Fredagssnack & ett stort TACK!

Publicerat 2016-01-08 kl. 06:02:00 av Isabel Håkansson
Goooodmorgon! 06:00, om jag är trött? Som f*n. Låg uppe med musik i lurarna och bara tänkte igår, på precis allting. Skrev text rad efter text rad här på bloggen och sparade i utkast. Läste igenom kommentarerna jag fått in under dagen & kvällen och kände en sån enorm tacksamhet. Ni är så bra, vet ni om det? Jag trivs så bra att få blogga inför er, och vi växer varje dag. Hela tiden. Förstår ni måste vara trött på mina tack-tal, men seriöst.. jag uppskattar er så mycket och vill verkligen att ni ska veta om det! 
 
Idag är det fredag och en lång skoldag väntar en timme bort.. Matte, spanska, idrott, naturkunskap och listan rullar på. Ska jag vara ärlig så är jag orolig för min egen skull när vi kommer till matten denna terminen. Jag är talanglös i allt vad matematik innebär, men får verkligen inte in i mitt huvud hur man bär sig åt? Spelar ingen roll hur många timmar jag ägnar åt att plugga hemma, hur mycket jag lyssnar, antecknar och försöker suga åt mig under genomgångar eller hur många extra-mattelektioner jag går på... DET GÅR INTE. Såfort någon ställer fram ett mattetal åt mig så tar hjärnan semester, typ ;) 
 
Äsch, ska försöka att inte vara så negativ. Life is good, ellerhur? Nu ska jag upp och sminka mig litegrann, kör på simpel bas och ögonbryn idag. Känner att jag behöver kunna gnugga mig i ögonen idag, är lite trött.. hihi. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Sofie Kahnberg

Åh matte är ingen favorit här heller :P

2016-01-08 @ 11:01:59
URL: http://fixitrixilixinixi.blogg.se/
Postat av: Michelle Petersson

Ingen vidare att skolan drar igång nu igen...
LYCKA TILL med matten! Jag känner detsamma, fast i engelskan...
Kram! <3

2016-01-08 @ 12:57:34
URL: http://nouw.com/michellepetersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback