-6 grader och snöstyltor

Publicerat 2014-01-13 kl. 21:20:38 av Isabel Håkansson
Hejsan! Ja ni.. Vad har dagen innehållit igentligen? Vart i skolan och GENOMLIDIT en dag där, alltså verkligen.. Vad kommer jag att ha för användning av att det finns t.ex ett mättande fett i korvar i framtiden? Aldrig. Jaja, slutpratat om det ;) När jag kom hem så gjorde mamma en jättegod gryta till middag så det blev lite sent upp till stallet.
 
Runt 6 var vi där uppe där iallafall och det var full fart i stallet. Mickis och Karin höll på att fixa med vattnet som hade fryst, och sen kom även Mickis pojkvän och hjälpte till att isolera alla fönstren osv. När hästarna stod i gången medans vi mockade så betedde dom sig som galopphästar som stod redo i startbåsen helt seriöst! Krafsade och gick omkring, snosade och pussade på alla som gick förbi.
 
Red barbacka 20 minuter i snön idag (kunde tyvärr inte rida längre pga snöstyltor), ett skrittpass med lite inslag av trav. Snobben var som att skära i smör och så himla duktig! När jag lösgjort honom i både skritt och trav så gick han ner i en avslappnad låg form med höjd rygg på helt långa tyglar, frustade och var nog rätt nöjd över sig själv och över passet.
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback