Hoppning, körning & provridning.

Publicerat 2015-10-28 kl. 21:24:19 av Isabel Håkansson
Hej på er! Dålig updatering idag men jag har inte haft en endaste liten lucka till bloggning eller vila idag. Vaknade runt 10 imorse, åt frukost framför datorn och åkte till stallet efter det. Vid 11 så var jag och syrran i stallet och mockade ur båda ponnysarnas boxar och bytte vatten. Sedan tog vi in hästarna och borstade dem. Båda var rätt rena så det gick snabbt med borstningen idag. Snobben var först ut, så när vi borstat klart båda två så ställde vi in Philip i sin box med en tuss hö och gjorde Snobben redo för lite hoppning. Hoppningen gick jättebra och jag kunde inte vara mer nöjd över honom! Tog allting i en klackspark och tvekade inte en enda gång. Nog för att hindrena inte var speciellt höga, men iallafall. Riktigt duktig var han. 
 
När Snobben var klar så borstade jag av honom och ställde sedan in honom i sin box med lite hö och tog ut Philip istället. Selade honom och körde sedan iväg. Idag fick han gå en runda på 6 kilometer, körde honom i ökad trav hela rundan runt och han var heeelt slut när vi kom tillbaka till stallet igen. Han kämpade på bra! När båda hästarna var motionerade så flätade jag svansarna på dem, satte på båda täcken och tog ut dem. Sedan satt jag och syrran med hästarna i hagen i över 40 minuter, hade lite kvalitétstid och njöt av att bara få vara i deras närhet ♥

När egna stallet var färdigt så åkte jag iväg till nästa för att få prova på Sune, eller Sunshine som hon egentligen heter. En 6-årig, jättefin storhäst! Hon är väldigt pigg och jag som inte ridit någon annan än Snobben på flera, flera månader fick mig verkligen en omställning när jag hoppade upp på henne. Hon var så himla fin och rolig att rida.
Behöver jag nämna att hon kändes heeeelt enorm att rida? Haha. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Tuva Björnwall

Så fin hon var :)

2015-10-29 @ 08:41:57
URL: http://fattagaloppen.blogspot.se
Postat av: Julia Axelsson

Åh vad kul Isabel, så fin! <3

2015-10-29 @ 12:19:17
URL: http://nouw.com/juliaaxelsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback