nouw.com/isabelhakansson

Publicerat 2016-10-01 kl. 12:40:00 av Isabel Håkansson
Okej, hörni. Efter att ha stått still på samma ställe i månader, inte haft någon som helst motivation eller inspiration så bara slog det mig för ettpar dagar sen - att en nystart kanske är precis vad jag behöver? Ny portal, ny blogg, en helt nystart. Skapade en blogg såfort tanken slog mig, började knåpa på en design och JA. Motivationen kom tillbaka som ett brev på posten.
 
Den här bloggen har jag haft sen jag var 13 år gammal. Hela min tonår finns dokumenterad härinne och därför kommer den här bloggen aldrig att tas bort. Tiotusentals bilder, inlägg och filmer. Tårar, skratt, arga och glada minnen.. u name it. Mina föräldrars skiljsmässa, Snobbens skada vintern 2013, hela min högstadietid & gymnasietid hittills, mitt första icke-godkända betyg, svek, sorg och lögner. Allting har jag skrivit om här på isabelhakansson.se. Jag är så tacksam för att ni delat allt med mig! Och tacksam för att jag valt att skriva ned allt som hänt här på min blogg, det är så roligt att kunna se tillbaks och komma ihåg känslorna man känt när inläggen skrivits.
 
Nu fortsätter jag att dokumentera mitt liv och allt som händer - fast på en annan portal. Vill ni följa med över dit så klicka HÄR! Ibland är det bra med förändringar när man stått stilla och trampat på samma ställe länge, right? Känner jag att det känns rätt på nya bloggen så kommer jag att flytta över mitt domän-namn isabelhakansson.se dit! See you there ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback