En springtur & en planeringstimme senare..

Publicerat 2015-10-05 kl. 21:07:33 av Isabel Håkansson
Gissa vem som var ute och sprang idag? JAG. Jag har bestämt mig för att börja göra det minst 1-2ggr/veckan nu för att bättra på konditionen och orka mer, både i stallet och uppe på hästryggen.. Man mår allmänt mycket bättre när man tränar & även fast det är jobbigt och ibland känns helt, totalt ointressant och man vill prioritera annat före. Men... man vinner enbart på det i slutändan. 
 
Nu hur som helst så har jag duschat, smörjt in mig med bodylotion och bäddat ner mig i soffan under en filt. Det är en svensk serie på TV just nu som jag och mamma sitter och kollar på, så ska snabba mig att skriva klart det här inlägget. Imorgon så är planen att jag ska träffa upp en saknad Sandra, så ska vi troligtvis iväg och träffa två kompisar en sväng för att sedan dra vidare till stallet för att rida ut hästarna lite lugnt. Pepsi blev vaccinerad idag, så han ska ta det lugnt nu några dagar framöver. Så, en uteritt bestående av 85% skritt och resten lite lugn trav och galopp får det bli. 
 
Det är en ära att få ta hand om min älskade Snobb varje dag, och att få sällskap av sin bästakompis på en annan jättemysig och go häst gör det hela ännu bättre. Kär i livet♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback