Pluggtisdag

Publicerat 2016-05-10 kl. 18:45:39 av Isabel Håkansson
Sooo, here I am! Likt varje tisdag-kväll så ska jag klockan 19:00 plugga matte ihop med min studiecoach Ebba ifrån MyAcademy 1 timme. Jag är liiiite otagg om jag ska vara helt ärlig med tanke på att skoldagen var tuff.. 2 nationella-prov i engelskan, både läsförståelse och hörförståelse som krävde mycket koncentration. Huvudet var inte riktigt med mig idag och det kändes inte jättebra om jag ska vara helt ärlig, meeeen nu är de gjort! 
 
Och påtal om nationella-prov, gissa vem som klarade muntliga i matte igår med god marginal? JAG. Var så himla nervös inför lektionen och arg på min mattelärare för att hon satt mig i den första gruppen som skulle göra provet, dessutom direkt efter en långhelg. Men det gick jättebra! Ibland tror jag allt hänger på att jag gör matten så mycket krångligare än vad den faktiskt är.. för när poletten väl trillat ner så är det inte alls krångligt!
 
Hur som helst - nu ska jag fortsätta scrolla bland mina favoritbloggar innan jag ska plugga! Planerna för resten av kvällen (utöver plugg) är att ta hand om mig själv, förhoppningsvis kommer det in ett till inlägg om nån timme eller två.. stay tuned. PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback