Årsresumé 2015 - Del 4.

Publicerat 2016-01-08 kl. 12:26:00 av Isabel Håkansson
Oktober - Gjorde min första tatuering och blev nöjd över den. Trimmade Snobben och det gick bättre och bättre för oss för varje dag som gick. Fick sedan höstlov & ingvigde det med att på gå en jättelyckad halloween-fest ihop med en massa favoriter. Provred även en storhäst, Sunshine! Tyckte om henne jättemycket, hon var så rolig att rida och mysig att sköta. 
 
November - Pluggade massa, aldrig haft så mycket plugg som vi hade just den månaden. Bloggen låg nere under november-månad, och det kom upp ETT inlägg den månaden, ETT?!?!? Sjukt. Red Sunshine några gånger och hoppade henne även en gång. Vi var inte samansvetsade alls i hoppningen, hon sprang och jag hängde efter. Typ. En rätt tråkig månad faktiskt.. hände inte så mycket mer än så. 
 
December - Philip åkte tillbaka till sin gamla ägare och vi saknade & SAKNAR honom en massa ♥ Jag motionerade Snobben så gott det gick med dåligt underlag och isbana överallt. Vi fick jullov och jag mådde BRA. Åkte upp till norrland för att fira jul där med min släkt på pappas sida vilket var jättemysigt och välbehövligt. Hade ett bra jullov och avslutade december månad och året 2015 med en rolig kväll och natt ihop med dem bästa av dem bästa, och en massa fler. Bra månad! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Vanessa andersson

Hade ingen aning om att du hade en tatuering!

2016-01-08 @ 13:28:04
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Michelle Petersson

ÅHHH vilken fin tatuering! :D <3

2016-01-08 @ 15:08:36
URL: http://nouw.com/michellepetersson
Postat av: sonny

Den prickiga hästen är verkligen drömmen, så sjukt snygg och fin.

Svar: Hon är riktigt fin...
isabelhakansson.blogg.se

2016-01-08 @ 15:18:28
URL: http://nouw.com/Sonnyandersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback