Lyx-stall & en lycklig liten ponny!

Publicerat 2016-02-28 kl. 15:26:00 av Isabel Håkansson
Har daglig kontakt med Sannah som har Snobben just nu, och hon skickar både över bilder och beskrivningar om vad dem gör och hur det går.
 
I fredags när Snobben anlände till stallet så var han till en början rätt stressad, varken mamma eller jag som då är hans främsta trygghet var med, det var ett helt nytt stall och främmande hästar. Ingen panik eller stress kring honom, utan dem försökte lugna honom så gott dem kunde, klappade och pratade lugnt med honom. Efter en stund släppte dem honom i hans hage där han sprang runt och skrek litegrann INNAN han fann sina två stora svarta hästkompisar till hag-grannar som nyfiket stod och kollade på Snobben. Han fick lite hö som han stod och åt bara nån meter ifrån hästarna med en tråd emellan. Han fick vila och vara ifred, få landa lite och utforska hagen och dem nya kompisarna. 
 
I lördags (igår), så red Sannah ut i skogen med en till tjej ifrån stallet. Snobben gick först och var otroligt snäll, pigg, nyfiken och GLAD! Sannah skrev att han verkade trivas otroligt bra och har gjort sig hemmastadd ;) Han käkar och dricker vatten som han ska, inga som helst konstigheter.
Stallet är riktigt fint och det bästa av allt.. DEM HAR RIDHUS! Så Snobben kommer under veckan att kunna ridas och tränas oavsett väder och underlag utomhus. Snobben har det bra, helt enkelt ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Åh vad skönt att det känns så bra! Jag vet själv hur nojig man kan vara som hästägare, haha ;) Hoppas du får en grym resa! <3

2016-02-28 @ 19:12:37
URL: http://lovisamagnusson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback