Jag saknar stallet. Mycket.

Publicerat 2015-10-25 kl. 15:49:00 av Isabel Håkansson
Det har gått 2 dagar sen jag var i stallet nu, och jag saknar det så mycket att det känns som om mitt hjärta kan gå sönder vilken sekund som helst. Jag grät mig till sömns i torsdags för att jag visste att jag inte skulle kunna vara i stallet ettpar dagar därefter, och gick med svullna ögon till skolan på fredagen. Det är lite läskigt, så mycket ridsporten och mina hästar påverkar mig i min vardag. När någon utav mina hästar inte mår bra, så mår jag inte heller bra. När det går bra med hästarna och dem mår bra, så mår jag bättre än bra. 
 
Jag vet inte om det är bra eller dåligt, att vara så beroende utav nånting som jag är utav stallet och hästar. Jag har det i mina tankar hela tiden, varje morgon, dag och kväll. Det är en så stor del av mig, som jag aldrig någonsin kommer att kunna glömma eller sluta hålla på med. För mig är ingen dag i stallet den andre lik, och jag ser alltid fram emot ännu en stalldag och att få spendera timme, efter timme där. Tröttnar aldrig. 
Första bilden är tagen för över 3,5 år sedan, när jag var 12 år gammal. Andra bilden är tagen för några dagar sen, när jag är 16 år. Snobben är den hästen satt störst avtryck hos mig, och som alltid kommer att betyda mest. Jag har lagt ner hela min själv på den hästen, gett allt. Jag älskar honom. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emma

Kan du inte skriva om dina favorit övningar på ridbanan med eller utan bommar, har sån inspiration torka! 😩

2015-10-25 @ 19:49:52
Postat av: Julia Axelsson

Åh förstår dig!! <3

Svar: Jag är väll någonstans strax över 1,70 och Hassan är 1,43 i mankhöjd :) Kramis!

2015-10-25 @ 21:16:19
URL: http://nouw.com/juliaaxelsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback