Ett stämma-av pass i paddocken.

Publicerat 2016-01-17 kl. 16:36:00 av Isabel Håkansson
2 bilder från idag ↑
 
Snobben har tappat mängder med muskler & jag är ringrostig - som vanlig under vinterhalvåren alltså. Jag har inte velat ha med någon i stallet alls nu under en lång tid, för att vi backat bak så mycket i våran utveckling. Men alltså.. varför egentligen? Det är inte vårt fel, varken mitt eller Snobben att det är såhär - utan det är vädrets fel. Vissa veckor kan vi inte mer än att bara skritta, vissa veckor kan vi göra allting. But still, vi kan inte hålla igång såsom vi gör på somrarna, det är omöjligt. TYVÄRR. 
 
Idag iallafall så red jag i paddocken, medan mamma fotade litegrann. Snobben var väldigt okoncentrerad till en början, och med tanke på att paddocken är plockad i mitten så höll vi oss mest på fyrkantspåret. Skrittade och travade iallafall, fick loss honom och han släppte efter i slutet av passet. I galoppen var han stark som sjutton, men inte konstigt med tanke på att han inte galopperats nu på säkert en vecka. Ska ut och galoppera av honom litegrann imorgon tänkte jag! 
 
Med tanke på våra förutsättningar så är jag nöjd. Snobben gör sitt allra bästa och de mesta hänger på mig. Han betyder verkligen världen för mig, gör allt för honom ♥ Ligger lågt med hans försäljning just nu då han ändå inte är såpass igång och jag helt enkelt inte orkar. Det känns för tungt just nu..
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Zara

Vilka fina bilder!

2016-01-17 @ 19:45:09
URL: http://anewstart.webblogg.se
Postat av: Skogsraah ☾

Så fina bilder :)

2016-01-17 @ 21:25:26
URL: http://skogsraah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback