Lazy

Publicerat 2015-10-19 kl. 00:00:45 av Isabel Håkansson
Fullspäckade scheman i all ära, men fyf*n vad skönt det är att bara kunna ligga hemma och kolla ikapp lite serie-avsnitt och scrolla igenom instagram i lugn och ro, alltså. Tidigare ikväll efter att jag duschat så bytte jag sängkläder och plockade litegrann på rummet, och när det var gjort så låg jag bara raklång i min säng med datorn bredvid mig och kollade på serie-avsnitt, efter serie-avsnitt. Sååå himla skönt. Nu har jag målat naglarna, flätat håret och ska såfort jag skrivit klart det här inlägget gå och lägga mig.
 
Imorgon är det måndag och en ny vecka väntar.. Känns som om veckorna flyger fram nu för tiden, hinner knappt med. Ska jag vara ärlig så känns inte en ny skolvecka med matteprov som en rivstart inför den kommande skolveckan inte så jätte lockande.. Men med en halloweenfest inplanerad i helgen och en "provridning" av storhäst på torsdag/fredag så känns veckan helt okej ändå. Nope, nu måste jag sova. Puss & godnatt ♥
Här ↑ har min söndagskväll spenderats. Så himla underskattat att bara unna sig ettpar slappa timmar framför datorn egentligen.. Aja, som sagt - godnatt. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback