Påväg att bli bättre..

Publicerat 2015-10-31 kl. 17:28:15 av Isabel Håkansson
Väntar på en ny design & header, njuter av den sista riktiga lov-kvällen. Har haft ett galet bra lov, skrattat, gråtit, skrikit och varit arg, gått på halloween-fest, varit i stallet, provridit häst, umgåtts med bra människor och vinkat hejdå och stängt dörren för en som skapat aaalltför mycket drama i mitt liv på senaste. Bye vännen, hoppas du någon gång kan öppna ögonen och se klart. Lära dig skilja på vad som är rätt & fel, börja lyssna och INSE att det är du som är problemet och ingen annan. PUSS. 
 
Kommer tillbaka när designen är klar, hoppas det är snart.. Stay tuned. 
 Kolla lilla Philip tidigare i veckan, glad & stolt med sin vagn påkopplad därbak. ♥
Publicerat i Allmänt,

Hoppning, körning & provridning.

Publicerat 2015-10-28 kl. 21:24:19 av Isabel Håkansson
Hej på er! Dålig updatering idag men jag har inte haft en endaste liten lucka till bloggning eller vila idag. Vaknade runt 10 imorse, åt frukost framför datorn och åkte till stallet efter det. Vid 11 så var jag och syrran i stallet och mockade ur båda ponnysarnas boxar och bytte vatten. Sedan tog vi in hästarna och borstade dem. Båda var rätt rena så det gick snabbt med borstningen idag. Snobben var först ut, så när vi borstat klart båda två så ställde vi in Philip i sin box med en tuss hö och gjorde Snobben redo för lite hoppning. Hoppningen gick jättebra och jag kunde inte vara mer nöjd över honom! Tog allting i en klackspark och tvekade inte en enda gång. Nog för att hindrena inte var speciellt höga, men iallafall. Riktigt duktig var han. 
 
När Snobben var klar så borstade jag av honom och ställde sedan in honom i sin box med lite hö och tog ut Philip istället. Selade honom och körde sedan iväg. Idag fick han gå en runda på 6 kilometer, körde honom i ökad trav hela rundan runt och han var heeelt slut när vi kom tillbaka till stallet igen. Han kämpade på bra! När båda hästarna var motionerade så flätade jag svansarna på dem, satte på båda täcken och tog ut dem. Sedan satt jag och syrran med hästarna i hagen i över 40 minuter, hade lite kvalitétstid och njöt av att bara få vara i deras närhet ♥

När egna stallet var färdigt så åkte jag iväg till nästa för att få prova på Sune, eller Sunshine som hon egentligen heter. En 6-årig, jättefin storhäst! Hon är väldigt pigg och jag som inte ridit någon annan än Snobben på flera, flera månader fick mig verkligen en omställning när jag hoppade upp på henne. Hon var så himla fin och rolig att rida.
Behöver jag nämna att hon kändes heeeelt enorm att rida? Haha. 
Publicerat i Allmänt,

3 frågor..

Publicerat 2015-10-28 kl. 14:15:00 av Isabel Håkansson
.. med 3 ärliga svar rakt ifrån hjärtat levereras här inne ikväll. Så, ställ frågor om allt vad ni nu kan tänkas komma på. Länkning med på köpet såklart! Känner att det skulle vara en bra kick-off nu när jag börjat komma igång sakta men säkert här inne igen. Go, go, go. 
Publicerat i Allmänt,

Godmorgon!

Publicerat 2015-10-28 kl. 09:56:21 av Isabel Håkansson
Goooooodmorgon! Blä, vad sent jag vaknade idag. Gillar att gå upp runt 8-halv 9 tiden och få saker och ting gjort på mornarna, väljer det framför sovmornar alla dagar i veckan. Idag kommer bli en riktig hästdag! Först, så ska jag ut till egna stallet för att köra Philip och hoppa Snobben för första gången på läänge. Tänkte att vi ställer fram enkelhinder på båda långsidorna som vi kan leka litegrann över. Höjer upp till max 60cm idag, bara för att det ska kännas enkelt för oss och Snobben ska få känna sig duktigare än duktigast. 
 
Efter att båda ponnysarna är motionerade så ska jag iväg och provrida en storhäst! Inte för köp, utan för ridning lite då & då. Jättetacksam för den möjligheten! Vill ju börja rida in mig på storhäst lite smått och då är detta helt perfekt! Hoppas att jag passar ihop med henne & att min ridning inte är helt katastrofal idag ;) Har ju trotsallt bara ridit Snobben (och Pepsi nån enstaka gång) på flera, flera, fleeeera månader. 
 
Kameran är laddad och jag har lagt ett inlägg på tidsinställt. Soooo, let's kick Wednesday! 
Publicerat i Allmänt,

Tisdag.

Publicerat 2015-10-27 kl. 11:00:00 av Isabel Håkansson
ATM. Sliten och trött, men lycklig ♥♥
 
Hej på er! Tisdag idag, lovet har precis börjat och det känns sååå bra. Somnade lycklig igårkväll efter en rolig kväll ihop med två saknade personer, och vaknade ännu lyckligare idag. Nu har jag alldeles precis sminkat och fixat mig litegrann för att gå ut och få ettpar ärenden utredda nere på stan. Efter det väntar stallet och dagen i ära så ska Philip köras en långrunda och Snobben ska galopptränas på 4-kilometersslingan. Bara få galoppera och sträcka på sig kilometer, efter kilometer. Tror han kommer uppskatta det! 
 
Kvällens planer är oklara, men just nu ser det ut att bli en lugn hemmakväll. Behöver städa rummet och ta hand lite om mig själv, hyn är kaos och håret börjar kännas lite torrt - så, det fixar vi till med en bra ansiktsmask och en fuktgivande hårinpackning. Längesen jag bara var hemma och såg på serier i en mjukisdress.. så får nog bli så ikväll. 
Publicerat i Allmänt,

Minigrisar, skrittjobb och mörker.

Publicerat 2015-10-26 kl. 19:48:13 av Isabel Håkansson
Rubriken beskriver väl egentligen stalldagen rätt bra, nämligen - minigrisar, skrittjobb och mörker. Ska gå in lite djupare på det lite snabbt innan jag ska iväg hem till Milla och sova över där. Vi har inte umgåtts på några veckor nu, så det ska bli jätteroligt att få träffa henne igen! Hur som helst, idag när vi kom till stallet så var det första vi hörde små nöffningar ifrån en utav boxarna längst upp i stallet. Inuti boxen så såg vi att dem små minigrisarna som flyttade in för några dagar sen, stod och viftade med svansarna och ropade efter lite sällskap. Så jag och syrran satt oss med dem i några minuter, dem är ju heeelt galet söta! 
 
När vi suttit med grisarna (haha) ett tag så gick vi och tog in hästarna. Grisarna har ju stått i stallet ettpar dagar nu, så Snobben blev helt förskräckt när han klev in i stallet och möttes utav lukten ifrån dem.. Öronen for fram och tillbaka och han stod med ögon stora som golfbollar och stirrade på boxen grisljuden kom ifrån. Philip som stod uppbunden precis bredvid boxen var jätterädd till en början, men lugnade ner sig snabbt. Skönt! Det var bäcksvart ute när vi hade borstat färdigt hästarna & skulle ut och rida, så det blev reflexer och ridtäcken på. 
 
Vi red en runda på sand-underlag idag, ca 6-7 kilometer. Enbart skritt, skritt, skritt. Jobbade igenom Snobbens båda sidor, flyttade honom sidvärs och ställde lite krav på honom. Han släppte efter så himla bra och på slutet så jobbade han i form även på heeelt långa tyglar!!! Det kändes så himla bra och det var längesen han varit så eftergiven som han var idag. Med en galet bra magkänsla hoppade jag av hans rygg. ♥
↑ Minigrisarna & min lilla bus-Snobb får stå för collaget.. ↑
Publicerat i Snobbens ridbok,

Jag saknar stallet. Mycket.

Publicerat 2015-10-25 kl. 15:49:00 av Isabel Håkansson
Det har gått 2 dagar sen jag var i stallet nu, och jag saknar det så mycket att det känns som om mitt hjärta kan gå sönder vilken sekund som helst. Jag grät mig till sömns i torsdags för att jag visste att jag inte skulle kunna vara i stallet ettpar dagar därefter, och gick med svullna ögon till skolan på fredagen. Det är lite läskigt, så mycket ridsporten och mina hästar påverkar mig i min vardag. När någon utav mina hästar inte mår bra, så mår jag inte heller bra. När det går bra med hästarna och dem mår bra, så mår jag bättre än bra. 
 
Jag vet inte om det är bra eller dåligt, att vara så beroende utav nånting som jag är utav stallet och hästar. Jag har det i mina tankar hela tiden, varje morgon, dag och kväll. Det är en så stor del av mig, som jag aldrig någonsin kommer att kunna glömma eller sluta hålla på med. För mig är ingen dag i stallet den andre lik, och jag ser alltid fram emot ännu en stalldag och att få spendera timme, efter timme där. Tröttnar aldrig. 
Första bilden är tagen för över 3,5 år sedan, när jag var 12 år gammal. Andra bilden är tagen för några dagar sen, när jag är 16 år. Snobben är den hästen satt störst avtryck hos mig, och som alltid kommer att betyda mest. Jag har lagt ner hela min själv på den hästen, gett allt. Jag älskar honom. 
Publicerat i Allmänt,

Gårdagens halloween-fest..

Publicerat 2015-10-25 kl. 12:20:00 av Isabel Håkansson
En snabb bild ifrån gårdagen ↑ 
 
Mår så himla bra & är så galet glad efter gårdagens halloween-fest som blev mer än lyckad! Träffade många saknade människor och snackade med folk jag aldrig träffat förr, som var jättesnälla och roliga. Dansade, sjöng och hade galet kul fram tills klockan 01 då vi började dra oss hemåt. Var hemma runt 02 och det har aldrig varit så skönt att bara få tvätta av sig sminket och krypa ner i min egna säng. 
 
Men som sagt - superroligt var det och jag är så himla glad över dem fina och roliga människor jag har omkring mig, skrattar tills jag gråter när jag är omkring dem. Idag blir det lite lugnare, om nån timme börjar bilen rulla neråt mot Stockholm där jag ska spendera en natt hos pappa. Äta god mat, kolla runt lite i butiker och avsluta kvällen med en film hemma i soffan blir perfekt! Let's kick Sunday ♥
Publicerat i Allmänt,

Life as an perfectionist..

Publicerat 2015-10-24 kl. 10:33:00 av Isabel Håkansson
Perfektionist, ångest över allt & ingenting, överanalyserande, trustissues mot ALLA helt utan anledning... det blir bara bättre och bättre. Haha. Är väl en rätt jobbig människa, antar jag. Hur som helst - HEJ! Nu var det en dag sen vi hördes av senast, anledning? Att jag inte har varken kamera eller min vanliga bloggdator till hands, vilket betyder att inlägget jag kommer att publicera nu kommer att innehålla en rätt kort text med en sedan heeelt osammanhängande bild. Det tar emot att lägga upp det på min blogg, vill att alla inlägg ska ha en mening bakom sig och ha en, eller flera, sammanhängande bilder. Men, jag får sätta emot mig själv och göra det ändå. 
 
Jag och syrran åkte ner till Stockholm igårkväll och har spenderat natten hos pappa. Två veckor sen sist och det är alltid en sådan lättnadskänsla att få träffa honom, varenda gång. Saknar honom hela tiden när vi inte är här, även om jag sällan berättar det för honom. Stöter ofta bort känslor som känns jobbiga att ta upp och jag skäms över det. Hoppas han vet hur jag känner iallafall ♥
 
Om några timmar kommer mamma och hämtar mig och skjutsar mig till Sala igen. Ikväll är det halloweenfesten jag skrivit om ettpar gånger nu. Ska bli så kul! Allt vad drama heter lämnas hemma ikväll, ska bara ha galet kul ihop med människor jag tycker om, trivs & känner mig trygg runtomkring. 
En liten påminnelse åt mig själv idag ↑ Hörs senare, puss. 
Publicerat i Allmänt,

Dryga ponnys idag.. minst sagt.

Publicerat 2015-10-22 kl. 22:09:45 av Isabel Håkansson
BLÄ, vad dryga hästarna var idag. Snobben var jätte nonchalant och lyssnade inte alls på mig idag under longeringen. Saktade av vartannat steg och var bara allmänt okoncentrerad. Blev riktigt irriterad på honom, men bestämde mig ändå för att avsluta såfort jag fick honom att galoppera 3-4 varv i både höger och vänstergalopp. Orkade inte träla och bråka på honom mer än nödvändigt, liksom. 
 
Sandra kom och hjälpte till i stallet idag, jättesnällt! Tanken var att hon och Philip skulle springa omkring i paddocken och busa litegrann. Philip var sååå dryg mot henne. Han skulle aldrig få för sig att springa på mig eller nafsa i mina kläder, just för att han vet vart min gräns går & att jag inte accepterar det. Men, så fort han får chansen att testa vad han får och kan göra med nya människor - så gör han det! Philips envisa shettishumör stegade fram och Sandra sattes på prov ;) Tur han är söt, lillen. 
 
Imorgon efter skolan så åker jag till Stockholm och ska sova hos pappa. På lördag kommer jag hem till sala igen klockan 15:30 ca, fixar mig och börjar rulla mot halloweenfesten runt 19:00 där nånstans. Sedan åker jag tillbaka till Stockholm på söndagmorgon och är tillbaka i sala igen på måndag eftermiddag. Alltså, kommer bloggen eka tomt på hästfronten i ettpar dagar nu framöver.. buhu. Panik känslor i hela kroppen, vill inte lämna ifrån mig hästarna i så många dagar.
Mina små prinsar i somras.. 

Tycker ni om halloween?

Publicerat 2015-10-22 kl. 15:32:00 av Isabel Håkansson
Jag har aldrig riktigt "firat" halloween, utan mer låtit högtiden passera utan att jag brytt mig speciellt mycket om det. Det enda jag gjort dem senaste åren har varit att åka till ridklubben och medverka på spökrundan för att skrämma barnen, haha. Men annars - ingenting. Det här året dock så känns halloween jätteroligt & mysigt! Två halloween-fester är inplanerade hittills som jag ska gå på. Hade gärna varit på ridklubben och hjälpt till på spökrundan i år igen, men det är en fest samma kväll som jag ska gå på istället. 
 
Vad tycker ni om halloween? Firar ni halloween på något speciellt sätt, eller har nån tradition? 
Publicerat i Allmänt,

En lugn torsdag framför mig.

Publicerat 2015-10-22 kl. 12:18:07 av Isabel Håkansson
Godmorgon! ♥ Eller, dem flesta av er sitter säkerligen i skolbänken just nu & har varit vaken i timmar redan. Men för mig som är hemma och sjuk så är det godmorgon nu. Jag ligger fortfarande i sängen och har inte planerat att gå upp förrän om några timmar då jag måste iväg till stallet en sväng för att göra höpåsar och kolla till hästarna. Mår jag bättre då så tar jag ut Snobben och låter honom springa lite på linan i 20-25 minuter i låg form, tycker inte om när han står. Han är så mycket fräschare i kroppen när han får röra på sig och åtminstone skrittas varje dag. 
 
Den här torsdagen kommer med andra ord bara att bestå av att - vila, vila och vila lite till. Imorgon har jag spanskaprov så då går jag till skolan varesig febern har släppt tills dess eller inte. Febern kom väldigt opassande just den här veckan när vi haft en massa prov och plugg.. ligger inte i fas just nu. Provridningen av storhästen är uppskjuten också. Så tråkigt. Hoppas jag är 100% frisk tills på lördag så jag kan få gå på halloweenfesten och skåla in höstlovet ihop med lite bra folk iallafall.. hihi. 
Publicerat i Allmänt,

Vad ska jag göra.. hjärtat i tusen bitar.

Publicerat 2015-10-21 kl. 23:02:00 av Isabel Håkansson
Ni vet kvällar, där man bara ligger uppe & tänker, tänker och tänker lite till.. Ikväll är för mig en sån kväll. I över 3 år har jag varit hästägare nu. Jag var 12 år när jag tog hem min första ponny, Snobben. Hans psyke var alltannat än stabilt och det var med en stor klump i magen som jag pinade mig igenom ridpass efter ridpass på honom. Det gick bara utför, och aldrig hade jag kunnat tro när vi stod mitt i den allra mörkaste tunnel, att vi idag skulle kunna rida ut utan problem, hoppa hinder, stå lugn och ro i stallgången eller jobba i form. Aldrig nånsin. 
 
Varje hästvant öga ser att jag är förlång på Snobben. Han är en liten C-ponny, och med min längd så borde jag ha minst en liten D-ponny för att det ska se propotioneligt ut när jag rider. Vi har stått på samma ställe och stampat länge nu, Snobben börjar komma upp i åldern och hans motivation räcker inte till för att kunna ridas på ridbanan mer än 2-3 gånger i veckan. Tankarna snurrar. Borde jag lägga ut en annons och kolla av intresset på honom? Mitt hjärta går i bitar och tårarna droppar ner på tangentbordet. Min Snobb.. Min fina, älskade bästakompis. Han är så galet, otroligt trygg vid min sida, och det är SJUKT vilken utveckling den hästen gjort både kroppsmässigt, men framförallt psykiskt, hemma hos oss. Vi har gett honom en ärlig chans i livet, visat att han inte är hopplös eller bara en envis ponny utan vett innanför pannbenet, utan tvärtom en väldigt vis ponny som ibland är FÖR smart för sitt egna bästa och som verkligen kan bara man ger honom rätt förutsättningar för att kunna göra rätt. 
Han är omringad av människor som älskar & gör allt för honom. Det är FÅ människor jag satt upp på honom, jag kan räkna dem på en hand. Varför? För att jag är så galet, obeskrivligt nästan läskigt rädd om Snobben. Har satt mig själv i riskzoonen många gånger för att han ska må bra och få lära sig rätt och fel. Stått med hans hovar slåendes och viftandes 5cm ifrån mina ögon, blivit trampad på i ansiktet och med ett sprängande huvud och tårar som sprutat, bara tagit ett djupt andetag och suttit upp på honom igen. Jag gör, och jag har gjort ALLT för honom. Och jag skulle kunna göra det hundra gånger till, för att jag älskar honom så, så, så mycket. 
 
Har tänkt på det ettpar gånger, borde jag börja fundera på att lägga ut honom på annons? Men svaret på frågan blir alltid densamma - aldrig i livet. Det känns för jobbigt känslomässigt och tårarna börjar bränna innanför ögonlocken direkt. Men.. ändå så kommer frågan upp i huvudet igen gång, på gång, på gång. Jag önskar att jag vore 2-3dm kortare, eller att Snobben vore 2-3dm större. Då hade jag aldrig behövt ta det här beslutet, aldrig behövt sitta här klockan 23 en onsdagkväll och gråta som om det inte fanns någon morgondag. Snobben är min första häst, jag har aldrig gått igenom det här tidigare. Aldrig känt den här känslan. Aldrig älskat någon så mycket, tror ingen utav er förstår. Jag hatar den här sporten. Jag hatar att man växer ur sina hästar. Jag hatar känslor. 
Jag försöker bara tänka på vad som blir bra för oss båda ♥♥♥
Publicerat i Allmänt,

Mörkare årstid - mörkare hår.

Publicerat 2015-10-21 kl. 19:04:53 av Isabel Håkansson
Oktober lider mot sitt slut och vi är verkligen mitt uppe i vad man skulle kunna kalla höstens mittpunkt (sjukt då det känns som att mitt sommarlov tog slut igår, typ.) På hösten och vintern så tycker jag det är jättefint med mörkare färger på naglar, läppar och hår framförallt. Senast jag tonade mitt hår var för 4 månader sen, precis innan skolavslutningen i 9:an. Så, just nu är mitt hår varken mörkbrunt eller ljusbrunt.. utan, brunt. Haha. 
 
Funderade ett tag på om jag skulle göra en soft-ombré och ha jätte mörkbrun färg i hårbotten som sedan går över i en ljusbrunare färg mot topparna. Är lite för feg för den förändringen dock, så jag väljer att enbart tona det mörkare igen. Jag tycker alla passar i mörkt hår, har aldrig sett någon som ser dålig ut i det. Så, det enda minuset jag kan komma på med att färga håret mörkare är att man kan se rätt blek ut.. Tur det finns produkter som kan styra upp det också! 
Såhär ser mitt hår ut just nu ↑
Den här färgen vill jag ha ↑
Publicerat i Allmänt,

Fokuserar på att bli frisk.

Publicerat 2015-10-21 kl. 15:06:18 av Isabel Håkansson
Imorse väckte inte mamma mig, utan lät mig få sova vidare istället. Jag har gått runt med konstant huvudvärk och feber sen i måndags, så idag tar jag en "day-off" och försöker bli frisk istället. Jag får ändå ingenting gjort varken i skolan eller hemma när jag mår som jag mår just nu. Så, idag är en hemma dag då all fokus ligger på att bli frisk. Ligger i sängen just nu och varvar mellan att plugga privat juridik med att kolla på gamla paradisehotel avsnitt. ZzzZZZzz.. Så trött. 
 
Förresten! Jag letar nya bloggar att läsa just nu, så känner ni att ni har en läsvärd och bra blogg att tipsa om - det kan vara din egna blogg eller vem som helst. Läser princip inga bloggar längre.. länka i kommenterna nedanför så blir jag superglad. PUSS 
Publicerat i Allmänt,

Höstpromenad i skogen ♥

Publicerat 2015-10-20 kl. 19:29:39 av Isabel Håkansson
Ser ni hur fint det är just nu i skogen, med alla löv som fallit? Supermysigt!!
 
Idag är jag tidspressad, imorgon väntar ett juridik-prov som jag måste läsa på inför samt att jag måste in och hämta ett paket, plugga spanska och duscha, dammsuga rummet och försöka komma i säng tidigt på det.. Jag har fortfarande feber och vill därför gå och lägga mig absolut senast 11. Febern kom inte alls passande den här veckan då skolveckan är tuff och jag är bjuden på en halloween-fest på lördag. Men, it's just my ordinary lucky. Är känd för att vara förföljd av otur och ha ett kasst emunförsvar, så vad förväntar man sig. Haha. Det finns folk som har det värre, liksom. 
 
Pågrund av tidspressen jag hade idag hur som helst, så tog jag och syrran hästarna direkt ur hagen och gick ut med dem en runda i skogen. Till en början tvekade dem litegrann, undrade varför vi inte gick in till stallet först & smög fram. Men när vi kommit en bit in på promenaden så traskade dem på i ett bra tempo och verkade tycka det var skönt att bara få lunka omkring med sänkt huvud i grimma och grimskaft. Vi gick en vända i skogen och skrapade säkert ihop åtminstone 2-3 kilometer. Nu står dem nöjda och glada ute på lösdriften med täcken och käkar hö. Mina små ♥:an. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

@school.

Publicerat 2015-10-20 kl. 12:04:05 av Isabel Håkansson
Har aldrig haft så ont i huvudet som jag hade imorse, och jag övervägde att stanna hemma och inte resa mig upp ur sängen idag. Men, en halvtimme innan bussen gick så bestämde jag mig för att åka iväg till skolan iallafall. Tog en huvudvärkstablett, satte upp håret i en knut, hoppade i mina uggs och sprang sedan iväg till bussen. Vi går en kort skoldag idag, så jag kan likaväl pina mig igenom den. Vi har mycket den här veckan & känner inte att jag vill halka efter. 
 
Just nu, så sitter jag och Ida hur som helst inne i vilorummet på skolan. Ett rum med en säng, en fåtölj och en lampa princip. Perfekt om man har lång lunch och är lite trötta, precis som vi är idag. Vi går mot både kallare och mörkare tider, vilket verkligen känns nu... Man blir trött och seg pågrund av den gråmulna himlen och det dåliga vädret som är dag ut och dag in. Vill ha sol, värme och sommarlov igen ♥
 
Igårkväll när jag loggade in på min blogg-mail efter att inte ha varit inne där ett tag, så väntade x-antal mejl på svar ifrån mig där. Det blev verkligen som en liten motivations-kick och jag känner mig taggad på att komma igång på riktigt igen.. Mer update kommer senare, but first - gå klart skoldagen. 
Ida och jag idag, fräscha och såå ↑
Publicerat i Allmänt,

Ett sätt att kunna fly från vardagen..

Publicerat 2015-10-19 kl. 22:24:13 av Isabel Håkansson
3 bilder ifrån stallvistelsen ikväll.. ↑
 
 
Efter en dålig dag så existerar inget bättre än stallet. Det kan kännas tungt när man sitter hemma, det är gråmulet utanför fönstret och man ser träden svaja pågrund av blåsten.. men, när man väl tagit sig dit och man slår upp stallportarna, så släpper allt. Och allt vad kompisproblem, drama, jobbiga tankar & känslor, skolan och VARDAGEN stannar utanför när man tar ett steg in i stallet och stänger stalldörren bakom sig. För, i stallet existerar det tre saker - dig, din häst och kärlek. En j*vla massa kärlek. 
 
Ikväll så red jag och syrran ett genomkörar pass i paddocken på både Snobben och lilla Philip. Philip rids princip aldrig i paddocken längre, utan körs mest eller rids ut och får busa omkring på långa tyglar. Men, today was the day. Han skötte sig jättebra och det var med världens största leénde jag kollade på Pernilla och Philip när dem susade fram i galopp på långsidorna. Lilla, älskade Philip. Så mycket kärlek han bidrar med varje dag. Jag skriver inte ofta om honom, men tro mig. Han pysslas om och han får motion och skötsel varenda dag, han är allas lilla guldklimp ♥
 
Snobben då, han var duktig men rätt trött dagen i ära. Jag som hoppades och trodde på en taggad ponny idag... fel hade jag. Men, jag såg till och gjorde det bästa utav situationen! Skulle inte påstå att ridpasset blev till något höjdar pass, vi hade våra konflikter men vi såg till att lösa dem ihop. Ett stort plus får han iallafall för galoppfattningarna i högervarvet, han riktigt satte under sig och for iväg som ett skott när jag gav honom kommando. Vänstergaloppen ska vi ut och träna på i övermorgon, nöta fattningar och få upp lite tempo. Imorgon dock så ska båda hästarna få komma ut och lunka lite i grimma & grimskaft, skritta bort träningsvärk. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Ni vet en sån där dag..

Publicerat 2015-10-19 kl. 17:46:45 av Isabel Håkansson
.. när allt känns grått, trist, meningslöst & allmänt deprimerande. IDAG ÄR EN SÅN DAG. När jag vaknade imorse så ville jag bara somna om lika snabbt igen, dra täcket över huvudet för att sedan vakna upp imorgon istället. Gick med en dålig inställning till skolan, skrev ett matteprov och lagom till lunchtid så fick jag extrem huvudvärk. Tror jag har feber, är varm och fryser at the same time. Men.. livet stannar inte för det. Tyvärr. Stallet väntar och efter det så har jag privat juridik att plugga på. 
 
Idag blir det lösgörande i paddocken för Snobben. Ska låta honom ridas igenom ordentligt på volt och få galopperas i inåtställning, lossa lite i sidorna. Det är riktigt kallt ute idag, så jag gissar på att jag har en pigg häst att se fram emot.. hoppas på det. Föredrar hellre en något piggare och starkare häst att rida på än en halvlat häst som inte gärna bjuder till. Får se om jag orkar släpa fram lite bommar som vi kan jobba över, det beror på hur jag mår när det väl är dags att rida. 
 
Kameran är nedpackad och ridkläderna på - nu ska stallet fixas och hästarna motioneras. 
Publicerat i Allmänt,

19 oktober ♥

Publicerat 2015-10-19 kl. 12:35:00 av Isabel Håkansson
Publicerat i Allmänt,

Lazy

Publicerat 2015-10-19 kl. 00:00:45 av Isabel Håkansson
Fullspäckade scheman i all ära, men fyf*n vad skönt det är att bara kunna ligga hemma och kolla ikapp lite serie-avsnitt och scrolla igenom instagram i lugn och ro, alltså. Tidigare ikväll efter att jag duschat så bytte jag sängkläder och plockade litegrann på rummet, och när det var gjort så låg jag bara raklång i min säng med datorn bredvid mig och kollade på serie-avsnitt, efter serie-avsnitt. Sååå himla skönt. Nu har jag målat naglarna, flätat håret och ska såfort jag skrivit klart det här inlägget gå och lägga mig.
 
Imorgon är det måndag och en ny vecka väntar.. Känns som om veckorna flyger fram nu för tiden, hinner knappt med. Ska jag vara ärlig så känns inte en ny skolvecka med matteprov som en rivstart inför den kommande skolveckan inte så jätte lockande.. Men med en halloweenfest inplanerad i helgen och en "provridning" av storhäst på torsdag/fredag så känns veckan helt okej ändå. Nope, nu måste jag sova. Puss & godnatt ♥
Här ↑ har min söndagskväll spenderats. Så himla underskattat att bara unna sig ettpar slappa timmar framför datorn egentligen.. Aja, som sagt - godnatt. 
Publicerat i Allmänt,

Söndag = stalldag och motion av båda ponnysarna.

Publicerat 2015-10-18 kl. 17:59:29 av Isabel Håkansson
Hej på er! ♥ Igårkväll åkte jag hem till Sandra, en barndomsvän, och spenderade kvällen & natten där. Jag färgade hennes hår, vi badade badtunna, såg film, åt onyttigt och snackade om precis allt och ingenting. En rätt standard hemma-kväll, så himla välbehövligt och mysigt. Vi somnade inte alltför sent vilket var jätteskönt då jag har varit i stallet hela dagen från klockan 12 tills nu ungefär. Snobben har fått busa omkring i skogen samt småskutta över små grenar och Philip fick svettas framför vagnen. 
 
En väldigt tråkig sak hände även idag.. Pepsi flyttade. Planen var ju att jag och Sandra skulle ha hand om hans motion, vilket vi även haft nu i ettpar veckor. Det har gått jättebra och jag och Snobben trivdes i deras sällskap, för att inte tala om hur Pepsi och Sandra trivdes ihop med varann. Vi hade äntligen börjat se resultat på honom, och så får vi beskedet om att han ska flyttas.. Det känns jättetråkigt. Verkligen. Men.. det är hästsporten vi snackar om. Allting hänger på en så skör tråd, saker och ting ändras på en millisekund. That's how we roll. Tyvärr. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Fina, älskade Snobben.

Publicerat 2015-10-17 kl. 16:27:31 av Isabel Håkansson
Åh, kan inte förklara med ord hur bra allt med Snobben känns just nu! Idag stod longering på schemat, och dagen i ära så fick han springa utan inspänningar och en massa annat. Tog ut honom i träns, simple as that. Pernilla följde med ut i paddocken med Philip och körde ledarövningar med honom. Bra träning för Snobben att longeras samtidigt som det är andra i paddocken som håller på med annat. Han har så lätt att tappa koncentrationen, och det var precis vad han var till en början. Sprang på tå med huvudet högt och hade alltid ett öga på Pernilla och Philip. Fick vara på honom rätt mycket så att han gick på ordentligt framåt, i mitten av passet så var han mer koncentrerad på sitt. 
 
I slutet så lät jag honom galoppera 3-4 minuter i vardera varv för att få upp lite flås. Han var såååå fin! Önskar jag hade filmat.. Han galopperade, helt av sig själv, i en lång och låg form, höjde svansen och frustade. Blir så himla glad! Det måste väl betyda att han börjat lossa lite i kroppen åtminstone? SOM VI KÄMPAT I MÅNADER NU. Längtar tills imorgon och ännu ett ridpass, hihi. Längesen jag kände mig så taggad på hästar och ridning som jag gör just nu. Love, love, love. 
En gammal favorit.. Snart kanske, kanske vi är där igen. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Snobben igår 16/10

Publicerat 2015-10-16 kl. 15:20:00 av Isabel Håkansson
Fluffponny.. måste ta tag i rakningen snart & få den gjord på båda ponnysarna.
 
Igår, efter att jag och Philip varit ute och busat runt i paddocken, så tog jag in Snobben och borstade honom länge. Snobben är så himla glad nu för tiden, och efter en tuff period där han känts ofräsch och inte riktigt sig själv så finns det ingenting som får mig lika glad som en glad Snobb gör. Nu för tiden så står han vid öppningen i hagen med öronen spetsade framåt och hänger mer än gärna med in i stallet för att bli ompysslad och sedan få ridas ett pass. Mitt fina, fina, fina hjärta. 
 
Hur som helst, när jag borstat igenom honom så satte jag på honom lite ridutrustning och gick ut i paddocken. Jag hade satt upp ett hinder som jag tänkte jag skulle hoppa om han kändes fräsch. Så, jag började med att rida igenom honom i alla gångarter, skritt, trav och galopp. Han trälade litegrann i traven först, så det krävdes mycket utåt och inåtställning, volter och övergångar innan han släppte efter. Galoppen gick bra, lite stark var han, men det löste vi tillsammans. Han är väldigt känslig för hjälper, så om jag råkar hålla i tyglarna liiiite hårdare än vad jag ska så tar han bettet och trav galopperar. Så det gäller för mig som ryttare att verkligen tänka på vad jag ger honom för signaler och inte ta ut någonting på honom. För, gör jag rätt, så gör han rätt. 99,9% av alla gånger det går dåligt så ligger felet hos ingen annan än MIG. 
 
När han var relativt igenomriden så avslutade vi med att hoppa hindret jag ställt upp ettpar gånger. Första gången så nitade han och bara spetsade öronen mot hindret. Som att han tänkte "what, ska jag få hoppa dedär?" Klappade om honom och kom igen, och han riktigt drog mot det lilla hindret. Så himla underbar känsla, verkligen. Det var längesen han sög sådär emot hinder, det har han inte gjort sen terrängträningen vi utförde i juni. OJ, vilken hemma-känsla det var, och OJ vad jag hade saknat det. Vi är påväg tillbaka, hörni.. ♥
Publicerat i Snobbens ridbok,

Jag ser dig, lovar.

Publicerat 2015-10-14 kl. 20:29:00 av Isabel Håkansson
Nu har det gått dagar sen jag loggade in här. Igen. Jag har funderat & funderat.. Två kvällar irad så har jag bara legat i min säng innan jag ska sova och stirrat tomt upp i taket. I huvudet snurrar tankarna, runt, runt, runt. Jag är varken ledsen eller speciellt glad. Känner bara tomhet. Jag, som levt bakom fasader alltför många gånger i mitt liv genom ångest och kaos i huvudet, varit glad i skolan och ute bland folk för att sedan bryta ihop det första jag gör så fort ytterdörren stängs igen bakom mig och jag blir ensam.. jag ser så tydligt när folk omkring mig gör densamma. När leénden inte längre är äkta och när ögonen plötsligt inte är lika livfulla längre. 
 
Människor som jag bryr mig om, lägger jag ner hela min själ på. Vänder ut & in på mig själv, tillåter mig själv att våga känna och att våga lita på dem. Har dem i mina tankar varje vaken minut, bryr mig. På riktigt. Sårar en människa någon utav mina närmsta, så sårar dem mig minst lika mycket. Så.. här sitter jag. Med en klump i magen som bara växer sig större och större, och med skuldkänslor upp över öronen för att jag inte kan göra någonting, förutom att bara finnas där. Hatet jag känner mot folk som enbart fuckar upp det, och tankarna som snurrar.. dem är inte roliga. 
 
Vet inte vad jag ska skriva för att inlägget inte ska falla över och helt ändra syfte. För, mitt syfte med det här inlägget är egentligen bara att jag vill att dem, mina närmsta och allra bästa kompisar, ska veta.. att jag ser dem. Jag ser när dem inte mår bra och jag tänker på dem hela, hela, hela tiden. 
Publicerat i Allmänt,

Några måsten i höst // 2015.

Publicerat 2015-10-12 kl. 17:27:00 av Isabel Håkansson
1. Dove summer-glow. En bodylotion som ger lite, lite färg och gör att man ser lätt solkysst ut. Älskar den & kommer helt klart att använda den hela hösten ut, hatar att se blek och tråkig ut. Den är jättebillig och finns att köpa lite överallt! Love. 
 
2. Lösa lockar. Att locka håret kvällen innan man vill ha lockigt hår i skolan är perfekt! Lockarna blir då lösa och ser mer naturliga ut. Jag själv föredrar stora, lätta lockar framför skruvkorkar alla dar i veckan. Helt klart favorit-frisyren i höst! 
 
3. Höga stövlar. Även det ett måste för mig i höst. Det är sååå himla fint med höga stövlar, johny bulls, primeboots eller andra märken - doesn't matter. 
 
4. Halsdukar. Kan göra en hel outfit mycket, mycket finare och stilrenare. Måste köpa in fler halsdukar i olika färger snart, älskar halsdukar!! 
Publicerat i Allmänt,

Måndag & mensvärk från helvetet..

Publicerat 2015-10-12 kl. 10:09:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Eller.. "god"morgon, känns inte riktigt relevant för mig att skriva en morgon som denna. Imorse vaknade jag nämligen upp med värsta tänkbara mensvärken och ryggont. Hoppade in i duschen och la mig och sov direkt sen igen. Så, jag vaknade nyss och ska strax sätta på skoldatorn för att göra klart en idrottsuppgift & skicka in den. Idag är det måndag, en ny vecka är igång och jag är SÅ taggad! Varför vet jag inte riktigt.. men livet känns för tillfället bara väldigt, väldig bra. Vinkat hejdå till människor som aldrig bidragit med någonting gott i mitt liv utan istället bara suktat efter drama och bråk, vilket känns sååå skönt. Gör vad du vill med ditt liv, för jag bryr mig inte längre. Puss & hej, liksom. 
 
Helgen har varit väldigt lugn, men bra ändå. Åkte ner till pappa i fredagskväll och har spenderat helgen där. Inhandlade lite nödvändigt på hööks och köpte en halloween-dräkt inför ett halloween-party jag ska på om två veckor.. Att dräkten såg förj*vlig ut på och var alldeles för liten kan vi snacka om en annan gång ;) Var mysigt att träffa pappa igen hur som helst, han är verkligen världens bästa och snällaste människa. Finns ingenting ont i honom, absolut ingenting. Miss him already. 
 
När jag kom hem ifrån Stockholm igår så mötte jag upp Sandra det första jag gjorde och drog till stallet. Igår stod longering på schemat för både Snobben och Pepsi. Dem var duktiga och när vi longerat i 20-25 minuter så tog vi av dem all utrustning och lät dem springa lite fritt i paddocken. Snobben var snabbast och låg flera meter framför Pepsi som vanligt när Snobbens tävlingsinriktade sida kommer fram i honom, hihi. Vi har planerat att löshoppa dem nån gång snart, superkul! 
En bild ifrån uppvärmingen senaste gången han löshoppades, för 2 år sen. Kolla öronen & kolla blicken.. smälter. 
Publicerat i Allmänt,

Planer på hästfronten...

Publicerat 2015-10-10 kl. 21:22:08 av Isabel Håkansson
... Fortsätta rida och bygga upp Snobben. Backträning och bommar ligger i fokus just nu. 
 
... Börja köra Philip mer seriöst, snabbare & mer intensivare pass. Work, work. 
 
... Börja rida storhäst, om nån/några veckor ska jag börja rida en häst som är såå fin. Längtar!
 
... Börja springa/träna mer på fritiden för att på så sätt orka mer uppe på hästryggen och i stallet. 
 
... Börja hoppa Snobben snart igen. Hihi!!
 
... Börja fundera på när vi ska ta tag i klippning av hästarna, så jobbigt att Snobben behöver skrivas ut lugnande åt samt att man måste vara flera stycken för att raka honom bara. ZZzzzZZz. 
Min lilla bus-Snobb ♥♥
Publicerat i Allmänt,

Next up: Stockholm.

Publicerat 2015-10-09 kl. 17:19:55 av Isabel Håkansson
Hej på er! ♥ Läget? Med mig är det bara bra, lite små-irriterad vilket jag varit i ettpar dagar nu. Men börjat landa lite i det och försöker strunta i dem som inte förtjänar min tid. Dygnet har 24 timmar, där jag ska hinna umgås med kompisar (notera: äkta kompisar), plugga och sköta stallet. Jag varken hinner eller orkar slösa tid på onödigt tjafs om vad som är moraliskt rätt & fel i andras ögon.. nope. Så, gör vad som känns bäst för stunden & skiter i allt annat. 
 
Idag är det fredag och jag kom hem ifrån skolan för nån timme sen. Skolan flyter på alldeles för bra just nu, vi har gått igenom tuffa veckor med prov och inlämningar, så nu har vi ett par lugnare veckor att se fram emot istället. Matten går jättebra & jag hänger med bra på genomgånger, lektioner och är inne nästan varje kväll och pluggar matte online. Vill verkligen klara matten, och kommer behöva slita som ett djur för att nå dit. Men... det ska gå! Det måste gå. 
 
Min helg kommer att spenderas i Stockholm med pappa och syrran. Bilen börjar rulla neråt om nån timme och fram tills dess ska jag fixa lite tidsinställda inlägg och packa. Vi hörs senare... 
Publicerat i Allmänt,

Torsdagkväll ♥

Publicerat 2015-10-08 kl. 22:12:25 av Isabel Håkansson
Jag & min fina, fluffiga mysponny tidigare i eftermiddags ↑
 
Hej på er! 2 dagar sen nu.. känns som en evighet. Det har hänt mycket, men tyvärr ingenting jag kan gå in närmre på här. Loggade in här igårkväll och skrev, skrev och skrev. Försökte omvandla alla mina hundratusen tankar till ord, men det blev bara rörigt och det slutade med att jag skrev ett mils-långt inlägg som hamnade i utkast istället. Ibland så hatar jag den här stan, och att en så liten, microskopisk sak kan blossa upp och bli stor på bara nån timme. Det skrämmer mig, får mig att backa tillbaka och börja tänka. Vilka kan man lita på och inte... huvudet spränger och alla känslor väller över mig som en stor känslovåg. Nog om det. 
 
Stallet är bästa terapin och verkligen en möjlighet att få komma bort och glömma verkligheten för bara några timmar. Så, i eftermiddags så åkte jag & syrran ut till stallet och red ut barbacka på ponnysarna ut i skogen. Det har blivit så fint därute med alla löv som fallit, synd att mobilen var död.. annars hade jag kunnat visa er! Sååå fint var det. Imorgon så åker jag till Stockholm, så vet inte riktigt hur det blir med hästarnas motion under helgen... ska försöka ordna upp det på bästa möjliga sätt. Vill åtminstone att Snobben får komma ut och skrittas så att han slipper bli så stel. Hörs imorgon igen, puss. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

En springtur & en planeringstimme senare..

Publicerat 2015-10-05 kl. 21:07:33 av Isabel Håkansson
Gissa vem som var ute och sprang idag? JAG. Jag har bestämt mig för att börja göra det minst 1-2ggr/veckan nu för att bättra på konditionen och orka mer, både i stallet och uppe på hästryggen.. Man mår allmänt mycket bättre när man tränar & även fast det är jobbigt och ibland känns helt, totalt ointressant och man vill prioritera annat före. Men... man vinner enbart på det i slutändan. 
 
Nu hur som helst så har jag duschat, smörjt in mig med bodylotion och bäddat ner mig i soffan under en filt. Det är en svensk serie på TV just nu som jag och mamma sitter och kollar på, så ska snabba mig att skriva klart det här inlägget. Imorgon så är planen att jag ska träffa upp en saknad Sandra, så ska vi troligtvis iväg och träffa två kompisar en sväng för att sedan dra vidare till stallet för att rida ut hästarna lite lugnt. Pepsi blev vaccinerad idag, så han ska ta det lugnt nu några dagar framöver. Så, en uteritt bestående av 85% skritt och resten lite lugn trav och galopp får det bli. 
 
Det är en ära att få ta hand om min älskade Snobb varje dag, och att få sällskap av sin bästakompis på en annan jättemysig och go häst gör det hela ännu bättre. Kär i livet♥
Publicerat i Allmänt,

What doesn't kill you makes you stronger.

Publicerat 2015-10-05 kl. 13:20:00 av Isabel Håkansson
Förra året, 2014, så skiljde sig mina föräldrar och pappa flyttade till Stockholm. Jag får träffa min pappa 4 dagar i månaden. Det är tufft och jag hatar det, men jag överlever. 
 
I somras, så vändes allting upp & ner när folk visade fram fötterna och vad dem går för, och min ångest omfamnade och tog över min kropp som så många gånger förut. Det var jobbigt och jag blev sömnlös många nätter, men jag överlevde. 
 
Jag har sjuuuukt mycket plugg i skolan, kommer hem sent varje dag efter att ha pluggat heldag i en annan stad och har väskan full med läxböcker + stallet att fixa VARENDA DAG. Men jag överlever. 
 
Mitt självförtroende för några år sen var obefintligt, helt, totalt j*vla obefintligt. Fanns inte. Men.. jag överlevde och har jobbat mig därifrån nu. 
 
Nog för att jag levt ett rätt smärtfritt och problemfritt liv hittills, vilket jag är tacksam för. MEN alla har ups & downs i livet och mår sämre vissa perioder, och det viktigaste att göra då är bara att pina sig igenom det. Överleva den där helvetes veckan med en massa plugg i skolan, eller tillåta sig själv att gråta och vara depp i en månad efter att pojkvännen gjort slut.. BARA TA SIG IGENOM DET. Det kommer att hända hemska och tråkiga saker i livet, men livet går alltid vidare, även om det känns som att allt kanske rasar samman där & då... ♥♥
      
Publicerat i Allmänt,

Att börja 12:30 en måndag.

Publicerat 2015-10-05 kl. 10:06:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon & HEJ på er! Jag är utvilad, redo och taggad på en ny vecka faktiskt för en gånsskull! Helgen som var blev inte som planerad och rätt tråkig to be honest, så för mig känns det bra att lämna föregående vecka bakom mig och istället påbörja en ny, förhoppningsvis ännu bättre, vecka. Idag så har våra mentorer ändrat om lite i vårt schema vilket gjorde att vi idag börjar kl 12:30 istället för 10:00 som vi vanligtvis brukar göra på måndagar. KÄRLEK. Dock slutar vi lite senare i eftermiddag istället, men det gör mig ingenting. 
 
Jag vaknade imorse runt 07:45 när mamma och syrran började dra sig mot jobbet och skolan, så då gick jag upp och fixade håret och sminkade mig i lugn och ro. Så himla skönt & jag önskar att det vore såhär lugnt och skönt varje morgon.. Men tyvärr är jag född till att vara morgontrött ;) Hehe. Men hur som helst - den här morgonen har varit jättebra och jag hoppas att dagen fortsätter i samma spår. Vi hörs efter skolan, PUSS. 
2 "atm" bilder på mig.. Ha en jättefin dag bloggers ♥
Publicerat i Allmänt,

Hästarna den kommande veckan..

Publicerat 2015-10-04 kl. 12:19:00 av Isabel Håkansson
Philip
♥ MINST 2 effektiva körpass ska hinnas med. 
♥ Hoppning och bus i paddocken.
♥ Minst 3 uteritter ihop med mig och Snobben med syrran som rider. 
 
Snobben
♥ Ett bom-pass med små sockerbitshinder. 
♥ Ett longeringspass med mycket galopp. 
♥ MINST 2 uteritter. 
♥ Ta ut honom i paddocken klädd i enbart repgrimma och träna kommunikation från marken, längesen vi gjorde det nu.. minst 3 månader?
 
Pepsi
♥ MINST 1 uteritt. 
♥ Troligtvis ett pass i paddocken. 
Jag och Pepsi. 
Publicerat i Allmänt,

U hate me cuz I'm not like her

Publicerat 2015-10-03 kl. 21:13:18 av Isabel Håkansson
Hej på er ♥ Usch, vilken tråkig kväll jag haft. Jag brukar (vilket ni säkert redan vet) ALDRIG vara hemma på helger. Är i stallet på dagarna och med kompisar hela kvällar & nätterna, kommer hem och slocknar direkt runt 01-02 eller ännu senare. Det är så mina helger ser ut och jag trivs med fullspäckade scheman, att inte få lediga luckor att bara sitta där jag bara sitter & glor rakt in i väggen. Den här helgen har varit såååå annorlunda och tvärtemot mina vanliga helger. Igår satt jag hemma hela kvällen, ensam. Och kvällen idag ser precis likadan ut. Kommer inte ens ihåg senast jag satt hemma en lördagskväll i mjukiskläder och uppsatt hår liksom... måste varit månader sen? 
 
Hur som helst, om nån timme tänkte jag dra hem till en kompis för att sova iallafall. Blir en lugn kväll och vi ska inte göra något speciellt. Bara umgås och snacka ikapp senaste tiden då vi knappt umgåtts något alls, välbehövligt. Blir nog en bra kväll ändå! Morgondagen spenderas i stallet all day, en riktig stall-söndag. Det var längesen och är saknat om nåt, hihi. Godnatt bloggers. 
Publicerat i Allmänt,

Första tatueringen på plats.

Publicerat 2015-10-03 kl. 19:54:54 av Isabel Håkansson
Nu sitter min första tatuering på plats. Jag har velat tatuera mig länge & har haft mina föräldrars tillåtelse, har dessvärre inte hittat någon studio som är villig att tatuera mig som är under 18.. Men så hittade jag JS-ink, mamma kontaktade Josef (han som äger företaget) och vi fick en tid tre veckor efter. Var inte nervös alls inför själva tatueringen, mer förväntansfull för att jag längtat och velat göra den så länge. 
 
Så, tidigare idag klockan 14:00 så satt jag på plats i tatueringsstudion. Det gjorde inte alls lika ont att tatuera sig som jag trodde det skulle göra. Det sved litegrann i början, men sen blev man van och då gjorde det inte ont alls. Min familj betyder allt för mig, och jag vet att jag aldrig kommer ångra valet av denna tatuering. 
Jag är jättenöjd, verkligen! 
Publicerat i Allmänt,

Godmorgon @ stallet

Publicerat 2015-10-03 kl. 08:51:33 av Isabel Håkansson


Publicerat i Allmänt,

B-day gurl

Publicerat 2015-10-02 kl. 21:14:15 av Isabel Håkansson
Happy birthday to me today. 16 bast, ett år närme 18 & frihet!
 
Such a day.. Gått en jättelång och tråkig skoldag med en massa lektioner där b.la ett jättejobbigt pass på idrotten räknas in. Min kondition just nu är under all kritik och jag måste ta tag i det nu, nu, nu om jag vill klara idrotten med god marginal. Vår idrottslärare tar våra lektioner på blodigt allvar så det gäller att ligga i, haha ;) Det blir nog bra. 
 
Efter skolan så var planen att jag skulle umgås med kompisar men det blev inställt, precis när jag var färdigfixad och allt.. så otur. Så det får bli en hemma-kväll i min ensamhet på min födelsedag och allt, ugh. Får försöka göra det bästa utav situationen iallafall, ska pyssla om mig själv litegrann, städa rummet och lägga mig tidigt. Imorgon ringer larmet klockan 07:30 och Snobben ska motioneras. Longering i lång låg form 30 minuter står på schemat imorgon. Hörs mer då, puss. 
Publicerat i Allmänt,

Rengöring av mina johnny-bulls..

Publicerat 2015-10-02 kl. 13:58:58 av Isabel Håkansson
Någonting jag är väldigt dålig på, men ska se till att bli bättre på är att rengöra mina skor. Mina airforce tillexempel är i behov av en rengöring och har varit det lääänge nu.. Men iallafall, här om kvällen så tog jag faktiskt steget och rengjorde mina älsklings stövlar ifrån johnny-bulls. Jag ÄLSKAR dem skorna! Så otroligt bekväma och snygga. I mina ögon ett par riktiga höstmåsten..
 
Resultatet blev grymt bra hur som helst och nu ser dem ut som nya igen. 
Publicerat i Allmänt,

Goskväll.

Publicerat 2015-10-01 kl. 19:56:25 av Isabel Håkansson
Hej på er ♥♥ Blä, känns lite öde på bloggen nowadays.. tråkigt! Något roligare dock är att jag idag varit och käkat en tidig födelsedagsmiddag med pappa och syrran och umgåtts med honom några timmar. Inte alla pappor som sätter sig & åker över 20 mil fram och tilbaks för att träffa sina barn i ettpar timmar en vanlig torsdagseftermiddag.. Men det gör min pappa, världsbäst är han. Var jättemysigt iallafall och alltid lika roligt att få umgås med honom när vi inte ses så ofta. Fick finfina presenter med. 
 
Sannah tog hästarna och jag har nu en ledig kväll att se fram emot. Så, jag tänkte plugga lite matte, tända ljus och måla naglarna.. pretty much it. Tycker hösten är mysig trots allt, känner mig mättad på sommaren och ser fram emot några mörkare & kyligare månader nu. Allt blir ju vad man gör det till, och därför tänker jag se till att göra dom kommande månaderna bra. Göra roliga och spontana saker, hänga i stallet och ihop med kompisar - precis som jag gjorde under sommarlovet då jag mådde galet bra. Helt enkelt. 
 
Nu: Måla naglarna framför ett avsnitt av gossip-girl. Hörs senare. 
Denna låten går repeat i mina lurar just nu, så gaaaalet bra! Avicii, I love you.
Publicerat i Allmänt,

♥ Hej, Oktober ♥

Publicerat 2015-10-01 kl. 08:06:00 av Isabel Håkansson
Ny månad, nytt kapitel. Gissa vem som fyller år imorgon...? 
Publicerat i Allmänt,