Oxveckorna..

Publicerat 2016-02-20 kl. 15:44:41 av Isabel Håkansson
Har ni hört talas om såkallad "oxveckorna"? Det hade inte jag heller, fram tills en kompis skrev till mig för ettpar dagar sen och berättade om detta. Oxveckorna är alltså veckor som känns extra tunga, dryga & jobbiga. Oxveckorna sägs vara från 3:e dag jul och 9 veckor framåt, alltså till den 28:e februari, om ca 1 vecka. Därefter ska man tydligen börja bli piggare, gladare och mer motiverad till skola och jobb igen?!
 
Jag hoppas och tror att detta kan stämma, faktiskt! Ni som följt min blogg sen ett tag tillbaks vet att jag HATAR allt vad vintern innebär. Kylan, mörkret, den ständiga längtan efter sommarlov och frihet. Jag går alltid ner i en slags "vinter-depression" och ser inte fram emot nånting. Men snart, SNART är vintern över och vi går mot ljusare, varmare & allmänt mycket bättre tider! Yay. Ser fram emot det så himla mycket.
 
Jag är relativt frisk idag så imorgon återgår jag till min vanliga, älskade vardag igen och ska ta igen många missade timmar i stallet med min jordklotsfavorit, Snobben. Vi hörs då, okej? PUSS.
Utan detta lilla lyckopiller skulle jag nog inte klara av att ta mig igenom vintern utan att bryta ihop totalt ;)
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback