Morning

Publicerat 2016-02-06 kl. 10:04:52 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Startade min morgon med en powerwalk runt dammarna medan jag lyssnade igenom min favoritlista på spotify, så nu jag är glad! Jag vaknade av mig själv runt 07:30 imorse, så då bestämde jag mig för att göra nånting bra utav denhär morgonen istället för att bara ligga och slöa, även fast det är riktigt skönt de också ;) Iallafall, alldeles strax ska jag iväg till stallet för att rida Snobben och eventuellt även Elcha. Beror lite på hur lång tid det tar att rida Snobben.. men förhoppningsvis hinner jag med att rida båda två. Hoppas!
 
I eftermiddag ska jag nämligen iväg till en vän jag inte träffat på såååå länge för att bara umgås då hon fyllde år tidigare i veckan. Så det ska bli supermysigt och kul ♥ Är taggad inför denhär dan och tror att den kan bli riktigt bra! Tidsinställda inlägg står skrivna och väntar på att publiceras, vädret är helt okej och efter att ha rivstartat morgonen med en lång powerwalk så är jag mer än redo för att kicka igång denna lördagen. PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Så härligt att starta dagen med en promenad! 👍🏻 Själv starta jag dagen med tidig stallvisit kl 4:00 för att sedan åka till Ullared 😉

2016-02-06 @ 16:22:36
URL: http://michellepetersson.se
Postat av: Neapocalypse - HÄSTIGA VLOGAR!

Åh, bästa sättet att starta dagen!! <3

/ Blogg: http://neapocalypse.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback