Ännu en dag har passerat...

Publicerat 2016-01-25 kl. 21:58:00 av Isabel Håkansson
ÄNTLIGEN har jag duschat & slagit mig ner vid köksbordet, tagit fram min laptop och klickat upp bloggfliken. Det blev en sen kväll i stallet idag, över 3 timmar var jag där ute och red Snobben, tvättade och friserade hans svans och allmänt bara tog hand och pysslade om honom. Det gick bra att rida idag! Han var väldigt lugn och lyssnade superbra. Lite stel men det är förståeligt, ingenting jag ägnar min tid åt att vara besviken på iallafall. Vi har ju hela veckan på oss att rida oss igenom det! 
 
I lördags så ringde det en familj ifrån Åland, mamma svarade inte först men dem ringde flera, flera, flera gånger. När mamma väl svarade så var det några som visade sig vara intresserade utav Snobben och ville komma och kolla på honom på direkten. Mamma var i Stockholm och jag påväg ut, så vi hade inte tid för det just då. Så ikväll ringde dem igen, och frågade om det var okej att dem kom ut imorgonbitti innan dem åker hem till Åland igen. Mamma jobbar & jag är i skolan, men dem insisterade. Dem hade fastnat för Snobben och ville verkligen komma förbi och titta på honom, så mamma går ifrån jobbet 45 minuter imorgon för att möta dem i stallet och snacka lite. 
 
Det hör av sig folk princip varje dag och är intresserade utav Snobben, till och med en familj ifrån USA har mejlat mig ett flertal gånger och vill ha honom. Svarar på alla mejl varesig dem verkar relevanta eller ej. Är väldigt ärlig gällande Snobben, så vissa familjer har valt att backa själv och andra skriver jag helt enkelt att - enligt er beskrivning så låter ni inte som rätt familj för Snobben. En familj har fått komma ut och provrida, men tjejen kände att han var en för svår häst att ta sig an. Hans försäljning får ta flera år om den vill, rätt familj och hem ska hittas. För.. den rätta familjen finns väl därute, nånstans? Eller? 
Finns ingen häst jag hellre rider ut och upptäcker nya vägar, galopperar så snabbt att tårarna sprutar och spenderar hela min fritid på. Min favorit ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emilia

Tror inte ni kommer att hitta något hem som slår hans hem nu.<3 Men det finns bra familjer därute som är ute efter en häst just som snobben det är jag säker på!

2016-01-25 @ 23:49:59
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback