Luddiga benskydd, ylleridtäcke och dagens.

Publicerat 2016-01-31 kl. 14:58:55 av Isabel Håkansson
Snobbens fluffiga benskydd är på 99% av alla gånger jag rider honom! Supermysiga och sitter på sin plats, åker inte omkring. 
Hans marinblå ylle-ridtäcke är både superfint och håller Snobben varm dem flesta av våra uteritter nu på vintern. Växlar mellan detta och ett reflexridtäcke om vi rider när det är mörkt.
Snobbens fårskinnspadd har fått åka på nu igen. Vi har en padd man kan stoppa själv beroende på hur hästen är musklad i ryggen. Det är vinter, våra ridmöjligheter är begränsade och med det så tappar Snobben självklart lite muskler. Så, just nu har vi stoppat padden liiite bak, så att sadeln passar Snobbens rygg perfekt såsom han är byggd just nu! Tips, tips. 
 
Red Snobben en ganska kort runda idag. Men det gick superbra iallafall & jag öste beröm över honom. Han skrittade på i en rask takt, gjorde superfina skänkelvikningar fram och tillbaka över grusvägarna och lyssnade jättebra på minsta lilla förhållning. Travade en kort sträcka på hemvägen, och då gick de undan vill jag lova! Han blev så till sig att han gav ifrån sig ett litet pipljud till och med ;) Sötnosen. 
 
Febern är tillbaka igen, så jag ska ta det lugnt i ettpar timmar nu medan jag inväntar Madde och Ida som ska komma hit och plugga ihop med mig. Förhoppningsvis mår jag bättre lite senare och kan lägga ut fler inlägg ikväll samt skriva ihop tidsinställda inför den kommande veckan.. håller tummarna. PUSS.
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Nicole

Fluffiga benskydd är såå bra.
Åh vad tråkigt med feber, krya på dig!

2016-01-31 @ 16:47:42
URL: http://nouw.se/nicolees
Postat av: Michelle Petersson

Korta med BRA pass är så värdefulla ibland asså 👍🏻
Du får ta och krya på dig! ❤️

2016-02-01 @ 08:08:04
URL: http://michellepetersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback