varje dag när det finns tid över, annars hörs vi på lördag kväll igen, puss. 

Publicerat i Allmänt,

Vad tycker jag om..?

Publicerat 2014-01-06 kl. 12:14:00 av Isabel Håkansson
Ponnymorsor? I.R.R.I.T.E.R.A.N.D.E stavar jag dem, haha nästan så att jag får rysningar. Nu menar jag inte en engegerad mamma som bryr sig och tycker det är kul att titta på träningar och följa med på tävlingar, utan demdär ponnymorsorna som har en åsikt vare gäller ALLT och pikar varenda kotte som råkar gå förbi.. 
 
Provocation? Love it. Visst, det går överstyr ibland men det är så förbannat kul att se folks reaktion när man ser bloggare som provocerar eller om man själv provocerar. Jag själv provocerar mer än gärna människor som är såkallade "tacksamma" för det och blir sura/irriterade haha. Här på bloggen provocerar jag inte eftersom jag inte vill spela nåt spel på min blogg, men i verkligheten provocerar jag vissa rätt mycket faktiskt!
 
Kompisar som sviker? Vad finns det ens att tycka om dem..? Jag har själv kompisar som sviker mig gång på gång men som jag ändå inte kan släppa taget om, sad but true. Jag vet hur svårt det är att bara släppa iväg någon som man innerstinne tycker om så himla mycket, men som sviker en gång på gång..
 
Sporrar? Denhär debatten är såå uttjatad men jag känner ändå att jag måste få svara på den. Jag tänker alltid såhär, en häst känner om en fluga sätter sig nånstans på dens kropp, och om en fluga känns, vad gör då inte sporrar som hamnat i fel händer? Nope, jag tycker att sporrar ska vara för dem som blivit rekomenderade det av sin tränare eller nånannan duktig. Jag kan använda sporrar på Snobben om jag ska hoppa bana ibland bara för att få DENDÄR galoppen som man vill ha när man hoppar bana liksom.
Dock kan jag räkna dem gånger jag använt sporrar på Snobben under tiden han vart min på 2 händer liksom, och jag har haft honom i snart 1 och ett halvt år.
Publicerat i Allmänt,

SIHS 2013 //5 försenade bilder//

Publicerat 2014-01-05 kl. 11:24:00 av Isabel Håkansson
Publicerat i Allmänt,

Kan alla ta sig till SM?

Publicerat 2014-01-04 kl. 15:12:00 av Isabel Håkansson
Inlägget ni kommer att få läsa nu är ÄRLIGT. Jag vill att ni ska få veta lite hur jag tänker kring allt dethär då det har och är en väldigt stor debatt kring just dethär med SM och hur man tar sig dit.

Ärligt.. så tror inte jag att chansen att ta sig till SM blir större om man köper en ponny för 100.000 och står i ett stall gjort i porslin. Provrider man en ponny, tussig och billig men som har DET liksom, så tror jag att man har minst lika stor chans att ta sig dit man vill som en maffig sport ponny för flera hundra tusen har.
 
Tycker det är så ballt när personer med en ponny som från början bara lullat runt i skogarna kommer in & sopar banan, jag blir typ helt varm inombords och glad för att den ryttaren köpte mullen och tog vara på hon/hans kapacitet. Jag tror att vägen till SM inte handlar om vem som köper bäst ponny från början och träna alla dar i veckan, jag tror att det hela handlar om förtroende och rätt och LAGOM träning. Förtroendet mellan häst och ryttare ska vara starkt & obrytbart, man ska inte skita knäck eller slå ponnyn om den vägrar liksom. Utan man gör om och gör rätt, respekterar varandra och gör saker på bådas villkor.
 
Om man inte har bästa ekonomin eller insatta föräldrar då? Jag skulle vilja säga att det inte spelarroll, men innerstinne vet jag ju att det är viktigt.. Det krävs tid, pengar och engegemang ifrån hela familjen att överhuvudtaget äga en häst. Man måste planera och prioritera, det ÄR tufft. Så hands up, jag tror inte det går att ta sig nån längre vart utan insatta föräldrar som inte heller har den bästa ekonomin, tyvärr.
På bilderna ser vi Nellie Berntssons ponny Stella. Från vänster var hur hon såg ut innan Nellie köpte henne, lite halvmullig med lång man, och till höger har vi henne nåt/några år senare. Fin och musklad.
  Hur tror ni att Nellie tog Stella från att ha varit en western-ponny till en hopp-ponny? Genom träning 7 dagar i veckan och borstning i  porslinstallet ELLER genom att bygga ett förtroende till Stella och rätt & lagom träning för BRA tränare? Jag tror på det andra alternativet.
 
Hur tänker ni kring dethär? Nån kommentar bör jag få nu iallafall, låt tankarna flöda.
Publicerat i Allmänt,

Frågestunds svaren

Publicerat 2014-01-04 kl. 12:33:43 av Isabel Håkansson

Publicerat i Videos,

Huvudvärk

Publicerat 2014-01-03 kl. 17:38:54 av Isabel Håkansson
Shit vilken huvudvärk jag har som ligger och gror, helt sjukt! Jaja, bara att försöka se glad ut och kämpa vidare. Strax rullar bilen emot stockholm, lite senare än planerat men mamma skulle äta först osvosv, och seeeen drog tiden iväg haha. När vi kommer fram ska vi gå omkring lite i Kista galleria (om klockan inte blir alltför mycket) och sen åker vi till vår lägenhet i väsby och spenderar natten där.
 
Live-update med mobilbilder kommer, det blir bra hjärtisar! Vill förvarna förresten att jag endast gjort 3 tidsinställda (!!!) som kommer upp under veckan, big shame on me. Får försöka live updatera också!
See you tomorrow babebabe
 
Publicerat i Allmänt,

Lyfter några personer #1

Publicerat 2014-01-03 kl. 14:30:57 av Isabel Håkansson
Pernilla
Okej.. då ska jag försöka samanfatta dig i text och några bilder.. VÄRLDENS ROLIGASTE, GALNASTE, KONSTIGASTE kompis som skrattar åt ALLT och tycker allt är roligt typ haha. Du är så himla snäll och gör en alltid på bättre humör. Du och jag skrattar oss igenom skoldagarna och har alltid nåt att prata om - du äger bästis!
Madde
Dig har jag känt i 5 år snart. Förändrats har vi båda gjort mycket genom åren och vi har bråkat, blivit sams, bråkat och blivit sams mer än 100 gånger skulle jag gissa på ;) Vi är väldigt olika och har tagit olika vägar många gånger MEN ändå mötts på vägen.. Du är en utav mina närmsta och bästakompisar och jag hoppas.. hoppas på hela mitt liv att du förblir det länge till.. Love u
Märta
Min negativa lilla Märta som jag kan prata med allt om. Ligger jämt uppe och snackar med dig hela nätterna om allt, allt, allt och jag vet att du inte berättar för nån. Du är en otroligt snäll tjej som jag älskar av hela mitt hjärta. Bästis♥
Sandra
Dig har jag lärt känna jättebra nu under högstadiet och åh du är helgo! Kan komma och krama en bara för att, säger precis vad du tycker och tänker och skiter i vad folk säger om dig. Också en sån jag kan säga absolut allt till och veta att du inte berättar för nån, finner inte ord för vad du betyder för mig! Dig vet jag alltid vart jag har och jag är så otroligt tacksam för det!
Milla
Skrattar bara jag tänker på dig och oss.. haha herregud vilken histora vi har bakom oss - sick. Vi två gick inte ihop nånstans för några år sen men nu är vi asofta och har lika kul varje gång!! Åh du är så underbar och rolig, lillpillan
Publicerat i Allmänt,

Nejmen godmorgon!

Publicerat 2014-01-03 kl. 12:44:26 av Isabel Håkansson
Haha, eller för min del så får det bli godförmiddag! Jag har nämligen varit igång sen halv 8 imorse då vi släppte ut hästarna. Älskar att få klart stallet på morgonen och att få säga godmorgon till hästarna, det är så himla mysigt! När vi släppt ut hästarna iallafall & mockat ur stallet så tog vi med oss alla lädersaker och benskydd och gick iväg till boden och smörjde. Det var mysigt förutom att det slutade med att pappa fick komma ut och släppa ut oss för att vi blev innelåsta, haha!
 
När vi var klara tog vi ut hästarna på en morgon-promenix i rask takt. Pussade dem hejdå sen och nu träffar vi inte dem förrän om 9 dagar igen.. När vi kom hem så städade vi kaninburarna och gossade med dem, gick in och borstade hundarna + torkade ögon och nu är allting färdigt! Nu kan jag bara sätta mig ner, slappna av och känna mig stolt över att jag gjort klart allt som behöver göra nu fram tills Tenerife resan. Klockan 4 när mamma kommer hem så packar vi in alla resväskor i bilen och drar till Stockholm, åååh vad härlig denna vecka kommer att bli!
Hur underbar är inte våran lilla Philip? Världens glädjespridare ♥
Publicerat i Allmänt,

Stressad

Publicerat 2014-01-02 kl. 21:42:26 av Isabel Håkansson
Stressad, stressad, stressad.. Packar, är i stallet och städar - typ. Igår eftermiddag så åkte jag, pappa & syrran till stockholm för lite ärenden och sov kvar där tills idag. Köpte en födelsedagspresent åt mami b.la, tror hon blir glader ♥ Kom hem runt 4 och gick ut till ninisarna och fixade hos dem + bytte lite "inredning" i deras burar, köpte nytt idag nämligen.
 
Efter det så bytte jag om och drog till stallet. Tog in hästarna och gav dem middag, mockade, bytte vatten, gjorde kraft-hinkarna, pratade med Mickis, ryktade, red, ryktade igen, spolade hovar + lackade och kvällsfodrade. När jag kom hem nu så började jag genast packa och nu, finally kan jag sätta mig ner och skriva till er. Pjuh, stressig dag.
 
Joggade Snobben i lång & låg form idag i paddocken. Han var riktigt fin och lyhörd, dutti pålle! Igår somsagt så red vi ut runt Ösby i ca 1 timme i alla gångarter. Det var mjukt en sträcka så då passade vi på att galoppera lite, Snobben drog på som sjutton MEN gjorde nånting bra utav det och istället för att bara dra så höll han formen och verkligen satte under sig. 
Publicerat i Allmänt,

Första morgonen 2014

Publicerat 2014-01-01 kl. 10:55:13 av Isabel Håkansson
Första morgonen 2014 och jag blev väckt att pappa, haha kul.. Jaja, godmorgon iallafall! Min morgon startade somsagt med att bli väckt (..) men så fort jag kommit på fötter gick jag ut till kaninerna och städade lite samt gav dem frukost. Så nu har jag precis ätit upp min frukost och tänkte leverera lite grymma inlägg till er ;)
 
Idag är planen att rida ut hästarna runt Ösby. Skritt & trav för det är säkerligen benhårt ute på ridvägarnarna. Varierar lite mellan låg och något mer bärig form idag. Idag tänkte jag faktiskt ta mig i kragen och rida barbacka också, han har varit så otroligt pigg på senaste så jag har inte velat rida barbacka, men nu så!
Arkiv-bild på snyggingen i höstas, fy vad fin han var där :(
Publicerat i Allmänt,

GOTT NYTT ÅR!

Publicerat 2014-01-01 kl. 00:00:00 av Isabel Håkansson
Byebye 2013, hello 2014 - NU KÖR VI
Publicerat i Allmänt,