Mörkare årstid - mörkare hår.

Publicerat 2015-10-21 kl. 19:04:53 av Isabel Håkansson
Oktober lider mot sitt slut och vi är verkligen mitt uppe i vad man skulle kunna kalla höstens mittpunkt (sjukt då det känns som att mitt sommarlov tog slut igår, typ.) På hösten och vintern så tycker jag det är jättefint med mörkare färger på naglar, läppar och hår framförallt. Senast jag tonade mitt hår var för 4 månader sen, precis innan skolavslutningen i 9:an. Så, just nu är mitt hår varken mörkbrunt eller ljusbrunt.. utan, brunt. Haha. 
 
Funderade ett tag på om jag skulle göra en soft-ombré och ha jätte mörkbrun färg i hårbotten som sedan går över i en ljusbrunare färg mot topparna. Är lite för feg för den förändringen dock, så jag väljer att enbart tona det mörkare igen. Jag tycker alla passar i mörkt hår, har aldrig sett någon som ser dålig ut i det. Så, det enda minuset jag kan komma på med att färga håret mörkare är att man kan se rätt blek ut.. Tur det finns produkter som kan styra upp det också! 
Såhär ser mitt hår ut just nu ↑
Den här färgen vill jag ha ↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lina

Super fint vad du än gäller! :) Jag har också funderat på att skaffa lite mörkare hår. Men jag har varit blond hela livet och är lite feg för förändringar. ;)

2015-10-21 @ 20:14:59
URL: http://linastrom.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback