Stressad

Publicerat 2014-01-02 kl. 21:42:26 av Isabel Håkansson
Stressad, stressad, stressad.. Packar, är i stallet och städar - typ. Igår eftermiddag så åkte jag, pappa & syrran till stockholm för lite ärenden och sov kvar där tills idag. Köpte en födelsedagspresent åt mami b.la, tror hon blir glader ♥ Kom hem runt 4 och gick ut till ninisarna och fixade hos dem + bytte lite "inredning" i deras burar, köpte nytt idag nämligen.
 
Efter det så bytte jag om och drog till stallet. Tog in hästarna och gav dem middag, mockade, bytte vatten, gjorde kraft-hinkarna, pratade med Mickis, ryktade, red, ryktade igen, spolade hovar + lackade och kvällsfodrade. När jag kom hem nu så började jag genast packa och nu, finally kan jag sätta mig ner och skriva till er. Pjuh, stressig dag.
 
Joggade Snobben i lång & låg form idag i paddocken. Han var riktigt fin och lyhörd, dutti pålle! Igår somsagt så red vi ut runt Ösby i ca 1 timme i alla gångarter. Det var mjukt en sträcka så då passade vi på att galoppera lite, Snobben drog på som sjutton MEN gjorde nånting bra utav det och istället för att bara dra så höll han formen och verkligen satte under sig. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback