Minigrisar, skrittjobb och mörker.

Publicerat 2015-10-26 kl. 19:48:13 av Isabel Håkansson
Rubriken beskriver väl egentligen stalldagen rätt bra, nämligen - minigrisar, skrittjobb och mörker. Ska gå in lite djupare på det lite snabbt innan jag ska iväg hem till Milla och sova över där. Vi har inte umgåtts på några veckor nu, så det ska bli jätteroligt att få träffa henne igen! Hur som helst, idag när vi kom till stallet så var det första vi hörde små nöffningar ifrån en utav boxarna längst upp i stallet. Inuti boxen så såg vi att dem små minigrisarna som flyttade in för några dagar sen, stod och viftade med svansarna och ropade efter lite sällskap. Så jag och syrran satt oss med dem i några minuter, dem är ju heeelt galet söta! 
 
När vi suttit med grisarna (haha) ett tag så gick vi och tog in hästarna. Grisarna har ju stått i stallet ettpar dagar nu, så Snobben blev helt förskräckt när han klev in i stallet och möttes utav lukten ifrån dem.. Öronen for fram och tillbaka och han stod med ögon stora som golfbollar och stirrade på boxen grisljuden kom ifrån. Philip som stod uppbunden precis bredvid boxen var jätterädd till en början, men lugnade ner sig snabbt. Skönt! Det var bäcksvart ute när vi hade borstat färdigt hästarna & skulle ut och rida, så det blev reflexer och ridtäcken på. 
 
Vi red en runda på sand-underlag idag, ca 6-7 kilometer. Enbart skritt, skritt, skritt. Jobbade igenom Snobbens båda sidor, flyttade honom sidvärs och ställde lite krav på honom. Han släppte efter så himla bra och på slutet så jobbade han i form även på heeelt långa tyglar!!! Det kändes så himla bra och det var längesen han varit så eftergiven som han var idag. Med en galet bra magkänsla hoppade jag av hans rygg. ♥
↑ Minigrisarna & min lilla bus-Snobb får stå för collaget.. ↑
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Elsa

Men gud så söta!! :)

2015-10-27 @ 13:52:02
URL: http://elsajohnsen.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback