Snapshots from today

Publicerat 2016-05-05 kl. 20:52:49 av Isabel Håkansson
Klockan 13:00 var parkerade jag och pappa inne i Djurgården, solen sken och det var varmt som tusan! Köpte lite gott att dricka och gick runt litegrann.. det är så himla fint där! Hamnen, alla fina byggnader och ENERGIN - jag älskar det!!
Vi gick därefter ihop med pappas flickvän (Tess), hennes son och två andra iväg till skansen. Vi började med att kolla på alla djuren, och självfallet fastnade jag hos hästarna ;) Kan stå och glo på hästar timmar i sträck utan att tröttna de minsta.
Efter att vi kollat på dem flesta av djuren så gick vi vidare till skanskens lilla tivoli där jag, pappa och Tess slog oss ner på en bänk i solen medan hennes son åkte karuseller och spelade chokladhjul.
Sist av allt gick vi igenom "Akvariet" och "regnskogen" där vi fick se apor, lemurer och en massa vattendjur. Nånting man blir otroligt irriterad på när man är på djurparker är människor som är respektlösa mot djuren.. knackar på glasrutorna, kastar in saker till djuren och listan kan göras lång.. USCH.
Jag och pappa avslutade dagen på o'Learys där vi åt jättegod mat. Nu har jag matkoma utan dess like och planen är att jag ska dö i soffan framför TV'n, haha.. PUSS.
 
Förresten är det nån av er som haft problem att komma in på min blogg under dan? Folk som skrivit & frågat varför den ligger nere..?
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Men åh vilken mysig dag! Så kul när du bjuder på dagsfärska bilder :)
Har haft problem med att komma in på din blogg idag. Konstigt nog bara din blogg? Tur att de fungerar nu i alla fall :D

2016-05-05 @ 21:13:58
URL: http://lovisamagnusson.se/
Postat av: M

Ja, den försvann från bokmärken, typ som att den var borttagen, jättedrygt! Men nu funkar den igen! :D

2016-05-06 @ 19:37:34
Postat av: Emilia

Funkade inte öfr mig heller men nu äntligen! :D

2016-05-06 @ 21:22:06
URL: http://emiliaa.blogg.se
Postat av: Julia Axelsson

Har inte funkat för mig idag att gå in här, jättekonstigt för det var den enda bloggen? Läser andra "blogg.se"-bloggar så det var inte heller själva portalen. Konstigt, men nu så! :D

2016-05-06 @ 21:49:17
URL: http://juliaaxelsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback