Hur börjar man?

Publicerat 2016-05-26 kl. 16:33:20 av Isabel Håkansson
Nu var det över en vecka sen jag bloggade senaste gången.. det är lång tid för att vara mig. Kände bara att jag behövde pausa allt runtomkring förutom skolan. Ärligt, senaste veckan har varit så stressig och hektisk att jag däckat såfort jag lagt mig ner i sängen kl 22. All min energi har gått åt skolan. Nationellaprovet i matte höll rum igår och jag har känt en sån inre stress över det. Verkligen bara velat ha proven skrivna & klara. Att jag ska klara kursen och få gå ut skolan med godkänt i matte. Nu är proven skrivna och jag har gjort mitt yttersta bästa.. nu är det bara att vänta och hålla tummarna. 
 
Förhoppningsvis börjar vi trappa ner på plugg nu så jag får tid åt annat och kan börja leva igen. Snobbens motion har blivit lidande och det dåliga samvetet börjar komma ikapp, även att jag som i vanliga fall inte brukar ha så jättemycket tid åt att träffa kompisar dem senaste veckorna verkligen inte hunnit med min vänner ALLS. Mina dagar har gått som på löpande band - skola, stall, plugg, plugg och plugg. Det börjar bli tråkigt nu, for real ;) 
 
Ska försöka börja skriva igen, åtminstone några inlägg då & då. Bloggen för mig idag är inte något jag prioriterar lika såsom jag gjorde för ett år sen. Jag är bara ute efter att få skriva av mig och få dela med mig av bilder, videos och tankar. Just nu iallafall. Nu ska stallet prioriteras, två hästar står på listan för att ridas idag. Så kul! 
 
2 bilder på mig, Milla, Madde och Ida i lördags innan vi drog oss mot en kompis 18-års fest. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback