Idag har det vart en bra dag!

Publicerat 2013-04-29 kl. 21:46:57 av Isabel Håkansson
Är ganska nöjd efter dagen faktiskt, lite down i skolan o så men jag hade bara inte min dag helt enkelt. Men efter skolan gick jag och Madde och placerade oss på ett fik i några timmar & snackade om allt verkligen, så då blev jag glad igen, hihi :)

Åkte direkt till stallet när jag kom hem och då blåste det storm och regnade, så vi tog en lång promenad med ponnysarna istället och det uppskattades kan jag säga! Fixade allt åt dem också och ryktade dem länge länge, så himla mysigt.
   När jag kom hem så hade mina skal kommit, WIHO, dem satt perfekt till valborg ;) Så nu efter en lång dag så har jag duschat, haft hårinpackning, rakat benen och smörjt in mig med body butter, sooo fresch!
Publicerat i Allmänt,

Fika på Johanssons med bästo

Publicerat 2013-04-29 kl. 16:06:46 av Isabel Håkansson

Publicerat i Isabels inlägg,

29 April

Publicerat 2013-04-29 kl. 08:41:37 av Isabel Håkansson
Måndag igen, en helt ny vecka framför oss och jag är på strålande humör! Kanske för att imorgon är det valborg och sen 00.00 går vi in i en sommarmånad, uuuunderbart!
Sitter och äter lite frukost nu (naturell youghurt med banan och jordgubbar på sidan om) & pluggar lite på spanska provet som jag hoppas på att få göra idag, har dragit ut på det jättelänge nu verkligen.
 
Efter skolan så ska jag hem, byta om, dra till stallet och fixa allt åt ponnysarna och sen ska jag och syrran ta en skritt-tur barbacka ner till ett fält och skritt och trav jobba dem, mysigt värre! Så när allt är klart så ska vi smörja all utrustning vilket alltid är lika tråkigt, men vi får väl göra det bästa av situationen :)
      När stallet är klart, ponnysarna ridna och utrustningen är smörjd så drar vi hem och så tänkte jag ha en liten "spakväll" för mig själv med ansiktsmask, scrub, raka benen och så.
 
Ha en jättebra måndag alla ni!
En 2 dagars gammal bild på Pernilla och bustrollet Philip.
Publicerat i Allmänt,

Middag på månsan

Publicerat 2013-04-28 kl. 16:23:56 av Isabel Håkansson

Idag blev det middag på månsan tillsammans med familjen, så himla bra & god mat där men man blir alltid lika mätt efteråt.. Nu ska vi ner och hoppträna hästarna, ha en fortsatt bra söndag! ❤

Publicerat i Isabels inlägg,

Everyone need a friend

Publicerat 2013-04-28 kl. 10:51:52 av Isabel Håkansson
 3 utav mina bästavänner, ni är så grymma!
 
Publicerat i Allmänt,

Morgontrim med ponnysarna

Publicerat 2013-04-27 kl. 16:31:00 av Isabel Håkansson
Hade världens mysigaste morgon med ponnysarna imorse jag och syrran, dem var verkligen helgoa och glada! Philip dock testar Pernilla lite just nu och drar ner huvudet när hon ska fatta galopp, så det gäller för henne att hålla en hög buren hand vilket hon inte alls är van vid, så jag fick hjälpa henne ganska mycket och rådgiva henne uppifrån hästryggen.
 
Vi red i kanske 50 minuter (?) och sen skrittade vi ut en sväng.
Är så nöjd med våra ponnysar, världens bästa ♥
 
Publicerat i Allmänt,

Nu tar jag helg

Publicerat 2013-04-26 kl. 16:24:58 av Isabel Håkansson
Gick ut skolan idag med ett leénde på läpparna, dagen har vart grymt rolig hittils och mina vänner gjorde inte det hela sämre. Efter skolan gick jag, Madde & Pernilla till stan och köpte varsinn mjukglass, kunde inte äta upp hela dock för jag höll på att spy, glassen var sjukt stor, haha. 
 
Tog bussen hem därefter och nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och väntar på att syrran kommer hem så vi kan åka upp till stallet. Idag vilar Snobben för första gången på 6 dagar, så det uppskattas nog!
Ha en supergo fredag allihopa så hörs vi nog mer ikväll, är jätte bloggsugen :)
 
Publicerat i Allmänt,

26 April

Publicerat 2013-04-26 kl. 07:42:39 av Isabel Håkansson

Godmorgon!

Publicerat i Isabels inlägg,

Lång promenad

Publicerat 2013-04-25 kl. 21:06:00 av Isabel Håkansson

Idag blev det långpromenad med ponnysarna för min & Pernillas del. Pernilla red Philip lite också och dem hade sin galopp debut idag, barbacka och allt. Sen började han busa lite med henne så dem hade sin första lilla disskution idag också, det gick jättebra tillslut iallafall och dem båda var nöjda hemma i stallet sen :)
 
Vi mötte upp mamma med en utav hundarna och så gick hon med oss runt hela kvarteret, en jättemysig och lång runda, längtar tills vi kan rida där sen när det torkat lite, så himla fina galopp slingor där, helt sjukt!
       Nöjda och glada ponnysar & glada ryttare över att få komma ut i finvädret, jättemysigt verkligen!
Publicerat i Allmänt,

25 April

Publicerat 2013-04-25 kl. 08:23:41 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Idag är det fint väder tack & lov, trodde jag skulle gå under där ett tag med allt regn. Vi har sovmorgon så jag passar på att blogga lite nu eftersom jag ändå är klar och min buss inte går förrän 08:50, toppen! Slutar 14:20 så jag går kort idag, tar bussen raka spåret hem och byter om för att åka upp till stallet.
 
Ponnysarna ska promeneras en långrunda på varierat underlag efter att ha ridits och rört sig mycket denna vecka. Snobben blev tömkörd av Mickis igår i alla gångarter, så tänkte att det passar bra med promenad idag, bara få komma ut och sträcka på sig lite :)
 
När jag kommer hem ska jag duscha och byta om för att plugga kvällen ut, roligt? Nja.. men det måste göras.
Ha en jättefin torsdag allihopa, kram.
Lite såhär har min morgon sett ut, frukost med tofflorna på sittandes framför datorn, hm ;)
Publicerat i Allmänt,

Välkommen

Publicerat 2013-04-24 kl. 18:07:00 av Isabel Håkansson

Välkommen ska ni vara till min blogg & dagbok. Jag tänkte dra en kort presentation av mig själv innan jag kickar igång bloggen, det värsta jag vet är när folk har en massa inledning och skriver mils långa texter som inte inhåller nåt vettigt överhuvudtaget, så nu kör vi.

Isabel Håkansson heter jag och är 13 år. Jag bor med min familj ute på landet i ett rött litet hus där vi har våra djur, såsom hundar, katter, kaniner, hästar osv. Med det sagt förstår ni nog att vår familj delar ett stort intresse av djur. Utöver djuren så gillar jag att umgås med mina vänner, shoppa, blogga, ja.. det mesta en tjej tycker om ;)


Ponnysarna och hundarna är något av de ni kommer få läsa mycket utav, så drar en kort presentation av dem också.

    Snobben är min C-ponny valack som jag fick den 12 augusti förra året. En mycket speciell herre med mycket vilja och energi. Jag älskar honom över allt annat och dem som känner mig vet det mycket väl vid dethär laget ♥

Philip är vår shetlandsponny som vi kommer ha på obestämd tid. Det är främst min syster som sköter och rider honom men jag är med honom varje dag och pussar och myser med honom, det händer även att jag rider honom ibland.


Hundarna då.. vi har fyra tikar i rasen tibitansk spaniel i blandade åldrar. Namnen på dem är Alice, Asta, Java & Bella. Asta är min egen hund och hon och jag har ett väldigt speciellt band till varandra.

 

 4 bilder får toppa detta inlägg, hoppas ni ska trivas. Kram!

Publicerat i Allmänt,