Torsdag kväll

Publicerat 2014-02-27 kl. 20:07:16 av Isabel Håkansson
Kände mig lite sisådär dåligt behandlad igår och det är när man är ledsen som man får till demdär inläggen som prickar känslorna perfekt tycker jag. Dock tänker inte jag gå och älta i detdär mer utan det är glömt nu, jag förtjänar bättre end of story.
 
Anyways, idag har vart en riktig hektisk dag som gått i 180 men ändå vart chill på nåt sätt liksom. Förmiddan spenderades i stallet, Snobben skrittades i 45 minuter och Philip reds av lite energi. Idag var Philip kaxigare än kaxigast och gjorde allt tvärtemot än vad Pernilla bad honom om haha. Pernilla vill alltid vara Philip till lags & har hellre helt långa tyglar än att hålla minsta lilla hårt och är alldeles för snäll vissa gånger. Men idag när han var som värst så tuffade hon på sig faktiskt och då skärpte Philip till sig och galopperade för fulla muggar runt i paddocken, saktade av när hon ville och slutade upp med bockningar och annat. Som avslut skrittade vi ut en runda och det uppskattades av oss alla fyra.
 
Efter stallet tog jag och syrran bussen in till stan för att luncha och köpa lite godis till morgondagens långa bilresa till göteborg. Har inte berättat det för er ännu men det är så att jag och Pernilla ska på Barrys ridsportgala imorgon, gryyymt kul!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback