Jag saknar att blogga och dela med mig..

Publicerat 2015-11-04 kl. 17:55:00 av Isabel Håkansson
Åh, vad jag saknar att blogga & skriva! Men, jag vill och jag är beredd för en nystart. Och, för en nystart så krävs - en ny, fräsch och stilren design och header. Då har vi en bra grund att jobba oss upp ifrån, liksom. Det har varit min fristad i många år nu, att få knappra mig in på en sida som bara är min alldeles egna och bara skriva, skriva, skriva, lägga upp bilder och videos. Jag måste kunna dumpa alla miljontals tankar och känslor nånstans, och "nånstans" för mig, det är här.  
 
Det är så mycket kring stallet just nu.. Igårkväll när jag stod och borstade Snobben så bara slog tanken mig, hur otroligt underbar mina hästar är och att allt snart kanske är över. Inga mer stallkvällar där jag och Pernilla ställer upp hästarna mittemot varann och borstar i timmar, snackar och skrattar. Inga fler uteritter, inga fler långa körturer på helgerna, inga fler vattenkrig på somrarna när vi ska byta vatten åt hästarna.. Fick en så stor klump i halsen av gråt att jag var tvungen att låsa in mig på toaletten för att fälla några tårar, avreagera mig och försöka peppa mig själv för att kunna komma in i stallet check & glad som alltid och fortsätta borsta på Snobben sen. Så fort allt kommit på plats här inne så kommer jag skriva ut mer ingående om vad det är som händer. Mycket på G, både roligt och hjärtekrossande. 
 
Annars då? Jo, jag mår finfint. Skolan rullar på trots en seg start på veckan då jag princip bara ville hoppa av, haha. Mina känslor dalar verkligen upp & ner och ena dan kan kännas heeelt tvärtemot dan därpå eller dan innan. Men, sån är jag! Impulsiv och känslosam. Ha det så jättebra framtillsdess att vi hörs igen.. hoppas det inte blir alltför länge ♥
Jag & fina Sunshine i söndags då vi skrittjobbade lite på ridbanan. 
Publicerat i Allmänt,