Ny vecka - nya tag!

Publicerat 2016-01-11 kl. 09:33:17 av Isabel Håkansson
Godmorgon ♥ Dålig bloggning i helgen, har redan förklarat varför & vet att ni förstår. Men, nu är det ny vecka och vi tar därmed nya tag. Snobben ska ridas, skolan ska skötas och så belönar jag mig själv genom lite kompishäng och roligheter i helgen. Ska försöka att tänka positivt och klara mig igenom första riktiga skolveckan 2016 med ett leénde på läpparna, även fast jag vet att de kommer bli TUFFT. Är redan skoltrött, igen... ZZzzZZ.
 
Hur som helst, dagen idag.. vad händer? Jag börjar klockan 10 med mentorstid följt av matte och naturkunskap. Juridiklektionen inställd så vi slutar relativt tidigt idag, vilket alltid gillas! Så, passar på att få stallet klart tidigt så att jag kan få plugget klart hemma tidigare = att jag även kan komma i säng en timme tidigare än vanligt. Måste verkligen börja sköta min sömn bättre, är så dålig på att sova.. haha. 
 
Nu - käka frukost & börja dra mig mot bussen.. Inte taggad på att ge mig ut i kylan to be honest. Hoppas ni får en jättebra dag och ni som börjar skolan idag - inga sura miner, ni fick fler lovdagar än vad jag fick ;) PUSS. 

Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Julia Axelsson

Hoppas du får en fantastisk vecka! Själv vrider sig magen en aning inför skolan, men jag borde väll inte klaga, börjar nämligen inte förens tisdag, så det är väll rätt skönt ändå..

Kramis <3

2016-01-11 @ 11:55:08
URL: http://nouw.com/juliaaxelsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback