Med samma låt på repeat - Ung & bortskämd!

Publicerat 2016-02-02 kl. 20:53:00 av Isabel Håkansson
Hej på er ♥ Kom precis hem efter att ha spenderat 4 timmar i mitt absoluta favoritställe, nämligen stallet. Idag har jag fått mycket gjort, vilket känns jätteskönt nu såhär i efterhand! Mockade Snobbens box till att börja med, tog ur all gammal halm och lät golvet torka. Medan jag golvet fick stå och torka så städade jag ur sadelkammaren, slängde en massa gammalt skräp som bara tog plats och sopade ur. Smörjde även upp ettpar gamla ridstövlar som ska säljas. 
 
Red ut Snobben vilket gick superbra! Han var fin kille idag, frustade & var nöjd efteråt. Så, nu är jag hemma som sagt och har slagit på datorn och fått upp bloggfliken. The Weeknd's låt "Shameless" går på repeat i lurarna och den låten ger mig lyckostötar genom heeeela kroppen. En gammal favorit som jag började lyssna på imorse igen, älskar den. Resterande av kvällen kommer att spenderas i soffan med mamma framför ung & bortskämd, och slutligen i en varm dusch. Tanken är att komma i säng innan klockan 23.. låter som en bra plan i mina öron. 
 
Nu checkar jag ut för kvällen och tackar för idag. Statistiken är sakta men säkert påväg tillbaka, och jag med. Imorgon kör vi i ytterligare en växel, är ni på? PUSS. 
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback