Förändring med håret?

Publicerat 2016-08-29 kl. 17:45:11 av Isabel Håkansson
Jag har alltid varit osäker på min stil, hur jag vill se ut, klä mig, sminka mig, bära för skor och listan kan göras LÅNG. Har kommit fram till att jag har en väldigt bred stil, trivs lika bra i jeans, sneakers och bomberjacka som jag gör i trenchcoat, klänning och johnybulls-stövlar. Så, nu när jag efter så många års velande fram & tillbaka med min klädstil kommit fram till ett slutgiltigt svar - så kommer nästa frågetecken. Mitt hår. Jag har haft långt, vanligt simpelt brunt hår i hela mitt liv. De börjar kännas lite tråkigt och jag tänker allt oftare på om jag skulle våga mig på en förändring? Hmmmm... 
Publicerat i Allmänt,

no feelings are good feelings

Publicerat 2016-08-28 kl. 17:14:48 av Isabel Håkansson
Är inne i en sämre period vadgäller förtroendet till människor omkring mig just nu. Kan inte få in i mitt huvud att folk ärligt skulle vilja eller ens vara kapabla till att vara äkta mot mig. Vet inte om de hela hänger på att min självkänsla dippar i perioder eller vad det är. De enda jag vet är att de är otroligt, otroligt jobbigt. Om inte annat för folket omkring mig. Det känns som att alla ord som sägs är totalt meningslösa, dem betyder ingenting för mig. Detta resulterar i att jag blir instängd i mig själv. Berättar ingenting. Känslor jag känner, saker som händer - allt stannar hos mig, hela tiden. Det blir ett tungt lass att bära tillslut. Har ingen förklaring till varför jag känner som jag känner. Ibland vet jag inte ens själv vemfan jag är eller vad jag egentligen vill. 
Publicerat i Allmänt,

♥ 2 höstmåsten ♥

Publicerat 2016-08-27 kl. 13:14:00 av Isabel Håkansson
Sjalar, sjalar, sjalar!!! Jag gillar sjalarna ifrån ginatricot mest, dem är perfekta i både lägd, storlek och snygga tycker jag. Jag har en svart och en vit hemma just nu, men jag vill köpa fleeeer. Sjalar i olika färger är nånting de känns som att man aldrig kan samla på sig för mycket av ;) Den rosa & gråa ska finnas i min garderob i höst. Punkt. 
 
Trenchcoats är något jag fått upp ögonen för på senaste tiden, de är så jäkla snyggt! Har en svart ifrån veromoda hemma, men jag vill kunna ha åtminstone en till att kunna välja mellan. Gråa trenchcoats är galet snyggt, men tycker dem mesta färgerna är fina faktiskt. Har sett folk rocka trenchcoats som är alltifrån ljusrosa till millitär-gröna. 

Tycker ni om när jag gör lite sånahär icke-hästrelaterade inlägg då & då? PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Lördagmorgon..

Publicerat 2016-08-27 kl. 10:28:11 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Tänkte försöka fatta mig rätt kort i dehär inlägget så jag kan åka iväg till stallet så snabbt som möjligt. Idag ska två hästar ridas - Snobben och saknade Picasso! Kommer ni ihåg dendär vita D-ponnyn jag red litegrann förut? Han är tillbaka i stallet nu efter att ha stått på sommarbete över sommaren. Ska gymnastikhoppa Snobben lite i paddocken och skritta ut Picco barbacka. Älskar att ha flera hästar att rida! De är så himla roligt och dessutom väldigt lärorikt. 
 
När stallet är fixat och hästarna motionerade så ska jag hem, duscha och sminka mig. Därefter är eftermiddagen/kvällen rätt oplanerad faktiskt.. De kanske bli västerås, kanske fest, kanske bio, kanske bara en simpel sleepover med en kompis. De återstår att se! Har startat min morgon med lite morgonträning här hemma och därefter ätit en god, nyttig och bra frukost så är mer än taggad på denna dagen! PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Halt underlag & omkull med häst..

Publicerat 2016-08-26 kl. 23:53:41 av Isabel Håkansson
2 bilder från igår (torsdag) detta inlägg publiceras rätt sent.. men alltså - bilder ifrån torsdagens ridtur. 
 
Hej på er! Shit.. klockan tickar mot midnatt när jag kommer på att jag självklart måste blogga om gårdagens fartfyllda ridtur?! Kom till stallet rätt sent efter en lång skoldag, klockan var runt 5 där nånstans. Det duggregnade ute, så Snobben som stod utan täcke var lite lätt fuktig över hela kroppen när jag tog in honom. På med svett-täcke som sög upp de mesta av vattnet medan jag borstade man, svans, ansikte och kratsade hovar innan jag sedan tog av täcket och borstade resterande av kroppen. 
 
Jag red ut med en tjej ifrån stallet. Började med att värma upp hästarna i skritt och trav vilket gick hur bra som helst! Hästarna skötte sig super. Sen kommer vi till en liten uppförsbacke som vi bestämde oss för att galoppera uppför. Likadant där - hästarna skötte sig jättebra! Snobben blev liiite väl taggad och gjorde några luftsprång, men det var med glimten i ögat såklart ;) När vi galopperat uppför backen så möts vi direkt av en stoooor lerpöl (svinhalt underlag för hästarna), Snobben räddade situationen med att hoppa över den 1,5 meters breda pölen. Men tjejen jag red med hann varken svänga undan eller stanna sin häst, utan red rakt igenom pölen och GICK OMKULL. Så obehagligt..
 
Red vidare efter händelsen utan problem, men man får sig en himla tankeställare efter att något sådant händer. En olycka händer så himla lätt. Som tur var gick de bra med både hästen hon red och henne, men ändå. Det kunde slutat mycket värre än vad de gjorde. SÅ glad och TACKSAM att Snobben tog eget intiativ och hoppade över lerpölen, min lilla loppa ♥♥ 
Publicerat i Snobbens ridbok,

En effektiv morgon!

Publicerat 2016-08-25 kl. 08:23:08 av Isabel Håkansson
Gooodmorgon på er! ♥♥ Vaknade upp pigg & glad imorse faktiskt, att gå upp för skolan denhär veckan har verkligen inte varit några problem alls?! Snarare trivts bra med att gå upp i tid och ha ett schema att gå efter, yay. Hoppas jag fortsätter att känna så! Idag är de torsdag och vi går en rätt lång skoldag vilket betyder att jag inte kommer vara i Sala förrän klockan 5.. Vilket i sin tur betyder att jag inte kommer vara i stallet förrän halv 6. Well.. ska väl inte klaga antar jag. 
 
Den här morgonen har varit en effektiv sådan där jag både hunnit sminka mig, äta en god frukost, kollat youtube-klipp och bloggat utan någon som helst stress. Så himla skönt!! Känner på mig att denhär dagen kommer bli väldigt bra, mitt humör är på topp! Planerna för idag är att jag ska hinna med både skola, stall och en powerwalk ikväll - men skola och stall står först på listan av prioriteringar. Såklart. Ha en bra dag finisar, vi hörs härinne senare, right? PUSS. 
 
↑ 2 bilder från tidigare imorse ↑
Publicerat i Allmänt,

Motion för både mig & Snobben!

Publicerat 2016-08-24 kl. 19:51:00 av Isabel Håkansson
Idag tog jag med mig syrran ut till stallet så hon kunde gå med som sällskap när jag tömkörde Snobben. Jag är inte den duktigaste på att tömköra, så jag brukar alltid se till att ha med mig nån som kan gå med & ha en lös snodd på Snobben så han ändå får jobba litegrann. Jag har fullt upp med att hålla koll på dem 4 meters långa tömmarna.. Haha. 
 
Snobben skötte sig hur som helst jättebra! Krånglade (som alltid när jag tömkör) litegrann i början, provade om de gick att vända, dyka ner i gräset eller stanna och lata sig. Men, efter lite småtjafs och disskutioner så gick han framåt med glädje! Jag förstår inte varför han ALLTID ska testa mig? För när vi väl kommit igång så tycker han det är superroligt och går med öronen framåtspetsade hela tiden?! Knäppis häst. Det var riktigt varmt ute idag, så det blev ettpar kilometer i skritt och lite lätt jogging vilket räckte gott och väl för att göra både mig, syrran och Snobben trötta ;) Hoppas på svalare väder imorgon! 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Onsdags-fundering ♥

Publicerat 2016-08-24 kl. 09:01:00 av Isabel Håkansson
..Vilka är ni som läser min blogg? Ni känner ju mig redan, jag har bloggat för er princip varje dag (undantag för vissa perioder då jag bloggat sämre) i 3 år nu. Ni vet att jag är en tjej på snart 17 år som pluggar ekonomi & juridik-programmet, gillar att festa och umgås med kompisar på helgerna och brinner för allt som har med hästar och ridsport att göra. Så.. nu är jag nyfiken på er! Vart kommer ni ifrån? Gillar ni också hästar? Vad pluggar/jobbar ni med? Lämna jättegärna en kommentar här under så blir jag jätteglad ♥ Och lämnar ni efter er bloggadress så lovar jag att kika in och lämna en eller flera kommentarer. 
... Godmorgon förresten! 
Publicerat i Allmänt,

En lång dag framför mig..

Publicerat 2016-08-23 kl. 08:11:00 av Isabel Håkansson
Klockan är 08:10 och jag har käkat frukost, borstat tänderna och gjort mig i ordning. Vi är inne på dag 2 i skolan & än så länge ligger jag i fas ;) Igår efter skolan motionerade jag Snobben på linan precis som planerat, tyckte han såg något stel ut i galoppen i högervarvet.. Tog inte riktigt ut steget med frambenet framförallt, han såg långt ifrån halt ut, mer som att han var stel. Så, idag blir det en låååång skritt-tur med lite trav och galopp och massage med arnika liniment efteråt. Har planerat att ta ut en equiterapeut som får gå igenom honom snarast, för kan mycket väl tänka mig att han är låst i högerbogen.. såg ut som så igår iallafall. 
 
Anyhow, innan stallet - skolan. Vi ska samlas 09:50 vid tingshuset för att ha vår första juridk-lektion på över 3 månader.. om jag saknat de? Nja. Men de ska bli kul faktiskt! Hoppas att vi får höra på nåt intressant och inte slutar alltför sent, amen.
Bjuder på 2 selfies ifrån gårdagen, PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

@bussen.

Publicerat 2016-08-22 kl. 14:24:00 av Isabel Håkansson
          
 
          
Publicerat i Allmänt,

11:08

Publicerat 2016-08-22 kl. 11:17:14 av Isabel Håkansson
Godmorgon! ♥♥ Vaknade av mig själv en halvtimme innan första larmet ens hade ringt imorse, så himla skönt! Gick och la mig klockan 12 igår ungefär och somnade nästan direkt, inte alltför sent med tanke på att jag inte börjar förrän klockan 1. Sminkat mig, plattat håret och käkat en tidig lunch i lugn & ro helt utan stress! Så himla skönt. Fortfarande är de 45 minuter kvar tills bussen går, och då passar jag självklart på att ta tillfälle i akt och blogga litegrann. 
 
Efter skolan idag så ska jag åka raka spåret ut till mitt saknade stall.. Har inte varit där på flera dagar nu eftersom jag varit i Stockholm, så Snobben lär vara som ett litet krutpaket idag. Ska borsta länge, smörja utrustning och avsluta med antingen ett longeringspass eller en uteritt.. inte riktigt bestämt mig än. Känns lite säkrare att han får springa av sig lite överskottsenergi på linan idag och att vi rider ut imorgon, hmm. Anyhow, ha en bra dag finisar så hörs vi senare, PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Klockan är ställd..

Publicerat 2016-08-21 kl. 22:18:14 av Isabel Håkansson
Imorgon återgår mitt liv till de normala igen. Imorgon kommer jag att möta upp Madde & Ida på busshållplatsen och tillsammans kommer vi att kliva på bussen mot Västerås där skolan väntar. Imorgon slås portarna till vår hatade men ändå älskade skola upp. Det känns typ overkligt på nåt sätt?! Har verkligen uppskattat sommarlovet som varit, på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare. Jag behövde få vara ledig, pausa allt som har med skolan att göra och leva lite. Och det har jag gjort, minst sagt. 
 
Det tar ett tag att komma in i gamla rutiner igen, och jag tänker försöka att inte pressa mig själv alltför hårt.. Så, vi börjar med 3 små mål jag vill kunna uppnå denna vecka: 

♥ Inte äta socker (godis, chips, glass etc) förrän på lördag. Har ätit så himla dåligt hela sommarlovet och rört mig alltför lite, så nu ska jag försöka trappa ner på det och börja röra på mig genom powerwalks och träning hemma. 
 
♥ Lägga mig i tid & gå upp i tid varje morgon. U know me.. Jag är sååå dåligt på att både lägga mig och gå upp i tid. Att vara vaken seeent efter midnatt och vakna 15 minuter innan skolbussen går är inget ovanligt när de gäller mig, haha. 
 
♥ Ta 30 minuter varje kväll och skriva. Precis så som jag gör nu, tända ljus, slå på datorn och skriva ett inlägg. De är terapi för mig att kunna göra de, så himla skönt och befriande. 
Publicerat i Allmänt,

Stockholm

Publicerat 2016-08-20 kl. 19:35:25 av Isabel Håkansson
Mina nygjorda naglar jag gjorde igår // bilselfie // kina-mat med pappa och syrran.
 
Hej bloggers! ♥ Läget med er? Med mig är de bra faktiskt. Spenderat ettpar dygn i Stockholm ihop med papsen, fixat naglarna, käkat gott (och onyttigt), tagit hand om mig själv, varit på tjejmiddag och fest. Känns superfräscht att ha fixat naglarna nu, efter att ha tänkt göra de länge nu. Är fortfarande lite tveksam på hur de kommer funka i stallet dock, men de löser sig nog ;) Får ha på mig ridhandskar hela tiden för att skydda naglarna lite, hihi.
 
Imorgon är de min sista dag att kunna sova ut på innan skolan drar igång igen.. De känns både bra & dåligt. Har lite blandade känslor och tankar inför skolstarten, men de skrev jag ju om i ettpar inlägg under. Ska bli skönt att åtegå till vanliga rutiner och få lite mer grepp om livet igen, haha. Ni får ha de bra fram tills dess att vi hörs igen, puss.
Publicerat i Allmänt,

Me, me, me..

Publicerat 2016-08-17 kl. 21:57:00 av Isabel Håkansson
.. Har grova trust issues & därför även bekräftelsebehov. Vill alltid veta exakt vad folk runtom mig tycker & tänker om mig för att på så sätt lättare kunna veta precis vart jag har dem.. 
 
.. Jag har jättesvårt att känna empati med människor jag inte känner eller har något att göra med. Handlar det däremot om någon i min närhet/någon jag bryr mig om så känner jag med ibland lite fööör mycket istället.. 
 
.. Jag utvecklar inte kärlekskänslor. Träffar jag någon så kommer det alltid (hittills) till en gräns där det tar stopp, och mardrömmen för mig är när/om någon får känslor för mig. Eftersom att jag vet till 99,9% att jag inte kommer att känna densamma tillbaks i slutändan.. 
 
.. Denna punkt leder oss vidare ifrån nästa.. Jag har SÅ lätt för att bara stänga av hela mitt känslosystem. Om vi tar exempel ifrån förra punkten, får någon känslor för mig och jag inte känner densamma så kan jag, även fastän jag egentligen tycker om personen som människa & bryr mig om den, hur enkelt som helst bara stänga den ute ur mitt liv. Sluta höra av mig. Sluta svara. Sakta men säkert bara se till att allt rinner ut i sanden.. 
 
.. Övertänka är mitt mellan namn. Jag kan bli sur för något en person sagt för 3 dagar sen, för att jag legat hemma och tänkt på vad h*n sagt, vridigt och vänt ut & in på vartenda ord..
Publicerat i Allmänt,

JAG KLARADE DET!

Publicerat 2016-08-17 kl. 13:55:00 av Isabel Håkansson
Efter 2 terminers hårt slit, extremt många nedlagda timmar, tårar och aggressioner så har jag nu ÄNTLIGEN betyg i matte!!!! Så glad & så extremt lättad som jag blev imorse när min lärare skrev till mig att jag klarat av slutprovet på sommarskolan och därmed även är godkänd i kursen - går inte att beskriva. Ett bättre uppvaknande hade jag inte kunnat få, just nu ♥ Med mina extremt dåliga mattekunskapet så är jag ett levande bevis på att allt går bara man kämpar tillräckligt mycket, PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Gymnastik-hoppning 15/8-16

Publicerat 2016-08-16 kl. 12:04:22 av Isabel Håkansson
Hindrena låg på 25-30cm och mellan varje bom/småhinder var det 2,5meter, vilket motsvarar ett galoppsprång för Snobben. 
 
Gårdagens ridpass var så bra och givande! Jag red fram honom utomhus i 20-25 minuter, galopperade i ett något ökat tempo och stretchade igenom sidorna mycket. Att rida fram utomhus är ett jättebra tips till er som har, precis som jag, en häst som lätt tröttnar på att gå i paddocken. Då skrittar, travar och galopperar man fram ute för att sedan avsluta med den tänkta övningen i paddocken. 
 
Igår stod gymnastik-hoppning på schemat för Snobben, och det gick överförväntan bra faktiskt! Snobben tog enorma språng över småhindrena till en början vilket ledde till att vi kom nära inpå resten. Men efter ettpar gånger och lite reglering så gick det superbra! Han är verkligen snabb i fötterna, skulle kunna bygga fram en serie med säkert 10 stycken småhinder på raken och han skulle hoppa dem allihopa utan problem! Nånting att tänka på när man hoppar studs/gymnastik-hoppar dock, är att inte göra det för många gånger då hästarna snabbt får mjölksyra i benen. Så.. idag blir det skritt för Mr.S!
Publicerat i Snobbens ridbok,

Lite tankar inför skolstart..

Publicerat 2016-08-15 kl. 15:21:35 av Isabel Håkansson
Idag är det exakt 1 vecka kvar tills skolan sätter igång igen. Tidigare mornar och desto senare kvällar, stress, prestationsångest och en tid som knappt går att få ihop står på schemat. Och jag vet om det. Ångesten gör sig påmind varje gång tanken om skolan slår mig, men ändå kan jag inte låta bli att längta lite. För de är ju trots allt så jag valt att leva mitt liv, i ett tempo som går i 180. Det händer princip aldrig att jag bara går hem och lägger mig efter en skoldag, utan då ska både häst och stall skötas. 
Ni känner mig.. När jag väl går in för nånting så ska de skötas ordentligt & bli BRA - annars kan de likagärna vara. Jag tror det är därför jag ofta har och får ångest så väldigt lätt. För ingen är perfekt, ingenting kan alltid gå som man tänkt sig eller bli bra på en gång. Jag måste verkligen lära mig det.. Men det är svårt. Får jag inte bra betyg på ett prov eller hinner med både stall och plugg en dag så känner jag mig värdelösare än värdelösast. 
 
MEN, positive thoughts nu. Om 1 vecka inleds mitt nästsista skolår innan studenten och frihet.. hur sjukt är inte det? Om jag har klarat av 10 år i skolan så ska jag bannemig klara av 2 till, right? Det spelar ingen roll om jag legat sömnlös nätter i sträck eller har en sån ångest att jag håller på att krypa ur mitt egna skinn, jag kastar aldrig bara in handduken och ger upp. Det är bara att tuta & köra, livet är fullt av möjligheter och jag är, trots alla mörka baktankar, taggad på vad denhär hösten har att erbjuda mig! 
Vad är era tankar inför skolstarten? Vilken klass börjar ni? Let me know så kan vi bolla tankar & ideér tillsammans. 
Publicerat i Allmänt,

Nervositet & prestationsångest.

Publicerat 2016-08-11 kl. 23:51:28 av Isabel Håkansson
Hej, hörni ♥ Vet ni? JAG ÄR SJUKT TRÖTT PÅ MIN HEADER OCH DESIGN. Vill ha nåt snyggt & nytänkande, mer personligt med bilder och småsaker men ändå stilrent liksom. Spånar och spånar.. men innan jag kan verkställa mina tankar & ideér så står nya bilder högst upp på listan. Både nya tankar på mig utan häst, men även med häst också självklart. Det är trots allt bloggens mittpunkt - hästarna. 
 
Hur som helst - vad handlar rubriken om undrar ni? Jo.. imorgon ska jag nämligen skriva om matteprovet jag pluggat inför nu i 2 veckor. Eller, jag ska vara ärlig. Jag har skippat att gå till skolan några dagar här och där, men i det stora hela så har jag varit där varje dag och jag har pluggat. Klarar jag inte provet imorgon så kommer det bli uppskjutet ännu en gång och jag orkar verkligen inte de, som de känns just nu.. Vore så himla skönt & en stoooor lättnad ifall jag bara kunde få godkänt i kursen och kunna gå vidare nån gång.. Uh. 
Hör av mig härinne imorgon efter att provet är skrivet.. antingen kommer inlägget att vara glatt och positivt, eller j*vligt gnälligt & negativt.. upp till bevis imorgon ;) PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

3 must haves i stallet / sommar.

Publicerat 2016-08-10 kl. 13:54:00 av Isabel Håkansson
No rub - Gör underverk för Snobbens svans!! Förra sommaren kliade han bort princip allt hår i hela hårroten på svansen, den blev helt kal. Fick panik & började googla runt en massa.. kom då över "no rub" och tänkte att jag kunde ge det ett försök. Den kostar enbart 229kr på hööks & tänkte att de kanske inte är någon mirakelprodukt.. Så fel jag hade! På två veckor hade håret i hårroten växt ut igen och exemen kom aldrig tillbaks efter det. 
 
Hästsalva - Vi har extreeemt mycket insekter som flyger omkring och trakasserar hästarna i hagarna hela dagarna, tyvärr.. Så hästsalva är ett måste i den vardagliga skötseln för att på så sätt kunna hålla bitsåren i schack. Jobbigt att den är så kladdig och luktar så äckligt dock, tur plasthandskar finns ;) 
 
Flugspray - Säger väl sig självt..? Hästarna hade inte fått en lugn stund ifall det inte vore för hästspray, haha.. 
Publicerat i Allmänt,

♥ Latest ♥

Publicerat 2016-08-09 kl. 14:53:17 av Isabel Håkansson
Ridit en massa på stallets 3, för tillfället enda, fina hästar - Bolt, Snobben & Kaxig! Alla hästarna går från klarhet till klarhet och vartenda pass är givande och lärorikt. Sen har jag festat och hängt mycket ihop med mina favorittjejer. Även gått i skolan 1,5 vecka för att plugga upp mitt betyg i matten, drygt om nåt men något som bara måste göras.. I guess. Vi hörs snart igen, har lite saker att ta tag i.. PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Andra tatueringen på plats ♥

Publicerat 2016-08-04 kl. 15:01:09 av Isabel Håkansson
Samma kväll som mamma skickade iväg meddelandet till tatueraren så bestämdes det att jag skulle komma redan nästa dag (alltså igår). Jag hade då inte bestämt riktigt än vad jag ville ha för tatuering eller var nånstans jag ville att den skulle sitta.. googlade runt på lite olika citat och texter och efter att ha scrollat runt i fleeera timmar hittade jag tillslut en text jag ville ha. Citatet är simpelt, viktigt och nånting jag alltid försöker att ha i bakhuvudet. 
Jag gör och har gjort många dumma val & grejer i livet, men nånting jag ALLTID varit bra på - är att vinka hejdå till människor som inte förtjänar mig. Känner jag att en människa inte tillför mig gott i livet eller bara tar utan att ge något tillbaka så är jag inte den som hänger kvar och väntar på en förbättring. Så denna texten kändes passande och bra faktiskt. Jag valde att placera den på mitt vänstra lår vilket jag tycker blev supersnyggt!!
Vad tycker ni? Har ni nån tatuering, eller vill ni ha? PUSS
Publicerat i Allmänt,

Säg hej till..

Publicerat 2016-08-02 kl. 18:02:08 av Isabel Håkansson
För 3 dagar sen så kom denna lilla hästen till stallet. Efter ett snabbt avslut hos sommarvärden så fick han förflyttas akut. Ett samtal och några meddelanden senare - så var han mitt ansvar nu & ettpar veckor framåt! Kaxig är en D-ponny som är.. ja.. väldigt kaxig ;) Han har attityd i både ridning och mot andra hästar framförallt. Planen är att jag ska ge honom några bra och mysiga veckor med en massa uteritter, men även lite träning i paddocken. Rykt och en massa gos! Så, nu har jag två hästar att ha hand om, igen! Inte mig emot, alls. 
 
Igår tog jag ridhjälp av min kompis Milla som fick rida ut Kaxig med mig och Snobben då vi skulle iväg på kvällen och jag inte skulle hinna rida båda två själv. Det gick bra! Dock var Kaxig väldigt nonchalant när de kom till galoppen och sprang bara iväg, sen protesterade han ettpar gånger och ställde sig lite på bakbenen. Annars gick de toppenbra! Milla är otroligt duktig med hästar som just Kaxig, hästar med lite attityd, så hon får mer än gärna komma och rida honom fler gånger. 
Publicerat i Allmänt,