4 bra & välbehövliga dagar bakom mig..

Publicerat 2016-07-09 kl. 11:30:45 av Isabel Håkansson
Sådär.. 4 dagar utan bloggning och jag har mina anledningar. Jag tillsammans med 3 bra vänner har varit nere på Gotland och jag har varken haft tillgång till dator eller annat jag kunnat blogga ifrån. Har valt att pausa litegranna ifrån omvärlden och det har varit sååå skönt. Bara tagit varje dag som den kommit och koncentrerat mig på mig själv och mina kompisar, ingenting annat. Jag vill ha kvalité på min blogg, och därför känns inte mobilbloggning speciellt relevant. Hur som helst.. lite bilder kanske?
Här på bilden stod vi inne i ett duschrum på den camping vi bodde bredvid och var både blöta & trötta efter att ha vaknat av att de spöregnade utomhus. Som tur var så va "sovrummet" där vi sov vattentätt, men förtältet var dyyyngsurt. 
Varje morgon gick vi bort till en liten matbutik, köpte frukost, laddade mobilerna och satte oss ute i solen på en bänk och åt. Sååå mysigt!!
När denna bilden togs hade vi precis varit och badat på ett vattenland (haha snart 17 år var de, ja..) och badat hela dan. Vi bestämde oss ändå för att gå ner till havet och kolla om det gick att ta lite fina bilder, och ja - de gjorde de verkligen! 
Sista kvällen gick vi ner till havet där vi varit innan, grillade, lyssnade på musik, snackade och skrattade medan solen gick ner framför oss. En himla fin kväll med  3 himla bra kompisar, kunde inte blivit mycket bättre ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Låter underbart!! :D

2016-07-10 @ 08:23:37
URL: http://lovisamagnusson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback