Lägesupdate!

Publicerat 2016-07-16 kl. 11:36:00 av Isabel Håkansson
Heeeej på er! Nu var det ett tag sen, 4-5 dagar sisådär. Jag har varit inloggad här, tänkt skriva inlägg men har bara slutat med att jag står och glor på en tom inläggs-ruta. Noll inspiration, noll motivation - ingen bra kombo, alltså. Men, idag tänkte jag ta tag i saken och bara skriva litegrann om vad som hänt dem senaste dagarna.

I måndags hade jag hand om både Snobben och Bolt. Först ut var Snobben som jag trimmade på ridbanan barbacka. Jag kommer åt honom bättre utan sadel, och jag får en känsla av att jag även rider bättre barbacka. Vi båda var skärpta och koncentrerade på arbetet. Skritt och travjobbade mycket, nötte skänkelvikningar, tempoväxlingar och mycket övergångar. Avslutade med att galoppera ettpar varv på volten i båda varven, HAN VAR SÅÅÅ FIN. Verkligen avslappnad och "rund" i formen. Riktigt eftergiven och fin under avtravningen, helt klart ett utav våra bästa pass på länge!
 
Bolt blev även han riden på ridbanan. Jobbade mycket med galoppfattningarna, och även på att kunna gå på större volter i trav och galopp. Han var lite seg faktiskt, och det krävdes att jag verkligen red i vartenda steg i galoppen för att han skulle hålla igång. Det var en ny sida utav honom som jag fick se då, han brukar alltid vara väldigt pigg och framåt! Det var en upplevelse att rida en seg Bolt ;) Fin var han iallafall och i måndags var första gången jag kunde rida honom i en balanserad form i skritt och trav, galoppen sitter inte riktigt för vår del ännu. Men de kommer!
Fina älsklingshästarna! 
 
I tisdagsmorse så borstade jag bara Snobben och smörjde honom med liniment över hela kroppen då jag kände mig lite krasslig och hade ont i halsen.. Åkte hem och mötte upp Madde, Becca och Ida. Uttråkade som vi var så får vi den briljanta idén att vi ska åka och se Miriam Bryant i Hedesunda som ligger 6 mil bort på kvällen, mmmm. Sagt & gjort så åkte vi dit! Miriam var jättebra och vi hade superkul, men min röst efter att hon sjungit existerade inte och jag har varit sängliggandes sen dess. YAY. Snobben har blivit skodd nu iallafall, så när jag är frisk ska vi ut och utforska nya vägar, han och jag! ♥
Publicerat i Allmänt, Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback