En misslyckad dag

Publicerat 2014-01-25 kl. 15:30:17 av Isabel Håkansson
Haha herregud vilken misslyckad dag haha! Morgonen började med att vi TRODDE att en utav våra hundar hade rymt, så halv 8 så gick jag, syrran & Sandra runt hela kvarteret i morgonrockar och ropade samt rasslade med en burk hundgodis. 1 och en halv timme var vi ute och letade, släppte ut hästarna i samma veva och fortsatte sen leta.
 
När vi kommer hem, nedkylda, rädda för vad som kan ha hänt hunden (Java som hon heter) så kryper hon ut under sängen och förstod inte alls varför vi var ledsna, haha. Bara det fick oss på dåligt humör, jag menar vafasen - halv 8 en lördag morgon, -10 i bara morgonrockar.. INTE OKEJ. Efter det anyway så gjorde vi lite matsäck och tog med till stallet. Åt det och fixade sedan stallet & hästarna. Vid framskrittningen verkade båda två rätt lugna, men såfort pulkan kom på bakom Philip så blev ju Snobben livrädd och stressade upp sig. Tillråga på det så var stället vi skulle vara på fullt med 1 åringar som sprang omkring, så vi gick till en åker för att åka där men nej där var det knöligt och djupt.
 
Vi fick då vända en gång till och fortsätta leta efter en väg att åtminstone rida av dem lite på. Snobben bråkade lite och hade backen i till en början, haha både Sandra & Madde ba:
- Jag skulle sålt hästen. Men ja, Snobben är lite speciell somsagt.. såfort jag fick honom att gå framåt dock så gick det jättebra och han var duktig och fin. Philip var även han duktig och pigg, trippade omkring lite överallt och benen for som trumpinnar i backen ;)
 
Överskottsenergin spökade lite hos båda ponnysarna, främst hos Snobben. Trots att det inte blev mycket till tolkning så var det hur mysigt som helst och jag är tacksam för att jag har så fina och ÄKTA vänner, big big BIG heart to u tjejor ♥
Charmiga bilder minnsann! Tack för en bra dag trots allt Madde, Sandra & Pernilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback