Sommarlov för både mig & Snobben..

Publicerat 2016-06-19 kl. 21:37:00 av Isabel Håkansson
Hej på er ♥ Dagligen är det folk som skriver och frågar mig i verkligheten varför jag inte bloggar.. och ärligt, jag vet inte. Maj-månad var för mig en helv*tes månad i skolan och det tog emot så innerligt varje morgon att överhuvudtaget ta mig upp ur sängen för att pallra mig dit. Betygen är satta nu och jag har smält mitt icke godkända betyg i matten. Sommarlovet gick av stapeln för 1,5 vecka sen och jag började jobba förra måndan. Livet rullar på och det känns bra. 
 
Snobben har även han fått gå något lugnare nu under dem två senaste veckorna, få smälta allting både med den nya lösdriften han numera står i & hans nya hag-kompis. Ni som hängt med ett tag vet att Snobben princip går upp i vikt att kolla på gräs, så en liten gräsmage har han samlat på sig minsann ;) Men, det är han mer än värd! Min guldklimp. Veckan som kommer nu så är planen att rida sneppet hårdare och även klämma in ett lättare hopp-pass på banan. 
 
Annars då? Vad har hänt sen vi hördes av senast? Jag har ridit en massor, haft hand om stallets största häst Bolt i 4 dagar och ridit några givande och lärorika pass på honom. Ridit Picco och självklart, Snobben. Umgåtts med kompisar en massa, varit ute tills klockan visat på alldeles för mycket och jobbat. Firade in sommarlovet ihop med en massa bra folk ute i en jättemysig lokal. Skrattade, dansade och skålade in vårt näst sista sommarlov & fick en perfekt start. 
Sådär.. nu är dethär inlägget äntligen skrivet & redo att publiceras. Jag har saknat att blogga, verkligen ♥ 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback