Måndag & mensvärk från helvetet..

Publicerat 2015-10-12 kl. 10:09:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Eller.. "god"morgon, känns inte riktigt relevant för mig att skriva en morgon som denna. Imorse vaknade jag nämligen upp med värsta tänkbara mensvärken och ryggont. Hoppade in i duschen och la mig och sov direkt sen igen. Så, jag vaknade nyss och ska strax sätta på skoldatorn för att göra klart en idrottsuppgift & skicka in den. Idag är det måndag, en ny vecka är igång och jag är SÅ taggad! Varför vet jag inte riktigt.. men livet känns för tillfället bara väldigt, väldig bra. Vinkat hejdå till människor som aldrig bidragit med någonting gott i mitt liv utan istället bara suktat efter drama och bråk, vilket känns sååå skönt. Gör vad du vill med ditt liv, för jag bryr mig inte längre. Puss & hej, liksom. 
 
Helgen har varit väldigt lugn, men bra ändå. Åkte ner till pappa i fredagskväll och har spenderat helgen där. Inhandlade lite nödvändigt på hööks och köpte en halloween-dräkt inför ett halloween-party jag ska på om två veckor.. Att dräkten såg förj*vlig ut på och var alldeles för liten kan vi snacka om en annan gång ;) Var mysigt att träffa pappa igen hur som helst, han är verkligen världens bästa och snällaste människa. Finns ingenting ont i honom, absolut ingenting. Miss him already. 
 
När jag kom hem ifrån Stockholm igår så mötte jag upp Sandra det första jag gjorde och drog till stallet. Igår stod longering på schemat för både Snobben och Pepsi. Dem var duktiga och när vi longerat i 20-25 minuter så tog vi av dem all utrustning och lät dem springa lite fritt i paddocken. Snobben var snabbast och låg flera meter framför Pepsi som vanligt när Snobbens tävlingsinriktade sida kommer fram i honom, hihi. Vi har planerat att löshoppa dem nån gång snart, superkul! 
En bild ifrån uppvärmingen senaste gången han löshoppades, för 2 år sen. Kolla öronen & kolla blicken.. smälter. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback