Skolångest..

Publicerat 2016-01-06 kl. 17:42:41 av Isabel Håkansson
Vet ni? Idag är en såndär dag jag bara vill ligga i sängen, gråta och tycka synd om mig själv. Imorgon slås portarna upp till skolentrén igen och första lektionen börjar 09:30 enligt schemat.. Ugh. Är så trött på att leva efter en & samma rutin, göra precis samma saker vecka ut och vecka in. Men det känns så svårt att bryta mönstret. Vakna lite försent varje morgon, springa till bussen, gå i skolan, åka direkt till stallet, rida, åka hem, duscha, blogga, och slutligen - gå och lägga mig totalt utslagen. 
 
Ångesten jag känner nu är värre än vanlig söndagsångest, den är extrem. Tårarna trycker, klumpen i magen som betyder ångest gör sig påmind och jag suktar redan efter helg. Ledighet. Frihet. Känslan av att kunna göra precis vad jag vill utan att behöva ha någonting som ständigt ligger och skaver i bakhuvudet. Jag vet inte, kanske är det normalt att känna såhär? Kanske är det normalt att livslusten försvinner samma sekund man kliver över tröskeln och in i klassrummet, kanske är det så det ska vara. 
 
Jag ger inte upp, jag är bra på att trycka bort och kväva känslor. Men ibland så bara kommer allt på samma gång som en stor, fet bomb & då blir det för mycket. Orkar inte trycka bort dem, orkar inte låtsas, orkar inte prestera. Idag är en sån dag. 
Höjdpunkten idag måste ha varit när jag fick pussa och gosa med hjärtat tidigare idag.. ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Molly Bergh

Känner också så ibland, fast i mildare format, men det kan vara rätt generellt till livet. Idag har jag bara känt mig helt ... tom? Utan anledning liksom.. Jättekonstig känsla. Hoppas att du mår bättre snart! ♥

2016-01-06 @ 20:11:55
URL: http://www.mollybergh.se
Postat av: Emilia

Du är så grym, kämpa!

2016-01-06 @ 21:43:47
URL: http://emiliaa.blogg.se
Postat av: Julia Axelsson

Magen vrider sig verkligen av att tänka på det och när man bara hör "tänk positivt" av alla så känns allt nästan jobbigare, för hur enkelt är det?

Jag hoppas iallafall du mår bättre snart, det förtjänar du! <3
Kramis

2016-01-06 @ 23:31:05
URL: http://nouw.com/juliaaxelsson
Postat av: Elsa

Har också känt så... men tror att det viktigaste är att få in det roliga och mysiga i vardagen. Gå upp de där minutrarna extra för att kolla på en mysig serie medans du äter frukost. Tips! :)

2016-01-07 @ 14:20:58
URL: http://elsajohnsen.for.me
Postat av: Hassko

Känner samma sak när lång helger (jul, påsk) är slut och det är dags att gå tillbaka till jobbet. Det suger verkligen.

2016-01-07 @ 20:43:03
URL: http://hassko.blogg.se
Postat av: nathalie ericson

vilken fin blogg du har ! :)
ponnyn var riktigt gullig den oxå, ha en fin dag ! :)

2016-01-11 @ 12:07:18
URL: http://nathalieericson.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback