Hur börjar man?

Publicerat 2016-05-26 kl. 16:33:20 av Isabel Håkansson
Nu var det över en vecka sen jag bloggade senaste gången.. det är lång tid för att vara mig. Kände bara att jag behövde pausa allt runtomkring förutom skolan. Ärligt, senaste veckan har varit så stressig och hektisk att jag däckat såfort jag lagt mig ner i sängen kl 22. All min energi har gått åt skolan. Nationellaprovet i matte höll rum igår och jag har känt en sån inre stress över det. Verkligen bara velat ha proven skrivna & klara. Att jag ska klara kursen och få gå ut skolan med godkänt i matte. Nu är proven skrivna och jag har gjort mitt yttersta bästa.. nu är det bara att vänta och hålla tummarna. 
 
Förhoppningsvis börjar vi trappa ner på plugg nu så jag får tid åt annat och kan börja leva igen. Snobbens motion har blivit lidande och det dåliga samvetet börjar komma ikapp, även att jag som i vanliga fall inte brukar ha så jättemycket tid åt att träffa kompisar dem senaste veckorna verkligen inte hunnit med min vänner ALLS. Mina dagar har gått som på löpande band - skola, stall, plugg, plugg och plugg. Det börjar bli tråkigt nu, for real ;) 
 
Ska försöka börja skriva igen, åtminstone några inlägg då & då. Bloggen för mig idag är inte något jag prioriterar lika såsom jag gjorde för ett år sen. Jag är bara ute efter att få skriva av mig och få dela med mig av bilder, videos och tankar. Just nu iallafall. Nu ska stallet prioriteras, två hästar står på listan för att ridas idag. Så kul! 
 
2 bilder på mig, Milla, Madde och Ida i lördags innan vi drog oss mot en kompis 18-års fest. 
Publicerat i Allmänt,

Next up:

Publicerat 2016-05-18 kl. 15:36:00 av Isabel Håkansson
Stallet för att longera min Snobb. Han stod igår så därför ändrar vi om i schemat litegrann, longering 25 minuter idag och en lång uteritt ihop med Milla imorgon, sounds like a plan. Fokuset under longeringen idag kommer ligga på att få Snobben hålla ett jämnt och bra grundtempo, annars har han väldigt lätt att bara gå långsammare och långsammare desto längre man longerar ;) Men, inte idag! Hörs senare.. 
Publicerat i Allmänt,

Ändringar i planeringen!

Publicerat 2016-05-17 kl. 18:01:40 av Isabel Håkansson
Idag strulade det till sig HELT med tiderna.. Hade helt glömt av ett spanskaprov som vi ska ha imorgon, så det fick jag sätta mig och råplugga till nu. Klockan 19 har jag och min studiecoach pluggtillfälle och tidigare idag har jag inte haft någon som kunnat hämta mig i stallet och därför inte kunnat åka dit. Så, kvällen ikväll tillägnar jag åt plugg, så skippar jag mattekonventet på torsdag & åker ut till stallet då istället när Snobben egentligen skulle vilat. Det får bli så! Mitt dåliga samvete tar över mig om Snobben inte får röra sig, haha.. känner ni hästägare igen er?
 
Längtar efter att få skriva demdär jäkla nationellaproven så jag har det ur världen sen.. för som det är just nu tar det över hela mit liv!!! Måste anpassa varje dag så jag har en liten lucka kvar för plugg på kvällen, och ibland (kvällar som dessa), prioritera bort mitt älskade stall. Sommarlov, where are u at?!?!
 
Aja, färdigskrivet - fram med skrivblock, penna, sudd och bort med allt vad socialamedier heter för ettpar timmar framöver. Skulle ljuga om jag skrev att få galoppera fram på Snobben på intervallslingorna inte lockade mer än plugg just nu.. Blä.  
Publicerat i Allmänt,

Mitt första år på gymnasiet..

Publicerat 2016-05-17 kl. 11:02:13 av Isabel Håkansson
Ärligt, jag är förvånad över att jag skriver dethär inlägget med tanke på hur jag mått och hur min skolgång detta skolår har dalat upp och ner.. Mitt första år på gymnasiet. Självklart visste jag att gymnasiet skulle vara tuffare än grundskolan, men aldrig någonsin ens i min allra vildaste fantasi hade jag kunnat föreställa mig att det skulle vara SÅHÄR tufft. Jag har gråtit, varit förbannad, grubblat och fått kämpat ihjäl mig för att få timmarnas dygn att gå ihop. Kan inte räkna på mina två händer hur många gånger jag faktiskt sagt och påriktigt bestämt mig för att jag ska hoppa av min linje och börja på något lite enklare.. men än är jag kvar. Och jag är glad för det! För hur tufft det än känts och känns just nu, så är jag är säker på att denna linje kommer sätta en bra grund för mig inför framtiden. Det är så jag får tänka. 
 
Som världens snurrigaste berg och dalbana, så kan jag beskriva året som gått. Det har gått uppåt för att sen dippa neråt, svänga snävt och sen gå uppåt igen. Lärarna på skolan jag går nu bryr sig på ett helt annat sätt än vad lärare jag haft innan har gjort. Dem lägger ner otroligt mycket engegemang i oss elever, speciellt min mattelärare och mentor. Hon har pushat mig hårt i matten på lektionerna, jag har lagt ner timmar hemifrån, och jag känner nu.. att poletten faktiskt är påväg att trilla ner. Litegrann iallafall. Och jag har henne att tacka för det! 
Trots allt över med hårt plugg och djupa dalar, så får jag inte glömma bort hur otroligt roligt jag haft på vägen! Man har pluggat hårt på veckorna för att kunna gå loss på helgerna, och det har vi gjort. Verkligen. Har så galet SJUKA historier efter saker som hänt, sagts och gjort. Glidit ifrån vissa gamla vänner och istället kommit nya vänner mycket, mycket närmre. 
 
Jag är sån som person, känner jag att jag inte presterar bra eller fullt ut så mycket som jag vet att jag egentligen kan, så får jag en sån inre stress att jag tillslut blir så arg att jag knappt går att prata med utan att jag exploderar. För som jag sagt innan, när nånting händer och jag känner mig stressad, pressad eller på annat sätt känner att någonting trycker, så blir jag inte ledsen - jag blir arg. Frånvarande. Ointresserad. Jag är så tacksam över att ha så fina vänner omkring mig, som gett mig space när dem känt att jag behövt det, och fått med mig ut på roliga saker när dem märkt att att jag behövt annat att tänka på. Dem har fått mig orka ♥♥
Snart, om 3 veckor så har vi klarat av 2 skolterminer, ett helt skolår vi aldrig trodde skulle ta slut.. KÄMPA!!
Publicerat i Allmänt,

Veckans planer ♥

Publicerat 2016-05-16 kl. 18:12:03 av Isabel Håkansson
Mån - Gick i skolan 10-14, fick en massa plugg gjort & ligger bra till i tidsplaneringen. En kompis från stallet red ut Snobben efter gårdagens hoppning och han skötte sig jättebra, var superfin och duktig enligt hennes egna beskrivning av ridpasset!
 
Tis - Oklart hur de blir med skolan.. en massa ändringar i schemat och förhoppningsvis får vi ledigt helt. Annars slutar vi klockan 12! Snobben ska intervalltränas och klockan 19 har jag och min studiecoach bokat in en två-timmar lång mattelektion.. 
 
Ons - Skola 8-15, promenerar Snobben efter skolan och ska därefter städa ur sadelkammaren och smörja all utrustning. På kvällen ska jag ut på en pw likt varje onsdagskväll..
 
Tor - Skola 10-15, efter skolan är jag anmäld till ett mattekonvent där jag ska plugga 3 timmar i sträck.. UH. Får se om jag åker ut till stallet efteråt och longerar Snobben, beror på hur mycket klockan blir! 
 
Fre - Skola 8-16, varav 3 timmar matte i sträck från klockan 13-16.. Håller ni med mig om att min mattelärare borde ge mig betyg enbart pågrund av mitt engegemang eller?!?! Efter skolan kommer pappa och hämtar mig och så åker vi till stockholm.
 
Lör - Rida ut Snobben en lång runda i alla gångarter och senare på kvällen åka iväg och fira en kompis som fyller 18 år!
 
Sön - Hoppa Snobben och allmänt förbereda mig inför ännu en lång och TUFF skolvecka.. 
Publicerat i Allmänt,

Att logga in till en drös kommentarer..

Publicerat 2016-05-16 kl. 12:08:35 av Isabel Håkansson
Tacka gud för snapchat-filtet dagar som dessa! Lägg till mig på snap, isabelhakansson ♥
 
Heeej på er! Inte känt mig sugen på att blogga överhuvudtaget, tills att jag loggade in här nu & möttes av en drös kommentarer. Tack, verkligen tack!! Även fast jag driver bloggen mycket för min egen skull, så kan jag inte sopa under mattan att det trots allt blir otroligt tråkigt att skriva, skriva, skriva och skriva utan någon som helst respons ifrån er. Då känns bloggen trött och tråkig, liksom. Man måste ha åtminstone några att bolla ideér, tankar och dela åsikter mellan. Tycker ni inte? 
 
Hur som helst, måndag. Vi började klockan 10 imorse och har redan hunnit beta av en mattelektion och käkat lunch. Sverige bjuder på grå himmel, blåst och regn idag. Majoriteten av alla människor klagar på att de dåliga vädret, men jag kan inte låta bli att tycka det är lite mysigt ändå. Och för mig är det mycket effektivare att gå i skolan när det regnar eller är dåligt väder ute, för när det är fint väder vill man ju allt annat än att sitta fastklistrad i en skolbänk - right. Ska skriva lite på en uppgift i naturkunskapen och slipa på en fakta analys som ska vara klar i samhällskunskapen nästa vecka.. fokus på plugg nu i ettpar timmar tills jag kommer hem. PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

3 different styles

Publicerat 2016-05-13 kl. 12:51:00 av Isabel Håkansson
Publicerat i Allmänt,

Plugg, stall, plugg, stall..

Publicerat 2016-05-12 kl. 16:38:13 av Isabel Håkansson
Listan rullar på som vanligt. Plugget ligger på hög & lärarna gör allt för att försöka pressa ut den sista gnuttan av motivation som finns kvar hos oss elever. Ligger i fas med allt plugg och det känns bra. Mattenationella håller rum om 1,5 vecka ungefär och jag känner mig faktiskt redo att ta tag i dedär j*vla provet & bara få det överstökat. Utöver skolan så prioriteras stallet högst upp på listan, Snobben går riktigt bra just nu och jag vill ta vara på vartenda ridpass. 
 
Lyssnar på Kygos låt "raging" och vill bara ha sommarlov. Är säker på att den låten kommer en av sommarens mest spelade och omtyckta låt, en låt som kommer påminna oss alla om sommaren 2016 sen när den är över. Kan ni tänka er, om 28 dagar.. då är det sommarlov? Var det inte typ igår jag började gymnasiet? Nu har jag snart gått ett helt år? Tänkte ta och skriva ihop ett inlägg om mitt första år på gymnasiet inom några dagar, jag har myyyycket att skriva om det. Det har varit ett omtumlande och TUFFT år, men jag har ändå växt otroligt mycket som människa... men, mer om det i ett annat inlägg.
Publicerat i Allmänt,

Pluggtisdag

Publicerat 2016-05-10 kl. 18:45:39 av Isabel Håkansson
Sooo, here I am! Likt varje tisdag-kväll så ska jag klockan 19:00 plugga matte ihop med min studiecoach Ebba ifrån MyAcademy 1 timme. Jag är liiiite otagg om jag ska vara helt ärlig med tanke på att skoldagen var tuff.. 2 nationella-prov i engelskan, både läsförståelse och hörförståelse som krävde mycket koncentration. Huvudet var inte riktigt med mig idag och det kändes inte jättebra om jag ska vara helt ärlig, meeeen nu är de gjort! 
 
Och påtal om nationella-prov, gissa vem som klarade muntliga i matte igår med god marginal? JAG. Var så himla nervös inför lektionen och arg på min mattelärare för att hon satt mig i den första gruppen som skulle göra provet, dessutom direkt efter en långhelg. Men det gick jättebra! Ibland tror jag allt hänger på att jag gör matten så mycket krångligare än vad den faktiskt är.. för när poletten väl trillat ner så är det inte alls krångligt!
 
Hur som helst - nu ska jag fortsätta scrolla bland mina favoritbloggar innan jag ska plugga! Planerna för resten av kvällen (utöver plugg) är att ta hand om mig själv, förhoppningsvis kommer det in ett till inlägg om nån timme eller två.. stay tuned. PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Sommarkänslor ute på lösdriften ♥

Publicerat 2016-05-09 kl. 14:22:00 av Isabel Håkansson
Publicerat i Allmänt,

2016-05-09

Publicerat 2016-05-09 kl. 08:59:06 av Isabel Håkansson
Me today 
 
Känner av rubriksbristen mer & mer, haha. Är inne i ett mood där jag helst av allt bara vill ta det lugnt i solen, vara med vänner och i stallet. Snobben har fått tagit det lugnt nu under mina lediga dagar, först för att jag var i Stockholm både onsdag, torsdag och fredag och sen för att det varit så oootroligt varmt. Red ett jättemysigt pass i lördags iallafall, skrittade och travade i skogen och avslutade med lite galopp på ett fält. SHIT vad han sprang! Galoppfattningen fick honom att tjuta av glädje, min Snobb.
 
Idag är det måndag hur som helst! En ny vecka står framför fötterna & jag är taggad på vad den har att erbjuda. Just nu ser den ut att bli väldigt lugn. Stallet ligger som prio nummer 1 efter varje skoldag, Snobben ska gå hela veckan. Tänkte faktiskt ställa fram ettpar hinder ikväll som vi ska studsa över, om underlaget i paddocken håller. Det blir fort hårt därinne nu av nån anledning.. Hoppas på att kunna hoppa några skutt iallafall! 
Publicerat i Allmänt,

Back on track

Publicerat 2016-05-07 kl. 08:25:59 av Isabel Håkansson
Vaknade med världens mensvärk och fick hasa mig fram till datastolen, haha. Efter några dagars strul med min server och mejlande fram & tillbaka med blogg.se så är jag äntligen tillbaka på banan! Det hade blivit nåt strul med mitt domänamn och därför kom man inte in på sidan.. men nu är det äntligen löst. Jag har haft 3 jättemysiga dagar i Stockholm ihop med pappa och vi har hunnit med en massa kul, känner mig nöjd och lämnade Stockholm med ett leénde på läpparna. 
 
Klockan är just nu 08:20 och jag hade alldeles strax tänkt att börja röra mig ut mot stallet. Snobben ska joggas en runda i skogen efter ettpar dagars lugn aktivering med skrittpromenader, så tänkte jag att vi ska hoppa litegrann imorgon om han känns fräsch och paddocken är mjuk. Känns bra att få stallet klart på förmiddan innan det hinner bli alltför varmt & så att man har eftermiddan kvar att kunna göra vad man känner för. 
 
Ville mest bara kika in här för att hälsa godmorgon och säga att bloggen fungerar igen, så... - Godmorgon, bloggen funkar igen! Ha en jättebra dag, det ska jag ha. PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Snapshots from today

Publicerat 2016-05-05 kl. 20:52:49 av Isabel Håkansson
Klockan 13:00 var parkerade jag och pappa inne i Djurgården, solen sken och det var varmt som tusan! Köpte lite gott att dricka och gick runt litegrann.. det är så himla fint där! Hamnen, alla fina byggnader och ENERGIN - jag älskar det!!
Vi gick därefter ihop med pappas flickvän (Tess), hennes son och två andra iväg till skansen. Vi började med att kolla på alla djuren, och självfallet fastnade jag hos hästarna ;) Kan stå och glo på hästar timmar i sträck utan att tröttna de minsta.
Efter att vi kollat på dem flesta av djuren så gick vi vidare till skanskens lilla tivoli där jag, pappa och Tess slog oss ner på en bänk i solen medan hennes son åkte karuseller och spelade chokladhjul.
Sist av allt gick vi igenom "Akvariet" och "regnskogen" där vi fick se apor, lemurer och en massa vattendjur. Nånting man blir otroligt irriterad på när man är på djurparker är människor som är respektlösa mot djuren.. knackar på glasrutorna, kastar in saker till djuren och listan kan göras lång.. USCH.
Jag och pappa avslutade dagen på o'Learys där vi åt jättegod mat. Nu har jag matkoma utan dess like och planen är att jag ska dö i soffan framför TV'n, haha.. PUSS.
 
Förresten är det nån av er som haft problem att komma in på min blogg under dan? Folk som skrivit & frågat varför den ligger nere..?
Publicerat i Allmänt,

Snoopy *

Publicerat 2016-05-05 kl. 16:12:00 av Isabel Håkansson
 
Publicerat i Allmänt,

Mysfrukost ♥♥

Publicerat 2016-05-05 kl. 12:06:00 av Isabel Håkansson
↑ 2 ATM bilder ↑
 
Godmorgon! Imorse väckte pappa mig klockan 10 efter att han varit och gymmat, solen lös & jag fick inte sova längre, hehe. Pappa for därefter iväg och köpte hem nybakade frallor, smoothies och massa gott vi kunde äta till. Så nu har jag startat morgonen på det allra bästa sättet genom att äta god frukost och umgåtts med pappa. Nu återstår det lite fix och byte av kläder innan vi ska vidare iväg in till stan. Mysdag väntas!
 
Sommaren är på ingång och man får dåligt samvete av att sitta inne och slösa bort dagarna - u know the feeling. Tror och vågar faktiskt hoppas på att denna sommaren kommer att bjuda på riktigt bra väder, kolla bara hur det ser ut just nu, liksom.. wow. 20+ grader och strålande sol i början av maj, inte illa. Denna dan ska tas till vara på, så jag avrundar här och så hörs vi härinne lite senare.. tills dess kan ni ta och svara på min fråga i föregående inlägg ;) PUSS.
Publicerat i Allmänt,

Kvällens fråga!

Publicerat 2016-05-04 kl. 19:14:00 av Isabel Håkansson
Vad gillar ni för typ för häst, när man kommer till ridningen? Föredrar ni att hästarna ska vara pigga, heta, lite mer åt det lata hållet, arbetsvilliga eller lite mer bråkiga och/eller envisa? Skulle vara kul läsning!
En 2 års gammal bild på mig & Snobben får stå för dehär inlägget. 
Publicerat i Allmänt,

Nationella-prov & långhelg!

Publicerat 2016-05-04 kl. 07:05:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon ♥♥ Ni som precis som mig går i 1:an på gymnasiet vet ju att vi idag har nationella-prov i engelska.. Jag är nervös men ska erkänna att det känns liiite bättre att göra provet idag ändå eftersom vi efter det får långhelg! Att veta att vi är lediga både torsdag, fredag, lördag och söndag känns bra i magen & jag ska verkligen ta vara på dessa 4 dagars ledighet. Vila ut och ladda om batterierna inför nästa veckas skola.
 
Efter att skolan slutat klockan 15:00 så funderar jag på att sitta kvar en timme extra i skolan och plugga matte, men varesig jag gör det eller inte så är ett måste för mig när jag kommer hem att - STÄDA MITT RUM. Vet ärligt inte vad som hänt där inne, ser ut som ett bombnedslag på ren svenska. Det var städat och fint förra veckan, så kom helgen och nu.. ja, nu ser det ut som det ser ut helt enkelt ;) Sent ikväll tar jag tåget hem till pappa, vill bort från stan ettpar dagar och andas lite storstadsluft. Behöver det! Ha en jättefin dag alla ni så hörs vi lite senare, puss.
Publicerat i Allmänt,

Mysig ridtur i kvällssol!

Publicerat 2016-05-03 kl. 21:06:00 av Isabel Håkansson
↑ Fina hästarna och Milla ikväll ↑
 
Idag började vår ridtur rätt dåligt när Snobben inte ville gå fram och Elcha's stoiga sida klev fram och hon surade ihop. Min magkänsla var inte bra alls, utan snarare rätt dålig.. Tills jag fick syn på en stig/gräsväg som ledde in i skogen, "dit rider vi!", sa jag. Sagt och gjort så red vi in där, och genast blev hästarna nyfikna & taggade igen. Ibland tror jag det är bra att man bryter vad man håller på med och byter ut det mot något som får hästarna på andra tankar - för det var precis vad vi gjorde idag!
 
En riktigt härlig galopp på vägen hem fick vara avslutet för mina och Millas ridturer ihop. I detta stallet. Snart fortsätter Milla och Elcha på egen hand i ett annat stall medan jag och Snobben stannar kvar där vi är nu. Jag och Milla har verkligen haft sååå himla kul ihop med hästarna, och vilka superbra ridpass vi fått till! Så glad över att ha en riktig hästtjej till nära vän kvar, dem flesta andra har lagt hästintresset på hyllan.. Men inte jag och Milla, som tur är ;)
Publicerat i Snobbens ridbok,

Verkligheten knackar på axeln..

Publicerat 2016-05-02 kl. 17:11:26 av Isabel Håkansson
För 2 dagar sen, den 30:onde maj, så var det exakt 1 år sen vår hund Alice tog sina sista andetag här på jorden. Det var tungt, jag var hemma ifrån skolan nästan en vecka i sträck och bara, grät, grät och grät lite till. Det är få saker jag hatar lika mycket som jag hatar döden, och att behöva säga förväl. Veta att det är sista gången man får se och en person eller ett djur. 
 
Imorgon, så avlivas troligen en annan av våra hundar. Java. Hon som bott hos oss sen jag var två år gammal, som alltid fungerat som en extra-mamma för mig och min lillasyster Pernilla. Skällt på oss när hon tycker vi gjort fel, tröstat oss när vi varit ledsna och krupit upp i vår famn när hon märkt att vi behövt det som allra mest. Hon är den ödmjukaste och mest kärleksfulla hund jag någonsin träffat och troligtvis nånsin kommer att träffa igen. Det kom så plötsligt alltihop, från att hon varit helt frisk förra veckan till att hon nu har ont.. Har knappt hunnit fatta det.
 
Våra hundar, Snobben eller Philip som vi hade förut, alla djuren vi haft.. är inte bara djur för mig och för oss. De blir som familjemedlemmar, och det är därför som det gör så j*vla ont. Som en spark i magen eller en käftsmäll ifrån verkligheten själv, bara för att jag igår skrev att jag mådde lite extra bra. Jag är inte förvånad längre.
Tom på ord, vill inte
Publicerat i Allmänt,

En lista om mig..

Publicerat 2016-05-02 kl. 12:48:00 av Isabel Håkansson
Hur lång är du? Jag skulle gissa på att jag ligger runt 1.68cm där nånstans.. dock har jag rätt långa ben vilket får det se ut som att jag är betydligt längre i vissa fall. 
 
Vad är du bra på? Jag är bra på att planera och prioritera framför allt. Hehe.
 
Rädd för? Ångest, att bli lämnad ensam och att nån nära till mig ska försvinna. 
 
Sommarplaner? Rida mycket, vara med kompisar mycket, blogga mycket, sola mycket, bada mycket.. göra mycket av allt jag tycker är roligt. Helt enkelt. 
 
Stökigt el välstädat? STÄDAT alla dar i veckan.. stökig omgivning får mig på dåligt humör for real.
 
Saknar du någon nu? Papi.
 
Favorit djur? Svårt att välja bara ett.. men måste bli häst isåfall. 
 
Något du hatar? Matte, matte, matte. Blä. 
 
Något du älskar? Min familj. 
Publicerat i Allmänt,

Fällningsperiod

Publicerat 2016-05-01 kl. 15:28:00 av Isabel Håkansson
Snobben, som stått sitt första vinterhalvår ute på lösdrift, har verkligen blivit SÅ långhårig. Tar man sin hand och trycker in den i sidan på honom så sjunker handen in så långt att den knappt syns pågrund av allt hår. Folk i stallet stannar ofta och ba "men shit, vad fluffig han är!" och jag kan inte annat än att hålla med, haha!! Förra året rakade vi honom som endel av er vet, men denna vintern kändes det onödigt i och med att vi la träningen på is detta år. 
 
Nu är fällningsperioden igång och precis allt, allt, allt är hårigt, dammigt och skitigt. Det samlas ju så himla mycket damm under all päls.. B-vitamin, magicbrushes och att borsta av schabrak, täcken och annat ofta är mina 3 bästa tips. Har ni några tips som påskyndar/gör fällningsprocessen lite enklare?
Publicerat i Allmänt,

Hej maj-månad ♥

Publicerat 2016-05-01 kl. 10:57:00 av Isabel Håkansson
GOOODMORGON! Vaknar upp till den 1:a maj, och OM det känns bra? Har nog aldrig längtat och sett fram emot sommar och ledighet lika mycket som jag gör just nu. Om en ynka månad är det juni, sommarmånad och 12 dagar till 10 veckors långt sommarlov ♥♥ Men innan det.. nationella-prov och en massor i skolan, men låt oss tänka bort det nu ;) Hehe. 
 
Har haft en riktigt bra helg med massa människor jag tycker om. I fredags hämtade pappa upp mig & Pernilla efter att han slutat jobbet och så åkte vi iväg till Västerås. Käkade 3-rätters på en bra resturang och sov på hotell. Igår började vi dagen med hotellfrukost, därefter drog jag till Uppsala ihop med ett gäng kompisar och avslutade kvällen i Sala hemma i min säng. Idag är planen - stallet, stallet, stallet. Ska städa transporten, mocka ur Snobbens box och rida igenom honom ett pass i paddocken över lite bommar och små hinder är planen. 
 
Skulle kännas sjukt bortskämt och dumt att klaga på livet som det är just nu, allt flyter på som det ska & jag mår bra. Släpper litegrann på dem strikta gränserna jag lever inom och vågar gå utanför dem.. PUSS. 
Publicerat i Allmänt,