Hej maj-månad ♥

Publicerat 2016-05-01 kl. 10:57:00 av Isabel Håkansson
GOOODMORGON! Vaknar upp till den 1:a maj, och OM det känns bra? Har nog aldrig längtat och sett fram emot sommar och ledighet lika mycket som jag gör just nu. Om en ynka månad är det juni, sommarmånad och 12 dagar till 10 veckors långt sommarlov ♥♥ Men innan det.. nationella-prov och en massor i skolan, men låt oss tänka bort det nu ;) Hehe. 
 
Har haft en riktigt bra helg med massa människor jag tycker om. I fredags hämtade pappa upp mig & Pernilla efter att han slutat jobbet och så åkte vi iväg till Västerås. Käkade 3-rätters på en bra resturang och sov på hotell. Igår började vi dagen med hotellfrukost, därefter drog jag till Uppsala ihop med ett gäng kompisar och avslutade kvällen i Sala hemma i min säng. Idag är planen - stallet, stallet, stallet. Ska städa transporten, mocka ur Snobbens box och rida igenom honom ett pass i paddocken över lite bommar och små hinder är planen. 
 
Skulle kännas sjukt bortskämt och dumt att klaga på livet som det är just nu, allt flyter på som det ska & jag mår bra. Släpper litegrann på dem strikta gränserna jag lever inom och vågar gå utanför dem.. PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback