13:05

Publicerat 2016-09-21 kl. 13:31:11 av Isabel Håkansson
Precis hemkommen från skolan där jag gick 2 lektioner. Betade av en lektion i "rätten & samhället" och en redovisning i svenskan. Båda lektionerna kändes relativt snabba och inte alls sådär sega och långsamma som dem kan göra ibland. Redovisningen kändes.. bra?! Jag känner mig alltid 110% lugn och säker precis innan jag ska upp och redovisa, men när jag väl står där och ska börja prata så blir jag alltid lite nervös. Inte alls illa nu i jämförelse med hur nervöst och jobbigt jag tyckte det var med redovisning förut, men iallafall. Skönt att ha det gjort iallafall! 
 
Nu är klockan strax efter klockan 13 och jag sitter och väntar på att få gå ner till stationen och hoppa på bussen mot stallet. Efter gårdagens skritt/klätterpass så ska Snobben få gå på plant, halvhårt underlag i alla gångarter idag. Jag har lite tidspress i stallet, men ska försöka att lägga lite mindre tid i stallet för att på så sätt kunna lägga lite mer tid uppe på hästryggen! Känner att Snobben behöver det. Mycket fokus på stretcha igenom sidorna och stärka honom nu inför hösten. 
Ikväll efter att jag fixat stallet, ridit, städat rummet och pluggat litegrann så kikar jag eventuellt in här igen & skriver ett inlägg.. Hörs då. PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback