Finally home

Publicerat 2016-01-08 kl. 17:58:00 av Isabel Håkansson
Skoldagen idag gick SEGT. Kändes som om jag var där nonstop i en vecka typ, haha ;) Nu är jag äntligen hemma iallafall men ska alldeles strax hoppa i ytterkläderna igen för att gå ut med hundarna. Kände mig skyldig att gå in här & slänga in ett inlägg först bara. Läsarantalet stiger och man känner hur man blir alltmer stressad när man inte har tillgång till att uppdatera när man är i skolan, haha. 
 
Ikväll är planen att jag ska umgås med en tjejkompis, och vi ihop ska iväg och träffa lite annat folk senare. Kul! Uppskattar kompistid lite extra nu när skolan dragit igång igen och tiden för det därmed försvinner nästan helt. Och till er som precis som mig har hästar (eller går på någon annan sport), pluggar & känner att ni inte hinner med att träffa era vänner - TA ER TID ATT GÖRA DET, ÄNDÅ. En gång i veckan räcker, men isolera er inte! Man behöver sina vänner.
 
Nu - ännu en gång sätta på mig min vinterjacka, knyta på mig sneakers och koppla hundarna för att gå ut med dem en sväng innan jag ska iväg. Vi hörs nog inte mer ikväll, sooo.. godnatt några timmar i förväg ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Vanessa andersson

Jag ät typ aldrig med mina "klassvänner" Är med folket som är i stallet typ och det funkar ;)

2016-01-09 @ 10:29:31
URL: http://vanessaandersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback