5 timmars stall

Publicerat 2014-02-01 kl. 14:56:27 av Isabel Håkansson
Pjuh, helt slut efter 5 timmars stall haha. Åkte upp till stallet vid 10 imorse och började mocka och fixa stallet. Runt halv 12 var jag klar och tog in S. Han var laddad och därmed lite bökig i stallet, gick runt lite och så. Vi red iväg ifrån gården vid 12 ungefär och tog oss 1 timmes skritt-runda runt ösby i väääldigt rask skritt. Den första biten så bara hoppade Snobben omkring, trippade och ruskade på huvudet. Han var så himla laddad och taggad, söten.
Vid 1 var vi hemma igen och då tog jag in Philip och fixade honom. Och ungefär halv 2 stod jag och Philip på banan redo för ett tömkörnings-pass. Till en början så bara gick jag bakom honom och lät honom skritta på, men när vi värmt upp så tog jag honom på en volt runt mig. När jag skulle ta ut honom på volten första gången så bara stannade han och glodde på mig & förstod inte alls vad jag ville haha. Men sedan fick vi bukt på det och jäklar vad han sprang!
Åh gosigos i sin gröna outfit, världens sötaste!
 
Vi avslutade med lite jogging/skritt utomhus och han var så himla duktig! Nöjd över mina hästar idag trots att S var lite dryg, klandrar honom inte dock - förstår att han tycker det är uuurtrist att bara får skritta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback