Nyårslöften 2016 » bli en bättre människa.

Publicerat 2016-01-02 kl. 17:05:00 av Isabel Håkansson
Detta året vill jag inte ha så mycket fysiska mål, t.ex att jag ska börja träna, springa 3 dagar i veckan, käka nyttigt, sluta med socker etc.. för det håller jag ändå aldrig i mer än MAX 1 månad. Och då blir jag bara besviken, förstår ni? Mina mål är mer psykiska, att jag ska jobba med mig själv psykiskt. Om det känns lite luddigt nu så kommer ni att få en klarare bild om vad jag menar strax...
 
1. Att jag ska bli mer öppensinnad för nya människor med olika personligheter. Dem jag hänger med nu, har jag känt en större del av mitt liv. Många utav dem sen jag var typ... 5-6 år? Bara tanken av att träffa heeeelt främmande människor kan ge mig huvudvärk flera dagar i förväg. Och jag har (läs: verkligen) svårt att acceptera nya människor. Jag vill kunna börja sudda ut min gräns för hur nära jag låter människor komma mig, innan min hjärna säger stopp. Den gränsen förstör, och gör att jag aldrig kan få nya och nära relationer. Liksom.
 
2. Börja acceptera att det är okej att göra misstag! Jag vill alltid komma så nära perfekt som möjligt. Om mamma t.ex följer med och kollar på när jag rider så går jag runt med en klump i magen i stallet före ridpasset. Och går då inte Snobben som jag vill, så bara brister jag i gråt. Jag kan inte räkna på fingrarna hur många gånger jag ridit runt med tårar som forsar, för att jag bara vill att det ska gå perfekt - men Snobben vill annat. Mamma har verkligen försökt banka in i mitt huvud att han ÄR en ponny, han gör INGENTING gratis och han ÄR svår. Det är OKEJ att göra misstag, mer än okej. Jag måste bara försöka intala mig själv det också..

Detta kan låta som två små mål, men för mig är dem stora. Riktigt stora. Så stora att jag är osäker på om jag kommer att klara av att fixa båda två. Men jag ska försöka, verkligen. För jag är trött på att vara så fast i mig själv, så begränsad. Spärren jag har i mitt huvud, den ska väck nu!
Har ni några nyårslöften inför 2016? Och isåfall, vad?
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Det är två riktigt grymma mål som även jag behöver tänka på! Stort LYCKA TILL! :D

2016-01-02 @ 18:16:38
URL: http://nouw.com/michellepetersson
Postat av: Emilia

Bra mål! Och du klarar dem <3

Mitt mål är att börja äta mer.. har rasat i vikt förra året. Gick från 50 till 40 kilo på mindre än 3 månader. Så.. äta mer.

2016-01-02 @ 19:37:25
URL: http://emiliaa.webblogg.se
Postat av: Jossan

Det låter som två väldigt bra och kloka nyårslöften/mål! Något som alla borde ha i åtanke hela tiden, egentligen.

Jag har egentligen bara satt upp ett nyårslöfte till mig själv, vilket är att "always be the best version of yourself", i alla lägen vad det än gäller. Sedan har jag självklart många mål, både små och stora, vid sidan av detta, men väljer att inte kalla dem nyårslöften.

2016-01-02 @ 23:44:04
URL: http://jjossans.webblogg.se
Postat av: Elin Nilsson Walldén

Så himla bra och viktiga mål, det första behöver jag också träna på... Har precis som du hängt med samma personer sedan jag var liten, nu när man börjat gymnasiet så blir det en helomställning verkligen

2016-01-03 @ 22:33:29
URL: http://nilssonwallden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback