SJ.. jag hatar dig!

Publicerat 2016-07-03 kl. 12:39:55 av Isabel Håkansson
Godmorgon hörni ♥ Jag vaknade imorse av att pappa kom in i sovrummet & sa "Godmorgon! Upp & hoppa, ingen sovmorgon här inte".. SÅ DRYG. Men samtidigt känns de skönt att gå upp i tid så man hinner få saker gjorda mitt på dan istället för att behöva stressa en hel eftermiddag. Idag ska biljetterna till Gotlandsfärjan skrivas ut, sovsäckar och lite annat köpas in. Fortfarande inte riktigt kommit underfunn med hur f*n jag ska klara av att bo i ett tält i 5 dygn, men de löser sig hoppas jag ;)
Vad rubriken har för sammanhäng med det här inlägget tänker ni kanske? Jo.. Igår skulle jag ta tåget ner till pappa i vanlig ordning. Jag åker tåg varannan vecka regelbundet och det brukar aldrig vara några som helst problem, eventuellt att det kan uppstå något tekniskt fel som gör att man blir stillastående i 10-15 minuter, men det känns ändå rätt oskyldigt. Igår däremot när jag hoppat på tåget och åkt ca.. 15 minuter (?) så stannade tåget, släckte ner alla lamporna och stod stilla utan att någon ropade ut nånting i högtalarna. Efter cirka 30 minuter när vi stått stilla på ett och samma ställe så ropar dem ut att det uppstått ett problem och vi måste åka tillbaka till morgongåva (några mil utanför Sala).
 
Väl tillbaka i morgongåva så ropar dem ut att vi kommer att få fortsätta åka inom 30 minuter. Folk suckade och började bli otåliga, men satt ändå kvar. 5 minuter innan vi beräknades börja kunna åka igen, alltså efter 25 minuter, så ropar dem ut igen att vi inte kommer kunna åka förrän om 45 minuter TILL. Folk började sucka och bli otåliga, frågade om dem kunde skicka ut ersättningsbussar eller taxibilar - men nej, ingenting kunde dem göra. 5 minuter innan vi, ännu en gång, beräknades kunna börja åka, så skjöt dem upp tiden 45 minuter TILL. Då ringde jag pappa som fick åka från Stockholm och hämta mig.. Och vet ni vad? Medan jag satt och väntade på att pappa skulle komma så hann dem skjuta upp tiden 2 gånger till!!! Klockan 15:00 hoppade jag på tåget i Sala, klockan 20:00 kom pappa och hämtade mig, och tåget åkte inte förrän klockan 22:15 på kvällen?!? Sååå dåligt utav dem tycker jag, att inte ens kunna fixa bussar eller nånting när vi stått stilla i över 4 timmar.. vad som hände senare, efter att jag åkt därifrån, vet jag inte..
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback