Lite kvällssnack ♥

Publicerat 2016-03-11 kl. 22:12:20 av Isabel Håkansson
Hej på er ♥ Vilken bra dag jag haft! Vaknade upp med en såndär jättehärlig och bra känsla i magen - fredagskänsla. Klädde på mig ettpar springtights, en mjukiströja och satte upp håret innan jag gick iväg till bussen. Vi hade en kort skoldag idag med enbart tre lektioner varav idrott som sista lektion, så det fick bli slappiskläder idag. Skoldagen gick smärtfritt och vi fick sluta så tidigt som klockan 12:50! Så skönt. 
 
Tog snabbaste bussen ut till stallet där Milla och Sandra väntade. Vi borstade våra hästar lite snabbt, sadlade, tränsade och red sedan iväg. Vi alla hade lite tidspress så vi red bara ut en runda på 25 minuter i skritt och trav (även lite ofrivillig galopp där hästarna tog eget intiativ och galopperade en repa, hehe). Avslutade att galoppera några varv i paddocken eftersom hästarna var så pigga under uteritten. Nöjda och glada var vi allihopa efter ridpasset iallafall! Så himla kul att jag numera har ridsällskap, och att vädret idag var HELT UNDERBART. Strålande sol och massa plusgrader. 
 
Just nu befinner jag mig i Stockholm och ska spendera en natt hos pappa. Vi köpte med oss snabbmat och en massa onyttigheter hem som vi ska äta framför nån bra film. Imorgon är jag tillbaka i Sala runt 3 tiden och ska då direkt hem till Ida för att börja fixa mig inför kvällens bravader. Hörs imorgon, PUSS. 
Jag och min babyboo förra vintern. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emmy

Vilken fin blogg du har! Just nu har jag en tävling på min blogg där du har chans att vinna 2 biljetter till Gothenburg horse show! :)

2016-03-12 @ 23:15:42
URL: http://nouw.com/emmylundqvist
Postat av: Sandra SG

så fin bild! Önskar dig en bra kväll!

2016-03-14 @ 22:02:13
URL: http://sategu.se
Postat av: Jenny Lindström

Vilken fin blogg du har :)

Jag har skickat ett mail till dig med ett erbjudande om en gratis fotografering tillsammans med din häst, hör av dig om du är intresserad :)

Kram!

2016-03-18 @ 12:33:28
URL: http://jennieshastar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback