♥ Kvalitétstid i stallet ♥

Publicerat 2016-01-18 kl. 20:27:00 av Isabel Håkansson
      
Det finns inget bättre, att efter en lång skoldag och två jobbiga bussresor både dit & hem, bara få svida om till en varm stalloutfit och ta in Snobben. Vardagslyx om nåt! Idag anlände en ny häst till gården, så Snobben var lite spänd och nyfiken i stallet. Men annars stod han snäll som alltid och njöt medan jag borstade honom. Gick igenom hela kroppen på honom med alla borstar jag kunde tänkas hitta i min ryktväska. Rotborstar både hårda och mjuka, ryktskrapa och ryktborste, hovkrats, små ansiktsborstar både hårda och mjuka, hovborste, man borste, fibersvamp och listan rullar vidare.. 
 
Hur det gick att rida kan vi ta en annan gång.. är fortfarande lite halvt irriterad ;) Snobben är verkligen INTE trevlig att rida utanför paddocken just nu, alltså. Är spänd som en fiolsträng hela tiden, tar varje tillfälle i akt och brallar iväg, hoppar till och är rädd för saker som inte ens existerar och är bara allmänt fjollig. Vintertider, ni vet.. Bättre lycka imorgon! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Vanessa Andersson

Bella är verkligen spänd heela tiden. Det tar så lång tid för mig att få henne avslappnad. Hon hoppar till för det minsta lilla. :(

2016-01-19 @ 10:36:00
URL: http://vanessaandersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback