Ändringar i planeringen!

Publicerat 2016-05-17 kl. 18:01:40 av Isabel Håkansson
Idag strulade det till sig HELT med tiderna.. Hade helt glömt av ett spanskaprov som vi ska ha imorgon, så det fick jag sätta mig och råplugga till nu. Klockan 19 har jag och min studiecoach pluggtillfälle och tidigare idag har jag inte haft någon som kunnat hämta mig i stallet och därför inte kunnat åka dit. Så, kvällen ikväll tillägnar jag åt plugg, så skippar jag mattekonventet på torsdag & åker ut till stallet då istället när Snobben egentligen skulle vilat. Det får bli så! Mitt dåliga samvete tar över mig om Snobben inte får röra sig, haha.. känner ni hästägare igen er?
 
Längtar efter att få skriva demdär jäkla nationellaproven så jag har det ur världen sen.. för som det är just nu tar det över hela mit liv!!! Måste anpassa varje dag så jag har en liten lucka kvar för plugg på kvällen, och ibland (kvällar som dessa), prioritera bort mitt älskade stall. Sommarlov, where are u at?!?!
 
Aja, färdigskrivet - fram med skrivblock, penna, sudd och bort med allt vad socialamedier heter för ettpar timmar framöver. Skulle ljuga om jag skrev att få galoppera fram på Snobben på intervallslingorna inte lockade mer än plugg just nu.. Blä.  
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback