YOU talk behind MY back

Publicerat 2014-01-20 kl. 12:27:00 av Isabel Håkansson
Dethär med skitsnack är ju rätt omtalat så varför inte.. Ärligt, så tror eller VET jag att varenda mänsklig nångång i sitt liv snackat skit. Mer eller mindre, om olika stora saker, ALLA har någongång gjort det. Tyvärr.
Skitsnack tolkas ju olika i olikas ögon, vissa tycker att det är skitsnack bara man öppnar mun och säger nånting som inte innehåller någonting positivt. Jag själv tolkar ingenting som skitsnack sålänge han/hon vågar stå för det om jag frågar. 
 
Jag har aldrig brytt mig speciellt mycket om när nån snackar skit om mig. Jag viftar typ bara bort det & bryr mig inte. Visst, tycker jag det är irriterande och att det är ett osäkert beteénde men vafasen.. snackar personen bakom MIN rygg om MIG så tyder ju det bara på att jag har ett betydligt mer intressant liv och att hon/är är avis på ett eller annat sätt ;)
 
Nånting som jag tycker är fett b är om man klagar på skitsnack och sedan snackar skit själv.. det är bara pinsamt och ännu mer pinsamt haha. Jaja slutsnackat om det. Skitsnack är nånting som alla gjort och alltid kommer att göra tyvärr.. Hur gör ni om ni får reda på att någon snackar skit om er?
 
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jonna

Fina Isabel <3
klart dom snackar skit, ditt liv är mer intressant än deras och så är det med den saken.
Har också varit med om folk som snackat skit, har verkligen frågat dom rakt ut.. ah näe, usch. Inte lätt att vara ung inte!

2014-01-20 @ 16:58:40
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback