TIPS! 4 bra poddar.

Publicerat 2016-03-21 kl. 19:01:34 av Isabel Håkansson
Alex & Sigge's podcast - Storfavoriten! Vet inte vad det är som gör podden så intressant att lyssna på.. men nånting är det. När jag har svårt att somna (vilket jag har OFTA) så slår jag alltid på deras podd. Tips, tips, tips. 
 
"Är ni ihop?" Nellie och Jakob's podcats - En ny podd som jag fastnat för. Dem tar upp aktuella ämnen, och jag känner igen mig sååå mycket i saker dem pratar om. Läst Nellies blogg i år nu och det känns roligt att hon provat på att podda, hon gör det superbra! 
 
"Creepypodden" Jack Werner's podcast - Höjdpunkten varje måndag!! Jag måste vara jättekonstig, men jag älskar att ligga och lyssna på spökhistorier i mörkret, helt ensam? Spelat upp några avsnitt för min syrra och ettpar kompisar och dem har helt ärligt inte vågat resa sig upp ur sängen. Men jag tycker enbart det är kul att lyssna på, inget som skrämmer mig alls. 
 
"Den fantastiska resan" Zara och Noel's podcast - Min all time favourite. Jag ääälskar Noel och Zara, så dem två ihop i en podd.. kan inte bli så mycket bättre? Lyssnat på vartenda avsnitt och tröttnar aldrig! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: matilda ♥

Zara och Noels podd är såå bra!! älskar den haha (:

2016-03-27 @ 19:38:09
URL: http://matiiildaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback