En sån dag ♥

Publicerat 2016-01-26 kl. 06:16:00 av Isabel Håkansson
Jag är påväg ifrån en dålig period till en något bättre, ligger i mellanläget & sviktar. Vet inte riktigt vilken fot jag ska stå på, när jag egentligen kanske borde hålla tyst och framförallt - vad jag vill. Jag hatar känslor, kan aldrig riktigt sätta fingret på vad jag vill och inte vill. Och det är därför som jag ofta.. stänger ute människor. Fina människor som absolut aldrig gjort mig någonting illa - just för att jag är rädd att det ska bli jobbigt. 
 
Mycket tankar i huvudet på mig klockan 06:15 en tisdagmorgon, minst sagt. Är lite som en mussla, stänger in 99% av alla tankar, känslor och jobbiga saker som hänt inom mig. Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig, eller ännu värre.. bli ledsen och nedstämd FÖR MIN SKULL. Nej, nej och åter nej. Vissa dagar känns det som om jag har 200 kilos tunga betongblock fastknutna runt mina vader, och att klockans visare står stilla. Men.. det blir alltid bättre! Lever för dem bra perioderna och tar varje motgång som en ny lärdom. 
 
Idag är en sån dag, jag tänker mycket och tar några steg tillbaka. Tänker. Som tur är går jag en relativt kort skoldag och får komma ut till stallet tidigt, behöver några timmar ensam ihop med min Snobb. Få lyssna på musik och bara vara i hans närhet. Hoppas ni mår superbra, och att ni gör den här tisdagen till något bra! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Känner så igen mig i dina tankar! Hoppas du får en fin dag trots alla tankar! <3

2016-01-26 @ 11:55:35
URL: http://michellepetersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback