Life as an perfectionist..

Publicerat 2015-10-24 kl. 10:33:00 av Isabel Håkansson
Perfektionist, ångest över allt & ingenting, överanalyserande, trustissues mot ALLA helt utan anledning... det blir bara bättre och bättre. Haha. Är väl en rätt jobbig människa, antar jag. Hur som helst - HEJ! Nu var det en dag sen vi hördes av senast, anledning? Att jag inte har varken kamera eller min vanliga bloggdator till hands, vilket betyder att inlägget jag kommer att publicera nu kommer att innehålla en rätt kort text med en sedan heeelt osammanhängande bild. Det tar emot att lägga upp det på min blogg, vill att alla inlägg ska ha en mening bakom sig och ha en, eller flera, sammanhängande bilder. Men, jag får sätta emot mig själv och göra det ändå. 
 
Jag och syrran åkte ner till Stockholm igårkväll och har spenderat natten hos pappa. Två veckor sen sist och det är alltid en sådan lättnadskänsla att få träffa honom, varenda gång. Saknar honom hela tiden när vi inte är här, även om jag sällan berättar det för honom. Stöter ofta bort känslor som känns jobbiga att ta upp och jag skäms över det. Hoppas han vet hur jag känner iallafall ♥
 
Om några timmar kommer mamma och hämtar mig och skjutsar mig till Sala igen. Ikväll är det halloweenfesten jag skrivit om ettpar gånger nu. Ska bli så kul! Allt vad drama heter lämnas hemma ikväll, ska bara ha galet kul ihop med människor jag tycker om, trivs & känner mig trygg runtomkring. 
En liten påminnelse åt mig själv idag ↑ Hörs senare, puss. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback